Aantrekkelijke prijzen op een camping bij Eindhoven

Op een camping dichtbij Eindhoven kun je heerlijk vakantie vieren. En weet je wat hier het mooiste aan is: je betaalt er nooit te veel. Of je nu kort kampeert of een seizoenplaats of jaarplaats reserveert, je betaalt altijd een aantrekkelijk tarief.  Daarbij ontvang je niet alleen een staplaats. Ook heb je toegang tot het internet voor één computer, tablet of smartphone en kun je gratis gebruik maken van de douches. Daarnaast is warm water inbegrepen, beschik je over een elektriciteit aansluiting, krijg je een gereguleerd aantal vuilstortingen, beschik je over een antenne aansluiting en mogen kinderen meedoen aan het speciale activiteitenprogramma voor kinderen. Verblijf je in de periode van mei tot september? Dan kun je ook gebruik maken van het verwarmde openluchtbad.

Diverse leuke wandel- en fietsroutes in de omgeving van de camping nabij Eindhoven

Vakantie vieren op een camping nabij Eindhoven middenin te natuur, klinkt dat jou ook als muziek in de oren? Kamperen in de natuur is perfect voor een vakantie met het hele gezin, maar ook als je gezellig met zijn tweetjes wilt uitrusten. Omdat het zich bevindt middenin het prachtige natuurgebied in de Kempen, kun je hier urenlang wandelen of fietsen. Tijdens een wandel- of fietstocht bestaat er dan ook de kans dat je hertjes, fazanten, konijnen of inheems wild tegenkomt. In de buurt zijn diverse leuke wandel- en fietsroutes uitgestippeld, die je bij de receptie van de camping of in één van de horecagelegenheden kunt verkrijgen.

Geniet van de prachtige Kempen tijdens een verblijf op de camping nabij Eindhoven

Vind jij het belangrijk om tijdens je vakantie te verblijven in een prachtige omgeving? Dan zit je goed op een camping in omgeving Eindhoven. Om te beginnen, is het campingterrein op zichzelf al erg mooi. Maar da hebben we het nog niet gehad over de omgeving. Die is werkelijk waar betoverend. Je bevindt je namelijk direct in de uitgestrekte bossen van de Kempen. Het is dan ook erg leuk om eens kennis te maken met de ongerepte natuur van dit gebied. De camping nabij Eindhoven ligt namelijk middenin de bossen en vlakbij de uitgestrekte heidevelden, waar je urenlang heerlijk kunt wandelen en fietsen. Wil je liever echt iets ondernemen? Dan kun je natuurlijk ook één van de vele musea of pretparken in de nabije omgeving bezoeken of een ander leuk uitje uitkiezen.