Innovaties in de huizenmarkt

De huizenmarkt is wellicht een van de plekken waar de meeste innovatie plaatsvindt. Deze is echter niet altijd zichtbaar voor de meeste mensen. Dit is logisch als je er niet direct mee te maken hebt. In deze blog zullen wij enkele innovatie methodes die worden toegepast binnen de bouw en huizenmarkt bespreken. Heb jij interesse in deze innovaties? Lees dan vooral verder.

Een huis ontwerpen zonder ervaring

Veel mensen die een droomhuis in hun hoofd hebben laten deze ontwerpen door een architect.  Dankzij nieuwe innovaties is het mogelijk voor reguliere mensen via ontwerpapplicaties en programma’s makkelijk zelf hun huis te ontwerpen. Zo kun je vanuit het comfort van je bankstel een ontwerp maken. Dit ontwerp laat zien hoe jouw huis eruit komt te zien voordat de bouw van start gaat.  Deze innovatie maakt het mogelijk voor reguliere mensen zonder ervaring om hun droomhuis te ontwerpen en een hand te hebben hoe hun toekomstige huis er uit gaat zien.

Prefab woningen

Een prefab woning is een bouwmethode die al langer bestaat, maar die in laatste jaren steeds meer wordt gebruikt. De prefab woning wordt op een andere locatie fabriceert en dan op locatie in elkaar gezet. Dit bespaard veel bouwtijd en werkuren waardoor deze manier van bouwen een stuk goedkoper is dan reguliere bouwmethodes. Een ander voordeel van de prefab woning is dat het modulair is. Je kunt dus je eigen huis ontwerpen en zo je droomhuis snel en makkelijk in elkaar zetten. Dankzij het feit dat het modulair is kun je makkelijk ook in de toekomst je huis uitbreiden. Zo kun je hele muren en hele bijbouwen makkelijk en goedkoop laten plaatsen.

https://www.ihcarchitects.com/huis-ontwerpen/

Richt je huis bij de interieurwinkel in Enschede

Een veelgeliefde hobby is shoppen. Dat hoeft niet alleen voor kleren te zijn, maar kan ook voor het scheppen van nieuwe meubels zijn. Heb je een nieuwe woning of wil je een make-over in je huis? Kom dan langs bij de interieurwinkel in Enschede. Hier kan een stylist je helpen met uitzoeken van leuke dingen.

Shoppen met de interieurstylist

De interieurwinkel in Enschede heeft een groot assortiment van diverse soorten meubels. Denk aan kasten, banken, tafels, dressoirs en verschillende eetkamerstoelen. Maar ook voor kussens, kaarsen, vazen, lijsten of andere accessoires ben je bij ons aan het juiste adres, met de interieurstylist kun je vast iets leuks uitzoeken. In de interieurwinkel in Enschede is een divers assortiment, van modern tot klassiek, van landelijk tot industrieel. Voor elke woonsmaak valt er in onze winkel wel iets te vinden. Met de interieurstylist ga je kijken wat jouw smaak is.

Interieuradvies

Ook geeft de interieurstylist  advies op maat. Ze geeft advies, maakt een ontwerp en stylt jouw woning. Natuurlijk met producten uit onze interieurwinkel in Enschede . Tijdens een interieurontwerp verwerkt ze je wensen, bestaande meubels en creëert ze we een nieuwe sfeer. Ze kijkt naar de indeling, kleuren, materialen, meubelen, verlichting en natuurlijk de styling. Ze laat niet alleen zien welke meubels of accessoires je uit onze woonwinkel kunt gebruiken, maar combineren het ook met dingen uit je eigen huis. Zo creëert de interieurstylist een sfeervolle ruimte. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs in onze interieurwinkel in Enschede. Je kunt hier alvast rondkijken naar leuke meubels, accessoires of andere woonproducten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek met de interieurstylist aan. Wij denken graag met je mee hoe onze producten in jouw huis passen.