Op zoek naar een goede baan? We zijn op zoek naar U!

Winkel medewerker ( verkoop ) bijbaan

Ben jij commercieel ingesteld en heb al salesgerichte ( bij ) baantjes gehad? ben je in het eigendom van een auto óf woon j e in de buurt en wil je werken op fijne tijden? dan bezitten we een wedstijd! Meld je aan en we gaan par!

Het is een harde eis dat je ervaring hebt in de meteen sales of een vergelijkbare functie. Graag louter reageren als je je hierin kunt opsporen

Werklocatie : Schijndel

Wat ga je doen?

Als vertegenwoordiger in de footwear is het jouw doel om klanten te bijstaan, te zorgen voor een perfecte uitstraling in de zaak en de verkoop hiermee te bevorderen.

Voorde jij aan de slag gaat zal we je trainen op het regio van footwear maar ook krijg je de kans om aangevuld sales trainingen te opvolgen zodat jij klaargestoomd wordt voor je carrière. Echter is ervaring in de ( rechtstreeks ) sales is een vereiste voor deze vacature zodat je in het bezit bent van de nodige fundament bekende / skills.

Natuurlijk doe je het niet voor niks! Dit is wat we je gaan vereffenen en bieden ;

Wat bieden wij jou?

12 uur per week op donderdag/vrijdag ( 4 uur ) en zaterdag ( 8 uur ) traktement van 12, 50 per uur reiskostenvergoeding van 27 cent per km. De locatie in schijndel is eenvoudig te aankomen per auto en parkeren ( voor de deur ) is gratis. Een bonus programma een gesponsorde asics uitrusting 100 % reiskostenvergoeding de cpm sales hogeschool ( trainingen ) loopbaan begeleiding

Wat opsporen wij beslissend?
jij wilt je 100 % in leggen ;
je hebt ervaring in de sales ; j
e hebt een toewijding voor recreatie ( footwear ) ;
je woont in schijndel of woont in de buurt ;
je bent 18 jaar of vader (i. V. M.Afwegen werkzaamheden).

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-op.html

Ben je op zoek job als Fotograaf? Ontdek onze jobaanbiedingen!

Bruidsfotograaf

Jobomschrijving

Hobby Genie Fotograaf zoekt per rechtstreeks voor geheel Nederland bruidsfotografen die vanuit serieuze hobby ongeacht de dagelijkse werkzaamheden fotoreportages op een goed niveau kunnen uitvoeren. je bent bezeten van fotografie en zou hier best graag contra betaling overigens mee willen. voel jij je hiertoe aangetrokken dan traceren we jou! Hobby genie werft voor jou klanten en opdrachten! In conferentie met je toekomstige opdrachtgever bepaal je tezamen hoe en wanneer de reportage verricht wordt. zie het als een freelance bijbaan ongeacht je normale job! ! Je bent geen kvk registratie nodig. voor het verhoging hobby genie is het natuurlijk van bij dat het aanbod bruidsfotografen van hoog niveau is.

We vooruitzien dat je op een uitstekend niveau foto’s kan lepelen en bewerken. Je snapt dat de juiste apparatuur nodig is om een goede beeldverslag voor je klant te maken. Vaak komen de momenten die jij fotografeert als bruidsfotograaf niet meer terug. Een rangnummer kans is dus geen optie. Vanuit je hobby ben je al “ professioneel ” bezig met het lepelen van foto’s. Je weet zelf beter als geen ander wat er nodig is om “het perfecte plaatje” te knallen voor je opdrachtgever. De verantwoording en bepaling van je kunnen ligt dan ook geheel bij jezelf.

Overige

Je hebt al geruime tijd fotografie opdrachten verlangen veronderstellen, maar het komt er maar niet van. Dat kan vanaf vandaag en buiten kvk inschrijving. Vanaf nu kun je gratis meespelen aan een databestand van fotografen die vanuit serieuze hobby

https://www.vindazo.nl/keywords/fotograaf.html