Accounting

Accounting

Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s ter ondersteuning van ons accounting team te Antwerpen. Meer bepaald zoeken wij een senior accountant (ervaren dossierbeheerder) met minstens 4 jaar relevante werkervaring, die dossiers van een uiteenlopend cliënteel kan beheren van A tot Z, graag in teamverband werkt en een goed klantencontact hoog in het vaandel draagt

Takenpakket

 • Voeren van de boekhouding van uiteenlopende dossiers;
 • Tussentijdse closings en eindejaarsclosing;
 • Finaliseren jaarrekening;
 • Opmaken en nazicht van btw aangiften;
 • Opmaken en nazicht van fiscale aangiftes;
 • Rapportering mbt de dossiers aan de accounting manager
 • Aansturen junior accountants binnen het team
 • Contact met de klant onderhouden

Profiel

 • Als senior accountant (ervaren dossierbeheerder) beschik je minstens over een bachelor diploma in de richting accountancy-fiscaliteit;
 • Je hebt minstens 4 à 5 jaar relevante werkervaring in een fiduciaire omgeving.
 • Je werkt graag in teamverband maar bent ook in staat je dossiers zelfstandig te beheren;
 • Je houdt van afwisseling, hebt een brede kennis op accounting en fiscaal vlak en kan probleemloos overschakelen van het ene dossier naar het andere;
 • Als accounting senior verwachten we van je dat je service-minded, pro-actief en resultaatsgericht werkt;
 • De woorden nauwgezet, kritisch, discreet en toegewijd sluiten nauw aan bij jouw persoonlijkheid.

Waarom zou je willen werken bij ons firma?

 • Het bedrijf zet 100% in op haar werknemers.
 • We willen niet de grootste zijn, maar ook niet de kleinste. Groot genoeg om een groeitraject te kunnen aanbieden, klein genoeg om jou persoonlijk te kennen.
 • Werken in een trendy omgeving aan het “eilandje” in Antwerpen
 • Een mooi salaris + extralegale voordelen o.a. onkostenvergoeding, maaltijdcheques, pensioenplan, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ecocheques…
 • Een bedrijfswagen + tankkaart (ook voor privé)
 • Doorgroeien? Dat kan, naar supervisor en zelfs manager – afhankelijk van je eigen capaciteiten en input
https://www.vindazo.be/vacatures/accounting.html

Ondersteuning tijdens uw loopbaan

De loopbaanbegeleiding in Nijmegen staat voor iedereen klaar die graag wat hulp zou ontvangen tijdens de perfecte route naar zijn of haar carrière. De weg die je moet afleggen om bij jouw droombaan te komen is soms wat lastig en daarbij kan de loopbaanbegeleiding in Nijmegen jouw extra goed bij gaan helpen. We nemen voor jou de individuele tijd om te kijken naar jouw wensen en behoeftes om daaruit samen een plan te gaan bedenken voor de toekomst. Dit is dan ook een plan waar jij in gelooft en jezelf ook mee aan de slag ziet gaan in jouw toekomstige carrière.

Begeleiding

Om de loopbaanbegeleiding zo fijn en goed mogelijk te maken hebben wij een team die er in is gespecialiseerd om naar de ander te luisteren en zijn of haar kwaliteiten op te kunnen vangen. Vaak zitten er aan de kwaliteiten ook dingen die je leuk vindt om te doen en zou dat kunnen helpen voor het vinden van jouw droombaan. De weg die je aflegt van waar je nu staat tot jouw toekomstige droom te kunnen realiseren wordt een stuk makkelijker met de hulp van specialisten die je ontvang bij de loonbaanbegeleiding in Nijmegen. Zij nemen de tijd voor jouw persoonlijke verhaal en zullen er alles aan doen om hieruit voor jou een passend plan te bedenken.

Uitkomsten

De uitkomst van een goede loopbaanbegeleiding in Nijmegen zorgt ervoor dat jij een duidelijk en helder toekomstplan hebt klaarliggen. Misschien wist je voor de loopbaanbegeleiding nog niet goed wat je later in de toekomst zou willen doen of wat je wilde bereiken. Na deze loopbaanbegeleiding in Nijmegen heb je dit voor jezelf een stuk duidelijker en weet je al veel beter wat je later zou willen doen. Samen met een specialist heb jij op een fijne manier jouw route uitgestippeld om hem nu zelfstandig te kunnen volgen. Er is nog altijd ruimte om de hulp van een specialist opnieuw in te schakelen als daar nog behoefte aan is.

 

Interview met Affiliate Manager

Het selecteren van een kandidaat voor een affiliate manager-positie kan zelfs een ervaren recruiter intimideren. CPA-netwerken, webmasters, partners, fraude, aanbiedingen – alleen al de beschrijving van de vereisten is beangstigend.

Affiliate manager is een specialist die publishers (partners) aantrekt en registreert. Zijn verschil met de CPA-manager is dat hij het vaakst aan de kant van het CPA-netwerk werkt.

In een CPA-netwerk is de Affiliate Manager verantwoordelijk voor de communicatie met webmasters. Vaker wel dan niet heeft hij al een pool van meesters om te leiden, maar de meest voorkomende KPI in het beroep is het aantal nieuwe uitgeverijen dat wordt aangenomen. Affiliate manager lanceert aanbiedingen, werkt aan hun aantrekkelijkheid en motiveert publishers om ze aan te nemen. De specialist doet ook al het administratieve werk – het betreft voornamelijk betalingen aan uitgevers. Voorwaarden zijn individueel, betalingen kunnen één keer per week, soms per maand, enzovoort zijn.

Een ander groot deel van het werk is het opsporen van fraude, dat wil zeggen frauduleuze activiteiten. Het is niet altijd de affiliate specialist die dit doet, maar er zijn bedrijven die alles tegelijk willen. Vervolgens monitoren de specialisten het verkeer dat de uitgevers brengen, volgen ze markeringen en andere tekenen van verkeer van lage kwaliteit.

Aan de kant van de klant wordt een affiliate vaak ingehuurd om webmasters rechtstreeks te verbinden en te werken met CPA-netwerken: ontwerp van aanbiedingen, controle, documentatie, enz.

Een interessante functie voor zo’n manager kan de lancering van een partnerprogramma zijn. Dit is een meer technologische taak: een oplossingsleverancier vinden of een kantoor maken volgens ons eigen ontwerp. Meestal is het kantoor toegankelijk via de kelder van de site (het onderste gedeelte, waar alle secties van de site zijn geschreven).

Een aangesloten manager aan de kant van de adverteerder onderhoudt meestal affiliate netwerken of is verantwoordelijk voor het aantrekken van partners naar zijn netwerk (als de adverteerder er een heeft, zoals in OZON.ru). Aan de kant van het aangesloten netwerk in deze functie, zal een persoon hoogstwaarschijnlijk webmasters zoeken en ze vervolgens leiden. In de regel leidt één manager van 30 tot 100 webmasters, maar er zijn niet veel grote. Het is met hen dat de belangrijkste communicatie plaatsvindt. Middelgrote en kleine meesters werken onafhankelijk in het netwerk en nemen slechts periodiek contact op met hun manager over betalingen of details over het werken met een aanbieding.

Het vinden van een goede aangesloten manager is moeilijk. Ze hebben een kant-en-klare pool van webmasters en beschermen de netwerken van dergelijke mensen. Als je zo iemand nog steeds nodig hebt, zul je op hem moeten jagen voor goede omstandigheden. Het is gemakkelijker om zelf een affiliate manager te laten groeien in uw project, maar u moet voorbereid zijn op de eerste resultaten die binnen 3-6 maanden komen.

Bij het interview moet je vragen wat voor soort specialist een webmaster had of heeft, hoe ze bezoekers trekken en welke kwaliteit het is, of het realistisch is om het over te dragen naar een nieuw project.

Vragen:

 • Wat maakt een typische dag uit? Het is raadzaam om de functies te splitsen in percentage op basis van een periode voor 100%
 • Met welke gebieden werkt u? Financiën, e-commerce, detailhandel en meer.
 • Heeft u een eigen webmasterdatabase? Wie zijn ze (regie, publiek)?
 • Hoe bouw je relaties op met webmasters?
 • Wat zijn de drijfveren voor webmasters? Wat zijn je trucs?
 • Hoe fraude op te sporen? Specifiek geval.
 • Met welke tools voor prestatiemarketing heb je gewerkt? Welke weet jij beter / slechter?
 • Heeft u ervaring met het organiseren van betalingsprocessen, verkeersanalyse of andere projecten?
 • Waar haal je nieuwe informatie over deze richting? Welke conferenties en evenementen ken je of woon je bij?
 • Welke vaardigheden pompt hij in zichzelf? Het zal bijvoorbeeld geweldig zijn als dit verkoop-, analyse- of verkeersvaardigheden zijn.

global recruitment

https://www.globalrecruitment.info/

Autorijlessen volgen in Enschede

Hoe mooi is dat nou niet? De meeste van ons weten hoe lastig en vol zenuwen je kunt zitten om je rijbewijs te kunnen halen? Wij van rijschool in Enschede zorgen ervoor dat u zorgeloos uw rijbewijs kunt behalen met goede autorijlessen die worden verzorgd. Zo kan je goede autorijles in Enschede heerlijk en ontspannen je rijbewijs krijgen. Een rijbewijs kun je voor verschillende doeleinden nodig hebben , maar daarvoor moet eerst autorijles gevolgd worden. Het zou kunnen dat die nodig is om een baan te kunnen vinden , maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling . Dat is ook een reden om een bezoekje te brengen aan de rijschool in Enschede voor autorijles. Wij in Enschede willen u zoveel als mogelijk mee helpen en bijstaan met autorijlessen .

Hoe belangrijk is het om je eerste autorijles in Enschede te kunnen volgen?

Het is vaak genoeg een vrij grote stap om met rijles van start te gaan. Voor de meeste mensen is dat een nieuwe uitdaging. Des te meer wanneer je absoluut geen ervaring hebt. Dan is het zonder twijfel een grote uitdaging natuurlijk . Maar wij van rijschool in Enschede staan u bij en helpen graag over die drempel heen. Hoe mooi is het niet om op een heel ontspannen manier je rijbewijs te kunnen behalen? Daar willen wij van rijschool in Enschede wel voor zorgen en ook een wezenlijke bijdragen leveren.

Waarom zou autorijlessen volgen?

Het maakt niet uit hoe de zenuwen door je aderen aan het gieren zijn , maar handig is het nooit om af te moeten zeggen . Het is ook mogelijk dat je uitkijkt naar een pakket dat binnen jouw budget past? Het zou ook kunnen dat je last hebt van faalangst of zelf rijangst? Nou laten die zaken jou niet van weerhouden . Een goede rijschool vinden is het halve werk. Maar de juiste rijschool instructeur vinden maakt het compleet. Dat hebben wij hier in Enschede voor u.

 

Store Manager Outdoor Fashion

De door Sales Talents aangeworven organisatie maakt deel uit van de Belgian Fashion Group.

Voor hun sterkste concept (ze zijn ook marktleider) ben ik op zoek naar een ervaren winkelmanager met een grote interesse in outdoormode! Ben je geïnteresseerd, lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheid

Als winkelmanager in de omgeving van Drogenbos:

 • Ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van meer dan 10 medewerkers
 • Je begeleidt, begeleidt en ondersteunt de groei en ontwikkeling van het team
 • Door een sterke planning en duidelijke organisatie zorg je voor efficiëntie op de werkvloer
 • Ben jij een expert in het behalen van je gestelde doelen?
 • Zorg voor een onberispelijk winkelimago, een sterke klantenservice en een goede productstroom
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van werkroosters, bestellingen, interne communicatie, etc.
 • Je rapporteert aan de wijkmanager

Jouw profiel

 • Je achtergrond als winkelmanager van deze partner:
 • Moet minimaal 2 jaar ervaring hebben in de modemanager in de detailhandel
 • Je hebt ervaring met het aansturen van middelgrote teams (10-15 personen)
 • Moet kennis hebben over sport / buitenactiviteiten
 • Ik spreek heel goed Nederlands en Frans
 • Je vrienden omschrijven je als flexibel, energiek en energiek
 • Met uw innovatieve ideeën durft u enkele suggesties te doen om de werking van de winkel te verbeteren
 • Rijd zoals jij, je weet stress te waarderen en om te zetten in prestaties

Ons aanbod

 • Aantrekkelijk salaris
 • Voertuig / tankkaart
 • Maaltijdcheque
 • Mobiel abonnement
 • Personeelskorting
 • Opleiding
 • Groeimogelijkheid
 • Werk voor snelgroeiende retailers

https://www.vindazo.be/vacatures/district-manager.html

Logistiek bediende

administratief bediende

Introductie

Voor een klant uit Genk zijn wij dringend op zoek naar logistiek personeel.

Jouw verantwoordelijkheid

 • Je voert de dagelijkse werkzaamheden van het magazijn uit
 • U bent verantwoordelijk voor de in- en uitstroom van goederen
 • U bent gedeeltelijk verantwoordelijk voor het vervoersplan
 • U bent verantwoordelijk voor de facturering van de betaling
 • Je stuurt mede de magazijnmedewerkers aan
 • Je staat garant voor een heldere, oplossingsgerichte communicatie met het verkoopkantoor
 • Je bewaakt de kwaliteit, organisatie en winstgevendheid van het magazijn
 • Je verricht ongeveer 80% van de administratieve werkzaamheden en 20% van de magazijnwerkzaamheden

Jouw profiel

 • U kunt beter een logistiek diploma hebben
 • U moet ervaring uit de eerste hand hebben op de afdeling magazijn of logistiek. Maar er kan natuurlijk iemand zijn die enthousiast de school verlaat!
 • Klantgerichtheid is belangrijk voor jou
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels (geschreven en gesproken)
 • U kunt normaal op uw pc werken (Office, voornamelijk Excel)
 • Je bent gedreven
 • Je hebt een “onzin” -houding
 • Je bent flexibel en resistent
 • U kunt de prioriteit goed instellen
 • U kunt beter een heftruckvergunning hebben

Ons aanbod

 • Na een geslaagde overgangsperiode is er kans op een vast contract
 • 37-uurs contract per dag, één rotatie per dag
 • Groeimogelijkheid

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html

Winkel medewerker

Winkel medewerker ( verkoop ) bijbaan

Ben jij commercieel ingesteld en heb al salesgerichte ( bij ) baantjes gehad? ben je in het eigendom van een auto óf woon j e in de buurt en wil je werken op fijne tijden? dan bezitten we een wedstijd! Meld je aan en we gaan par!

Het is een harde eis dat je ervaring hebt in de meteen sales of een vergelijkbare functie. Graag louter reageren als je je hierin kunt opsporen

Werklocatie : Schijndel

Wat ga je doen?

Als vertegenwoordiger in de footwear is het jouw doel om klanten te bijstaan, te zorgen voor een perfecte uitstraling in de zaak en de verkoop hiermee te bevorderen.

Voorde jij aan de slag gaat zal we je trainen op het regio van footwear maar ook krijg je de kans om aangevuld sales trainingen te opvolgen zodat jij klaargestoomd wordt voor je carrière. Echter is ervaring in de ( rechtstreeks ) sales is een vereiste voor deze vacature zodat je in het bezit bent van de nodige fundament bekende / skills.

Natuurlijk doe je het niet voor niks! Dit is wat we je gaan vereffenen en bieden ;

Wat bieden wij jou?

12 uur per week op donderdag/vrijdag ( 4 uur ) en zaterdag ( 8 uur ) traktement van 12, 50 per uur reiskostenvergoeding van 27 cent per km. De locatie in schijndel is eenvoudig te aankomen per auto en parkeren ( voor de deur ) is gratis. Een bonus programma een gesponsorde asics uitrusting 100 % reiskostenvergoeding de cpm sales hogeschool ( trainingen ) loopbaan begeleiding

Wat opsporen wij beslissend?
jij wilt je 100 % in leggen ;
je hebt ervaring in de sales ; j
e hebt een toewijding voor recreatie ( footwear ) ;
je woont in schijndel of woont in de buurt ;
je bent 18 jaar of vader (i. V. M.Afwegen werkzaamheden).

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-op.html

Bruidsfotograaf

Bruidsfotograaf

Jobomschrijving

Hobby Genie Fotograaf zoekt per rechtstreeks voor geheel Nederland bruidsfotografen die vanuit serieuze hobby ongeacht de dagelijkse werkzaamheden fotoreportages op een goed niveau kunnen uitvoeren. je bent bezeten van fotografie en zou hier best graag contra betaling overigens mee willen. voel jij je hiertoe aangetrokken dan traceren we jou! Hobby genie werft voor jou klanten en opdrachten! In conferentie met je toekomstige opdrachtgever bepaal je tezamen hoe en wanneer de reportage verricht wordt. zie het als een freelance bijbaan ongeacht je normale job! ! Je bent geen kvk registratie nodig. voor het verhoging hobby genie is het natuurlijk van bij dat het aanbod bruidsfotografen van hoog niveau is.

We vooruitzien dat je op een uitstekend niveau foto’s kan lepelen en bewerken. Je snapt dat de juiste apparatuur nodig is om een goede beeldverslag voor je klant te maken. Vaak komen de momenten die jij fotografeert als bruidsfotograaf niet meer terug. Een rangnummer kans is dus geen optie. Vanuit je hobby ben je al “ professioneel ” bezig met het lepelen van foto’s. Je weet zelf beter als geen ander wat er nodig is om “het perfecte plaatje” te knallen voor je opdrachtgever. De verantwoording en bepaling van je kunnen ligt dan ook geheel bij jezelf.

Overige

Je hebt al geruime tijd fotografie opdrachten verlangen veronderstellen, maar het komt er maar niet van. Dat kan vanaf vandaag en buiten kvk inschrijving. Vanaf nu kun je gratis meespelen aan een databestand van fotografen die vanuit serieuze hobby

https://www.vindazo.nl/keywords/fotograaf.html