Schoonmaakbedrijf in Amsterdam zorgt voor optimale hygiëne

Wanneer je aan hygiëne denkt, denk je aan het  hygiënische  schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Bij ons ben je verzekerd van een schoon eindresultaat. Naast dat alles stofvrij zal zijn en de ramen een sopje krijgen zorgen wij voor nog meer extra. Uiteraard is het belangrijkst dat alles op het eerste gezicht schoon is. Dit is wat mensen het eerst zullen zien wanneer ze jouw werkplek betreden. Dit behoort bij het schoonmaakbedrijf in Amsterdam tot de oppervlakkige schoonmaak. Naast deze vorm van schoonmaken vinden we het erg belangrijk dat alle bacteriën bestreden worden. We beschikken bij het schoonmaakbedrijf in Amsterdam over diverse specialisaties. Hieronder vallen glasbewassing, vloer onderhoud, schoonmaak onderhoud, sanitair service en het reinigen van zonnepanelen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in horeca, VvE en oplevering schoonmaak.

 

Specialisaties

Elke werkruimte is anders, elke werkruimte moet dus ook anders schoongemaakt worden. Hier houdt het schoonmaakbedrijf in Amsterdam ook rekening mee. Daarom zijn we gespecialiseerd in bepaalde werkvloeren. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in horecagelegenheden. We zullen ervoor zorgen dat gasten graag bij jou langskomen. Kantoorpanden vallen ook onder onze specialisaties. Een schone werkvloer zorgt voor een fijnere werksfeer. Verder is het schoonmaakbedrijf in Amsterdam ook gespecialiseerd in VvE’s en zorginstellingen. Naast al deze locaties werken we ook nog op andere locaties. We vinden het van belang dat elke omgeving schoon is en doen dan ook ons best hierin te investeren. 

 

Expertise

Onze schoonmakers zijn niet zo maar schoonmakers. Ze zijn goed getraind en zullen dan ook hard aan het werk gaan. Zij vinden het immers net zo belangrijk als jou dat de omgeving schoon is. Regelmatig hebben onze schoonmakers nog bijscholing zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste regelingen. Daarnaast werken onze medewerkers met professionele spullen. Deze combinatie maakt het schoonmaakbedrijf in Amsterdam zo optimaal.


Grote bestanden versturen

 

Controle bij het grote bestanden versturen

Heeft u een bedrijf en is het van toepassing dat u zo nu en dan grote bestanden dient te versturen? Grote bestanden die de organisatie in moeten, of wellicht wel buiten de organisatie moeten worden verstuurd? U heeft natuurlijk de wens dat deze bestanden op een goede en veilige manier uitkomen bij de ontvanger, en dat deze betreffende persoon ook als enige het bestand in handen krijgt, en niet zomaar een derde die er niks mee te maken heeft. 

U wilt dus gaan voor veiligheid en zekerheid. Door middel van grote bestanden versturen via websites zoals grotebestandenversturen.nl heeft u de mogelijkheid om zonder enige moeite grote bestanden te versturen waarbij u precies in de gaten kunt houden waar uw bestanden zijn.

 

Grote bestanden versturen door middel van de traceermethode

Wellicht is het u als eens voorgekomen dat u belangrijke bestanden naar iemand had gestuurd waarbij deze aangaf deze bestanden niet te hebben ontvangen. U vroeg zich constant af of u wellicht een fout had gemaakt in het e-mailadres dat u had gebruikt bij het verzenden. Daarnaast kan het bijvoorbeeld ook zijn dat de persoon de bestanden had opgeslagen, maar niet meer wist op welke locatie. 

Daarnaast worden ook vele bestanden verstuurd door middel van bijvoorbeeld externe harde schijven of USB-sticks. Ook dit biedt geen veiligheid omdat ook deze sticks en harde schijven zoek kunnen raken. Door middel van traceermethoden zoals u deze vindt op websites zoals grotebestandenversturen.nl kunt u precies zien waar uw bestanden gebleven zijn en wanneer deze zijn opgehaald. 

Er is dus geen ruimte meer voor smoesjes van de ontvanger dat deze de bestanden niet ontvangen heeft of voor onzekerheden bij de verzender die zich afvraagt of de bestanden wel aangekomen zijn. U kunt precies, stap voor stap zien, wanneer en of de bestanden gedownload zijn. Indien u niet meer wenst dat de bestanden op te halen zijn, dan kunt u er ook voor kiezen om de bestanden te verwijderen van uw account. Op deze manier zorgt u er zelf voor dat de bestanden op een veilige manier worden verwijdert totdat u ze weer zelf upload of verstuurd.

 

PKVW sloten voor inbraak voorkomen

De beste manier om goedkoop inbraak te voorkomen is het laten installeren van PKVW sloten. De PKVW ofwel Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk dat onder andere aan sloten wordt gegeven. Hierdoor kunnen consumenten zien wat de kwaliteit van de sloten is.

Gecertificeerde sloten

Wanneer je ervoor kiest om sloten te laten installeren door een slotenmaker Den Haag kun je kijken naar een aantal keurmerken. De belangrijkste keurmerken in Nederland zijn de SKG en politiekeurmerk veilig wonen. SKG geeft een cijfer voor de inbraak werende eigenschappen van de sloten. Met 1 ster de laagste en 3 sterren de hoogste. Sloten van slechte of lage kwaliteit krijgen helemaal geen SKG-keurmerk. Voor de politiekeurmerk veilig wonen wordt er weer op andere punten gelet.

PKVW slotenmaker

Naast de sloten en andere materialen is het voor bedrijven ook mogelijk om de pkvw aan te vragen. In Den Haag zijn er dan ook slotenmakers die zelf de pkvw keurmerk hebben en die ook nog eens van pkvw sloten gebruik maken. Je bent bij zo een slotenmaker natuurlijk in heel goede handen. De kwaliteit van het slot en de expertise van de monteur zijn zo van de hoogste kwaliteit.

Klik hier voor meer informatie over pkvw of bezoek de onderstaande website.

Houten spullen beschermen

Hout is één van de mooiste natuurproducten. Het komt in allerlei verschillende soorten en maten, waarbij er ook ontzettend dure houtsoorten zijn. Hoe duur een bepaald soort hout is, hangt er van af en welke mate het verkrijgbaar is: zeldzame bomen geven vaak een speciaal soort hout, maar groeien niet overal. Hierdoor is het hout relatief schaars en zal dit ook terug te zien zijn in de prijs. Huizen van succesvolle ondernemers zitten vaak volgestopt met bijzondere soorten hout. Deze hebben van nature bijvoorbeeld een bijzondere kleur, die goed bij de inrichting van het huis past. Voor dit soort mensen is het geld vaak niet echt een probleem, en daarom kiezen zij voor de mooiste soorten hout die er zijn. Om het hout zo lang mogelijk in een goede conditie te houden is het belangrijk dat het hout behandeld wordt. Zoals in elk huis wordt er geleefd, en valt er wel eens iets om. Afhankelijk van wat dit is kan het zijn dat de vloeistof een vlek achter laat in het hout. Vaak is dit erg lelijk en wil je dit dan ook logischerwijs zien te voorkomen. Maar hoe doe je dit nu precies? Ten eerste is het verstandig om het hout van te voren te lakken met beits. Door het hout meerdere malen te beitsen creëer je een dekkende laag die vuil en vunzigheid opvangt. Wanneer er dan iets over het hout heen valt, zal het niet direct in het hout trekken maar in de beits. Dit betekent dat je het hout in kwestie makkelijk op kunt schuren om vervolgens een nieuwe laag houtbeits over het hout heen aan te brengen. Het is erg verstandig om van te voren het hout te behandelen, want wanneer het eenmaal in de vloer ligt is het erg lastig om het alsnog te beitsen.

https://www.moosefarg.nl/

Inrichting restaurant

Een eigen onderneming beginnen is voor veel mensen een grote stap. Zeker wanneer je kiest voor een restaurant, zijn er erg veel dingen waar je rekening mee moet houden. Een restaurant is niet helemaal hetzelfde als een onderneming die alleen producten verschaft. In het laatste geval kun je vanuit een klein magazijn als je orders verkopen, maar met een restaurant zullen jouw klanten over de vloer komen. Wanneer je klanten ontvangt is de inrichting van het pand van groot belang. Je kunt hierbij jezelf verplaatsen in de ogen van de klant: wanneer jij binnen komt lopen, krijg je dan een goed gevoel bij de inrichting? Oftewel: zou je er graag willen gaan zitten aan een houten eettafel om te eten? De inrichting van een restaurant is van ontzettend groot belang. Je brengt er een aantal uur door tijdens het diner, dus wil je niet in een betonnen bak zonder mooie schilderijen zitten. Het is belangrijk dat de inrichting goed op elkaar is afgesteld. Zo kun je werken met complementaire kleuren. Een voorbeeld hiervan is de sushiketen die door heel het land zit verspreid. De indeling en inrichting zijn ingesteld op een bepaalde cultuur en passen dan ook goed bij elkaar. Zo worden er bijvoorbeeld boompjes neergezet met hieraan lichtroze bloesem. Hierbij past een donkerrode bank dan weer goed. Naast de bank en de boom past een originele zwarte eettafel ook goed bij het interieur. Bedenk van te voren goed wat voor thema je met de indeling over wilt brengen, voordat je spullen aan gaat schaffen. Wanneer je de inboedel aanschaft, en deze uiteindelijk niet blijkt te matchen of passen, zal er veel op worden afgeschreven wanneer je het direct verkoopt. Dit komt omdat spullen erg in waarde dalen zodra zij uit de originele verpakking worden gehaald.

https://www.nouvez.nl/

Psycholoog nodig? Piekerpoli is er voor u.

Iedereen heeft wel eens de behoeft om met iemand in gesprek te gaan. Je wilt dan ook wel het liefst in gesprek willen gaan met iemand die weet waar die het over heeft en die met daadwerkelijke oplossingen kan komen voor je problemen. In andere woorden, iedereen heeft wel eens behoefte aan professionele hulp. Iemand die je kan helpen om verder te komen als je even vast zit. Wellicht werk gerelateerd problematiek die verholpen moet worden. Of vertoon je tekeneten van een burn-out? Ook in dat geval is het beste als je hulp opzoekt. Want als je eenmaal vast zit in zo’n situatie, dan is het lastig om er in je eentje eruit te komen.

Zoekt je daarom wel eens op psycholoog Den Haag? Als dat het geval is, dan kan je met gerust hart terecht bij een van de psychologen van Piekerpoli. De Piekerpoli is er voor iedereen die in welke mate dan ook last heeft van piekeren. Bij de Piekerpoli word je op discrete wijze geholpen door therapeuten die zich gespecialiseerd hebben in het helpen bij piekerproblemen. Als je omtrent Den Haag woont, dan kan je terecht bij onze psycholoog Susanne de Jong. Op loopafstand van Centraal Station en toch heel groen gelegen in een fijn licht pand. Zij is psycholoog en NLP-coach en daarmee zowel gedegen en praktisch opgeleid om jou te helpen wanneer je vastloopt.

Maar niet alleen in Den Haag heeft Piekerpoli psychologen voor je klaar staan. Als je dus wel eens opzoekt psycholoog Amersfoort, ook dan kan je met gerust hart bij ons terecht. In de praktijk van Renate kun je terecht voor therapie, psychische hulp en gesprekken. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De psychologie praktijk bevindt zich in het sympathieke, groene dorp Hoogland. Renate Janssen is gespecialiseerd in trauma en EMDR-behandelingen. Ook biedt ze hulp aan bij herstel van pesten in de kindertijd of op het werk. En nog veel meer natuurlijk. Kijk gerust op onze site voor meer informatie.

https://piekerpoli.nl/

Wat doet een Maroccanoil behandeling met je haar?

Wat doet een Maroccanoil behandeling met je haar? 

Als je bezig met bent met het verzorgen van je haar is een Maroccanoil een merk wat je niet kan hebben gemist, het heeft shampoos, conditioner, maskers en de bekende oliën waar ook behandelingen mee worden uitgevoerd. Bij Onekappers kapper Delft centrum worden deze behandelingen ook uitgevoerd, maar wat is het precies en wat doet het voor je haar? 

Volgens veel kappers en beautygoeroes is de Maroccanoil Hairtreatment haarolie het wondermiddel tegen droog en pluizig haar en gespleten haarpunten. Het merk zelf beloofd ´de essentiële basis’ voor ieder haartype te zijn. Je zou het moeten kunnen gebruiken als conditioner, styling of finishing touch. Het merk laat het allemaal heel veelbelovend klinken. 

De werkzame bestanddelen in het olie die wat doen voor je haar zijn vooral de arganolie, ook wel het Marokkaanse goud en de lijnzaadolie. De olie zit vol met vitamines en stofjes die bacteriën en schimmels tegen gaan. De arganolie zorgt voor een goede verzorging voor het haar, het maakt het haar glanzend en goed doorkambaar. Ook werkt het verkrachtend, verzorgend, verzachtend en voedend. De lijnzaadolie zorgt voor sterker haar wat extra gaat glanzen. Een prima combinatie dus. 

Er zijn verschillende manieren om dit product te gebruiken. Je kunt het aanbrengen op handdoek droog haar in de lengtes van je haar gefocust op je punten. Je kunt het ook gebruiken om je babyhaartjes onder controle te houden of gebruiken als haarmasker voor extra verzorging. 

De olie heeft veel voordelen en veel positieve reacties en resultaten. De olie zorgt voor een goede verzorging van het haar en is erg zuinig in gebruik, een druppeltje op je hand is genoeg om je hele haar te verzorgen. Gebruik niet te veel dit zorgt ervoor dat je haar vettig wordt. Door het gebruiken van de olie voelt je haar een stuk gezonder en een stuk minder droog. Onekappers heeft top haarverzorging Delft en verkoopt deze producten. 

http://onekappers.nl

distributie

De transportwereld is een erg snel groeiende markt. Er worden immers steeds meer bestellingen gedaan en om dit bij te houden is een goed transport belgie centrum essentieel! Maar het juiste centrum vinden kan nog wel eens een tegenvaller zijn door de hoeveelheid bedrijven die dit proberen te doen. Maar wij zijn hier om uw keuze makkelijk te maken. Met behulp van VDP.eu kan uw logistieke klus in een handomdraai geklaard worden. Met onze gigantische vloot aan vrachtwagens en onze specialisatie in two man deliveries kunnen wij razendsnel overal in de Benelux uw bezorging leveren. Daarbij zijn onze distributiecentra op twee tactische plaatsen neer gezet, dicht bij de snelweg en toch zijn ze in staat overal snel te zijn. Dat maakt het voor zowel u als ons een stuk makkelijker. Door de GPS en boordcomputers die aan boord zijn van onze trucks krijgt u ook nog eens een heel realistisch beeld van waar uw bezorging is en hoe lang u nog moet wachten totdat hij binnen is.

Het vinden van het juiste orderpicking centrumkan lastig zijn, u heeft immers wensen en niet ieder bedrijf kan die wensen even goed benaderen. Maar VPD is daar anders in. Wij maken namelijk samen met u afspraken door middel van onderhandelingen over hoe en wat met uw pakket. Als jouw doos helemaal is ingepakt en de verzendlabel op de doos plakt kan het verdere transport gaan beginnen. Meestal zal jouw pakketje gebracht worden naar een vliegveld of een haven zodat het hier in de Benelux terecht kan komen. Eenmaal het in de Benelux is aangekomen na al die dagen reizen zal jouw pakket gebracht worden naar een pakhuis. Dan is het nog maar heel even wachten voor het pakket bij jou aan de deur gebracht wordt. Mocht u nog vragen of onduidelijkheden heeft raad ik u aan contact met ons op te nemen!

https://www.vpd.eu/

Luxe kamperen in Nederland

Met de luxe safaritenten van Safritop kunt u gegarandeerd luxe kamperen in Nederland! Safaritop verhuurt verschillende safaritenten in verschillende thema’s. Elke tent heeft een eigen thema, in de vorm van een dier of land uit Afrika. De tenten bevinden zich op luxe campings die onder het label ‘glampings’ vallen. Dit gegeven geeft een hele nieuwe dimensie aan het ‘kamperen’. Op deze manier wordt kamperen ook leuk voor als u normaal gesproken niet van kamperen houdt!

De safari lodge tenten van Safritop zijn speciaal ingericht voor gezinnen die eens op een andere manier willen kamperen. Er zijn safari lodge tenten met een verdieping waar de speciale kinderslaapkamer zich bevindt. In deze slaapkamer staan standaard drie bedden. Ook zijn er safari lodge tenten zonder extra verdieping. In deze tenten vindt u ook een speciale kinderslaapkamer, naast de normale slaapkamer waar een tweepersoonsbed staat. Deze tenten zijn dus geschikt voor gezinnen tot vijf personen.

De tenten zijn allemaal voorzien van stromend water en afvoer. Daarnaast zijn de tenten compleet ingericht: de bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens en ook de keuken is volledig ingericht met keukengerei. U hoeft dus niets zelf mee te nemen. De campings zelf hebben uiteraard een Nederlands sprekende receptie, een zwembad, een grote speeltuin en sportvelden. Ook is er een terras en een restaurant en u kunt elke ochtend warme broodjes bij de bakker halen. Verder hebben wij ook safaritenten op enkele campings in Duitsland staan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het luxe kamperen in Nederland in een van onze safaritenten? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Ook is het mogelijk om direct te reserveren via onze website. Zien we u snel in een van onze safaritenten?

https://safritop.com/

Hoe kun jij jouw stress verminderen?

Situaties van intense stress kunnen voor veel schade zorgen bij betrokkenen. Denk hierbij aan het soort stress dat ontstaat bij schokkende of levensbedreigende situaties, die bijvoorbeeld beroepsmatig kunnen voorkomen. Zoals een heftig geweldsincident, een ongeluk, een natuurramp of een oorlogssituatie. Op het moment dat je in zo’n situatie terecht komt, schakelt je lichaam over op automatische piloot en beschermt zo je brein jouw lichaam door op de overlevingsmodus over te schakelen. Hierbij moet de instinctieve keuze gemaakt worden tussen vechten, vluchten of bevriezen. Zodra de situatie voorbij is, heeft deze gebeurtenis op innerlijk vlak nog veel uitwerkingen. Zo kan er nog veel spanning in het lichaam blijven hangen en kan er zelfs een posttraumatische stressstoornis ontstaan die je hele leven kan beïnvloeden en je enorm kan hinderen in je dagelijkse leven. Zo’n stoornis uit zich bijvoorbeeld in het willen vermijden van bepaalde plaatsen of gelegenheden, in paniekaanvallen of in agressieregulatie problematiek. Maar hoe kun je nou deze stress verminderen en hoe kom je eigenlijk van zo’n posttraumatische stressstoornis af?

Stress verminderen met behulp van een hond

Voor veel mensen die zo’n heftige situatie hebben meegemaakt, helpt het wel om erover te praten om de stress te verminderen. Maar toch blijkt vaak dat dit niet voor innerlijke heling zorgt. Je kunt ook een PTSS-behandeling ondergaan om ervoor te zorgen dat jij weer zo snel mogelijk normaal kunt functioneren in jouw dagelijks leven. Er zijn tegenwoordig diverse soorten technieken beschikbaar voor de behandeling van een posttraumatische stressstoornis.

Bij de behandelmethode van Social Dog wordt er bijvoorbeeld gewerkt met gecertificeerde therapiehonden die op instinctieve wijze kunnen aanvoelen op welk moment jij last hebt van jouw PTSS-klachten. Het idee achter de behandelingen van Social Dog is om de spanningen onder controle te krijgen en zo de stress te verminderen. En een hulphond kan je hierbij helpen. Doordat deze honden sensitief en loyaal zijn en alle innerlijke spanningen direct aanvoelen kunnen zij jou met behulp van verschillende interventies al snel kalmeren. Zo kan een hond je gaan knuffelen of je gericht afleiden door komisch gedrag te vertonen. Door samen met een therapiehond en een deskundige begeleider met je problemen aan de slag te gaan, leer je steeds beter de spanningen de baas te zijn. Dit proces gaat stapje voor stapje en eventueel in overleg met andere betrokken hulpverleners.

Wil jij jouw stress verminderen en weer controle over jouw leven?

Herken jij je in bovenstaande verhaal en wil jij ook graag aan de slag om jouw stress te verminderen en van jouw posttraumatische stressstoornis af te komen? Dan is een PTSS-behandeling bij Social Dog zeker het overwegen waard. Met behulp van een therapiehond en passende begeleiding krijg jij de handvatten om de draad weer op te pakken na een traumatische gebeurtenis. De behandelingen zijn ook geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

http://socialdog.nl/