Spa tuinkamer

Je kunt het niet zo gek bedenken of het wordt gebouwd tegenwoordig. Het minst gekke van deze ideeën is het bouwen van een spa in een tuinkamer en er zijn diverse bedrijven in Nederland dat het doen. Je kunt bij diverse bedrijven in Nederland terecht voor het ombouwen van je huidige tuinkamer of het laten bouwen van een nieuwe.

De meest veel voorkomende aanvragen zijn het ombouwen van een tuinkamer tot een thuiskantoor, thuisbioscoop, spa of een gastkamer. De prijzen beginnen bij een paar duizend euro voor de startprijs en lopen al snel op tot tienduizenden euro’s. Het is een niche waarin zich steeds meer bedrijven specialiseren omdat er veel geld aan valt te verdienen.

Het ombouwen van een tuinkamer tot een thuiskantoor is een vrij normale aanvraag en dit komt het meeste voor. Mensen willen graag een plek dichtbij huis hebben waar ze kunnen werken vooral nu mensen steeds vaker minder dagen op kantoor werken. Halve weken is nu vrij normaal geworden vooral voor mensen die in de technologie en computer sector werken. Dan zijn er ook nog de ondernemers die liever hun eigen thuiskantoor hebben dan dat ze een kantoor huren.