Hoe een Rubik’s Cube op te lossen door algoritmen te gebruiken

 

Houd ervan of haat het, de Rubik’s kubus is een van ‘s werelds meest populaire puzzels. Voor velen is het een intimiderende uitdaging, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Met een paar eenvoudige algoritmen en wat doorzettingsvermogen kun je er ook een in korte tijd oplossen als je dat nog niet eerder hebt gedaan.

Hoe lang duurt het voor de gemiddelde persoon om een ​​Rubik’s Cube op te lossen?
Als je problemen hebt met het oplossen van een Rubiks kubus, wees maar niet bang, je bent niet de enige. Volgens sommige schattingen heeft slechts 6% van de bevolking dit ooit bereikt. Ofwel door een combinatie van leeralgoritmen (daarover later meer), of door pure vastberadenheid, het oplossen van een Rubiks kubus is niet zo belastend als je bereid bent eraan te werken.

Ah, de Rubik’s Cube. Als er ooit iets was om uw technische bekwaamheid te bewijzen, zou dit kleine speelgoed het zijn. In de wereld van geeks en nerds is het kunnen oplossen van deze puzzelkubus vaak een toelatingseis, maar wat als je niet weet hoe? Je hebt waarschijnlijk gehoord dat je een Rubiks kubus uit elkaar kunt halen en weer correct in elkaar kunt zetten, maar er is een nog indrukwekkendere manier om je vrienden te misleiden. Het beste is dat je deze truc voor iedereen kunt doen, en zij zullen het verschil niet kunnen zien. Bekijk de korte video hieronder om te zien hoe het moet.

De sleutel achter deze truc is het principe dat het steeds opnieuw herhalen van dezelfde reeks zetten op een Rubik’s Cube je altijd terugbrengt naar de opgeloste positie. Je zult een reeds verknoeide kubus niet kunnen oplossen, maar als je je opstellingskubus op de juiste plek plant, kun je het in een mum van tijd oplossen en iedereen verbazen.

Het enige dat u hoeft te doen, is een reeks zetten zo vaak herhalen dat de kubus er in de war uitziet. Laat het daarna ergens achter en wacht tot mensen zich verzamelen. Zodra iedereen in de buurt is, pak je gewoon de kubus op, herhaal je dezelfde reeks bewegingen opnieuw, en daar heb je het, een opgeloste Rubik’s Cube!

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be

Foto in glas laten graveren door All-in Crystal  

Kristalglas is er in alle soorten en maten. U heeft waarschijnlijk wel eens een winkel voorbij gelopen waarbij u in de etalage gegraveerde kristalglazen tegenkwam. Misschien vond u het leuk om het eens een keer gezien te hebben, of heeft u er naderhand nog eens aan gedacht, of zelfs spijt gehad waarom u niet even binnenliep? Een kristalglas kan van alles betekenen, zo hebben veel mensen zijn of haar favoriete of juist emotionele herinnering aan kristalglas op de kast staan. Veel hebben er juist bepaalde fijne herinneringen aan. Zo ook onze foto in kristalglas

Een kristalglas is eigenlijk een dagelijks terugkerend item dat veelal deel uitmaakt van Uw uitzicht. Maar kristalglazen zijn eigenlijk nog meer, veel meer dan dat. Zo kunnen ze een hele andere betekenis krijgen waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Leest u daarvoor verder en laat u inspireren naar de mogelijkheden!

Foto laten graveren

Stel dat u de mogelijkheid zou hebben om een eigen ontwerp of vorm te bedenken, en datgene werkelijkheid zou kunnen laten worden, om elke dag opnieuw te kunnen aanschouwen? Bij All-in crystal is dat mogelijk!

Elke foto, zwart/wit of kleur kan gegraveerd worden in uw uitgekozen favoriete kristalglas. Zowel foto in glas 3D als in 2 D is bij ons geen enkel probleem. En natuurlijk zijn er de mogelijkheden om hetgeen in een speciale lijst te graveren zoals compleet met een waxinehouder, of wat dacht u van een graveert huwelijkscadeau met het portret van dat prachtig pas getrouwde echtpaar? Of een familieportret groot of klein. Misschien wel juist het Valentijns cadeau voor Uw vrouw of man?

Persoonlijke tint

Naast de prachtig gegraveerde kristalglazen is het eveneens mogelijk om de betreffende foto’s te voorzien van Ledverlichting. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten of sterktes waardoor Uw foto nog beter tot zijn recht komt. Hierbij wordt gelet op de grote van de betreffende foto, dichtheid en sfeer die het uiteindelijke glas zal gaan uitstralen. Eventuele teksten kunnen er naast de betreffende foto uiteraard ook bij gegraveerd worden. Kortom, u kunt het zo persoonlijk maken als u wilt.

Zakelijk

Naast de meer persoonlijke tint, kunt u er ook voor kiezen om hetgeen voor een bedrijf, prijs of een zakelijke bijeenkomst te laten maken. Hierbij denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. In ieder geval bent u verzekerd van persoonlijk advies, wat daarnaast altijd vrijblijvend zal zijn. Ook zijn de leveringstijden van all-in crystal snel en gratis, ook in België!

https://www.all-incrystal.nl/

Gepersonaliseerd cadeau met tekst personaliseren

Een gepersonaliseerd cadeau met tekst is altijd een uniek geschenk om te geven. We hebben verschillende cadeaus om te personaliseren met een tekst en/of datum. We hebben verschillende leuke geschenken waar je een tekst op kan zetten. Bij ons krijg je geen standaard cadeaus, maar echt hebbedingetjes. De hebbedingetjes uit onze collectie zijn normaal al super leuk om neer te zetten, maar dankzij de personalisatie worden ze nog leuker.

 

Gepersonaliseerd cadeau voor een bruiloft

 

Als huwelijkscadeau zie je tegenwoordig bijna altijd een envelopje op de kaart staan. Natuurlijk wil je best geld geven, maar het lijkt je ook leuk om iets origineels te geven. Bijvoorbeeld een cadeau waar je het geld bij kan stoppen. Een leuk cadeau om eventueel te geven is een gegraveerd fotolijstje. Dit lijstje is gemaakt van robuust hout en hier branden we de namen van het bruidspaar in en de trouwdatum. Na afloop kunnen ze hier hun trouwfoto in doen. Eventueel kan je het geld dat je normaal in een envelopje zou doen in het fotolijstje stoppen. Je hebt zo op een originele manier geld gegeven. Daarbij hebben ze aan dit originele envelopje ook nog wat na afloop.

 

Originele cadeaus om te geven voor een verjaardag

 

30, 40, 50, 65, 80 het zijn allemaal bijzondere leeftijden om te bereiken. Natuurlijk is het leuk om met zo’n jubileum iets te doen. Een gepersonaliseerd cadeau is dan zeker weten een leuk idee. Dit zijn originele cadeaus om te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glas voor de jarige? Zo heeft de jarige z’n eigen glas met naam en z’n geboortedatum erop gegraveerd. Het is zelfs mogelijk om een glas van z’n favoriete drankje te graveren. Zo verkopen we de originele Glencairn whisky glazen. Dit is het enige echte Schotse whiskyglas. Op dit glas kan je mooi de naam en geboortedatum van de jarige graveren. Dit zijn pas originele cadeaus om te geven aan de jarige.

 

Zoek een leuk cadeau uit in onze webshop

 

Maak een gepersonaliseerd cadeau extra speciaal door er één in onze webshop samen te stellen. Je hoeft namelijk niet langer verder te zoeken voor een origineel geschenk. Wij hebben echt de leukste geschenken voor je op een rijtje gezet. Met onze cadeau ideeën weet je precies wat leuk is en minder leuk om te geven. Uiteraard kan je ook nog inspelen op de hobby’s van de ontvanger. Zo maak je een geschenk pas echt persoonlijk. In onze webshop zijn we dan ook gespecialiseerd in persoonlijke geschenken.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/