De speeltuin in Brabant heeft diverse voorzieningen

Van welke voorzieningen maak jij gebruik als je een dag heerlijk veilig en onbezorgd gaat spelen in een speeltuin in Brabant? Denk bijvoorbeeld aan een grote, bewaakte parkeerplaats voor aanwezige auto’s, fietsen, maar ook voor bussen is er genoeg plek. Een babyroom is aanwezig om de allerkleinsten te verzorgen tijdens het leuke dagje uit. Is er nog werk te doen? Op het boventerras in de binnenspeeltuin Zeeroversland zijn acht werkplekken waar rustig gewerkt kan worden. In de zomer is een reddingsbrigade aanwezig die oog houdt op alle spelende mensen bij het strand. Zo beleef jij veilig veel plezier tijdens het dagje uit in de speeltuin in Brabant!

Kies uit diverse spannende en leuke attracties in de speeltuin in Brabant

Voor een speeltuin in Brabant met een ruime keus aan avontuurlijke en leuke attracties ga je naar Billybird Park Hemelrijk in Volkel. Hier ben je met goed weer welkom om heerlijk buiten te spelen, in de kinderkermis, op de klimberg, in de achtbaan en nog veel meer! Daarnaast beschikt de binnenspeeltuin over de ballenfabriek, Zeeroversland, een theater en veel andere attracties. Hier verveel je je geen moment! Probeer ook eens de waterfietsen, speel een potje voetbal op het veld of relax aan de beachbar of het strandbad. Na een leuke, maar vermoeiende dag spelen eet je een lekker frietje of ga je barbecueën in het park.

Beleef een leuke dag in de speeltuin in Brabant met een hele groep

Binnenkort vindt het schoolreisje, bedrijfsfeest, groepsuitje of andere dag plaats en jij moet het deze keer organiseren. Wist je dat een perfecte locatie om dit alles te organiseren Billybird Park Hemelrijk, in Volkel, is? Deze speeltuin in Brabant biedt alle faciliteiten en attracties om er een onvergetelijke dag van te maken. Enorm leuk voor kinderen, maar ook voor collega’s! Voeg een smakelijke barbecue toe om de dag af te maken. Organiseer je een familiedag? Dan heb je de keuze uit drie verschillende arrangementen, waarbij de toegang tot het park altijd zit inbegrepen. Bekijk snel alle mogelijkheden en organiseer het komende feest!