Foto derksen
Image default
Hobby en vrije tijd

Diamond Painting van Eigen Foto

Diamond Painting van eigen foto is een van de beste methoden om uw foto’s weer te geven. Deze techniek heeft een lange geschiedenis die eeuwen geleden teruggaat. De traditie van dit type schilderij is nog steeds duidelijk aanwezig.

Het is dezelfde verf die je gebruikt om dingen met goud te schilderen, maar het verschil is dat het een andere techniek is. In plaats van het als rug te gebruiken, gebruik je het als verf, maar in tegenstelling tot andere verven wordt het op het oppervlak van het canvas aangebracht. De reden waarom u deze verf ook kunt gebruiken om de foto’s of schilderijen weer te geven, is omdat de dikte en het gewicht bijna vergelijkbaar zijn met die van goudverf.

Hoe begin je met Diamond Painting?

Het maken van een diamond painting is totaal niet moeilijk! Zo kun je op YouTube vele tutorials vinden en kun je binnen enkele minuten al aan de slag. Het maken van een diamond painting is rustgevend en zorgt voor ontspanning!

Als je een heel diamond painting wilt maken dat bestaat uit kleine gekleurde vierkantjes, kun je deze kleine vierkantjes op het canvas aanbrengen met een diamondpainting roller. Je moet een dunne laag van deze gouden verf op het canvas aanbrengen. Dit wordt gedaan om de verf aan het canvas te laten hechten. Hierdoor blijven de steentjes van de diamond painting goed plakken waardoor het resultaat veel beter is.

Nadat je de steentjes op het canvas hebt aangebracht, moet je twee dekens gebruiken om het canvas te bedekken, zodat de diamond stenen daar blijven. Nadat je de dekens hebt aangebracht, moet je over het canvas gaan met een lichte laag goudverf. Terwijl de stenen opdrogen, is hij klaar om als achtergrond te gebruiken om je foto of schilderij te verfraaien.

Voor dit type schilderij moet het formaat van het canvas klein zijn. In dit geval kunt u het canvas van elk middelgroot formaat gebruiken. Als je een schilderij hebt, zou het ideaal zijn om een ​​canvas te hebben dat ongeveer 10 cm in het vierkant is. Dit geeft je voldoende ruimte om elk vierkant van het canvas te schilderen.

Als je deze methode wilt gebruiken om de foto’s of schilderijen op canvas weer te geven, kun je het beste een stijl kiezen die erg hoog staat bij je artistieke prestatie. Er zijn verschillende soorten schilderijen die u voor dit soort schilderijen kunt gebruiken. Er zijn onderwerpen als bloemen, zonsondergangen, vlinders, vogels en nog veel meer.

Diamond painting kopen bij HobbyPainter

Wanneer u deze methode wilt gebruiken, is het raadzaam om de afbeeldingen uniek te maken, zodat uw creatie zich kan onderscheiden van de anderen. Je moet niet bang zijn om te experimenteren bij het maken van de diamond painting, want het is maar een canvas en je hebt veel tijd om te experimenteren. Je kunt ook experimenteren met verschillende kleurschakeringen waardoor je schilderijen zich onderscheiden van de anderen.

Welke diamond painting kun je kopen bij HobbyPainter.nl?

Diamond painting dieren
Als je van dieren houdt zit je bij hobbypainter.nl zeker goed! Het aanbod aan dieren diamond paintings is enorm! Je kunt olifanten, paard, hond, uil, vlinder, koe, pauw, tijger, vogels, wolven, dolfijn, eenhorn, leeuw, kat, hert, panda of panter painting kopen bij hobbypainter.nl

Diamond painting bloemen
Ben je een echte bloemenliefhebber? Dan ben je niet de enige! Hobbypainter.nl staat bekend om haar enorme aanbod painting voor natuur, landschappen, strand, bergen en bossen. Wist je dat er dagelijks honderden bloemen diamond paintings worden besteld?

Diamond painting disney
Hou je van disney? Laat je dan betoveren door verschillende prachtige paintings van hobbypainter.nl! Je kunt er de gehele collectie vinden: frozen, cars, belle en het beest, princess of kastelen.

Om je painting tot een succes te maken, moet je een canvas hebben dat ongeveer 10 cm in het vierkant is, zodat je gemakkelijk een gouden schilderij kunt maken. Het is het beste als je een stuk papier hebt met het schilderij erop. Zolang je een stuk papier als referentie hebt, kun je gemakkelijk experimenteren met verschillende kleuren.