Waarom een makelaar Kampen inhuren?

De makelaar Kampen is een zeer belangrijke professional in een onroerend goed onderhandeling, omdat hij alle procedures van het bedrijf kent en kan bijdragen zodat de klant het beste onroerend goed kan verwerven met het geld dat hij beschikbaar heeft. Bovendien moet zijn aanwerving worden beschouwd als een investering, omdat hij niet alleen het hele aankoopproces wendbaarder maakt, maar ook voorkomt dat de koper in problemen raakt.

Ontdek hieronder de belangrijkste redenen om een woning te kopen met de hulp van een makelaar Kampen!

 

Geloofwaardigheid bij onderhandelingen

Wanneer een onroerend goed onderhandeling begint, is er een natuurlijke neiging voor de betrokken partijen om betere voordelen voor zichzelf te zoeken. Om de overeenkomst op een eerlijke manier te laten verlopen en om alle betrokkenen tevreden te stellen, is het daarom essentieel dat de overeenkomst in deze situatie door een neutraal persoon wordt bemiddeld.

De makelaar in Kampen handelt op een transparante manier, waardoor twijfels worden vermeden en de koper en verkoper precies op de hoogte zijn van alle voorwaarden van de overeenkomst. Er zijn dus geen onaangename verrassingen of mogelijke toekomstige problemen.

 

Waardering van het onroerend goed

Indien de onderhandeling plaatsvindt zonder tussenkomst van een makelaar, kunnen zowel de koper als de verkoper schade ondervinden. Terwijl de eerste niet de zekerheid zal hebben om een reële waarde te betalen voor het onroerend goed, kan de tweede verliezen hebben door te vragen om een laag bedrag of vertraging om de verkoop te maken als de prijs hoog is.

In ieder geval, zelfs als de taxatie mondeling wordt gedaan, zal de makelaar Kampen in staat zijn om uw klant te helpen als de gevraagde waarde voor het onroerend goed in overeenstemming is met wat normaal gesproken wordt beoefend in dit scenario.

 

Bespaar tijd met een makelaar

De vastgoedmakelaar zorgt voor het hele aankoopproces, wat de onderhandeling vergemakkelijkt en de ondertekening van het contract versnelt. Tijdens de zoektocht naar de ideale eenheid houdt deze professional zich bezig met het plannen van bezoeken om de tijd van uw klant te optimaliseren.

Een ander positief punt van het kopen van een woning met een professionele begeleiding is de grotere wendbaarheid om een deal te sluiten. Wanneer iemand probeert een eigendom van dit type in zijn eentje te verkopen, heeft hij niet altijd de nodige beschikbaarheid om het hele onderhandelingsproces te doen, wat het sluiten van de overeenkomst kan vertragen.

Rekenen op de hulp van een vastgoedprofessional brengt tal van voordelen met zich mee voor diegenen die besloten hebben om een woning te verwerven. De ondersteuning die hij biedt, staat garant voor wendbaarheid en veiligheid in het aankoopproces.

Vloerverwarming infrezen of een nieuwe cementdekvloer? Kies voor deze experts

Wilt u vloerverwarming infrezen of een cementdekvloer laten aanleggen? Dan zit u goed bij Multi Vloeren Brabant in Boekel! Al sinds 2001 zijn zij werkzaam als vloerspecialist. In die tijd hebben zij een schat aan kennis opgedaan. Zij helpen u dan ook graag verder. Lees snel verder en ontdek waarom een vloerverwarming laten infrezen of een cementdekvloer laten leggen door deze specialisten een goed idee is.

Een vloerverwarming infrezen

Wanneer u ervoor kiest om vloerverwarming te laten infrezen, dan kiest u voor een milieuvriendelijke manier van verwarmen. Vloerverwarming zorgt verder voor minder vocht- en schimmelplekken dan reguliere verwarming door middel van een radiator. Een vloerverwarming is verder kostenbesparend, comfortabel én mooi: u heeft echter geen radiatoren meer nodig die een doorn in het oog kunnen zijn. Wanneer u een goede vloerverwarming wilt laten infrezen, is het echter belangrijk dat dit wordt gedaan door een specialist. Multi Vloeren Brabant werkt dan ook samen met een professionele en betrouwbare partner. De afwerking wordt echter wel verzorgt door de specialisten zelf.

Een cementdekvloer laten leggen

Naast vloerverwarming kunt u bij deze specialisten in Boekel ook een cementdekvloer laten leggen. In een cementdekvloer van deze experts in Boekel kunnen zij wapening aanbrengen. Zij werken niet met traditionele metalen netten, maar met glasvezel netten. Door het gebruik van glasvezel is er veel minder aanmaakwater nodig dan wanneer er wordt gewerkt met metalen netten. Hierdoor wordt de cementdekvloer een stuk sterker.

Neem contact op met deze experts

Zo merkt u, als het gaat om uw vloer hebben deze specialisten dé oplossing. Hun motto is dan ook “Uw vloer… ons vak!”. Wilt u meer weten over de werkwijze van deze vloerexperts? Schroom dan zeker niet om contact met hen op te nemen. De contactgegevens vindt u op hun website. Kies voor kwaliteit en vakmanschap, kies voor Multi Vloeren Brabant!

Een pvc vloer laten leggen doet u door een echte specialist

Wilt u misschien een pvc vloer laten leggen door een ervaren specialist? Dat is een goede keuze, want pvc is een slijtvast en stevig materiaal dat u jarenlang woonplezier geeft. De moderne pvc vloeren zijn zo mooi gemaakt, dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Wilt u een nieuwe vloer leggen in uw woonkamer, in de keuken of misschien in uw kantoorpand? Een pvc vloer laten leggen door een specialist als PVC-Totaal uit Woerden is altijd een goed idee. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een pvc vloer van een echte specialist is ideaal

Een pvc vloer heeft vele voordelen, maar ook wat kleine nadelen. Zo is een pvc vloer wel wat duurder dan de populaire laminaatvloer. Ook moet de basisvloer perfect egaal zijn. Dat is dan direct ook de reden dat het laten leggen van een pvc vloer door een specialist wat duurder is. Een pvc vloer van een specialist gaat echter wel lang mee. Al krijgt zo’n vloer vaak wel wat beschadiging. Dat komt vaak door de nageltjes van huisdieren, het verschuiven van meubels of gewoon het vele lopen. Als u de vloer goed schoon houdt en niet te vaak schoenen aan heeft in huis, beschadigt uw vloer echter minder snel. Het schoonhouden van de vloer is eenvoudig te doen met een stofzuiger en dweil. Een pvc vloer kan door een specialist ook uitstekend gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Dit materiaal laat namelijk warmte door, maar houdt geluid tegen.

Maak een afspraak of vraag om meer informatie

PVC-Totaal uit Woerden is dé specialist om uw pvc vloer te laten leggen in uw woning of uw bedrijfspand. U kunt een bezoek brengen aan de showroom, maar deze specialist komt ook graag bij u thuis of op kantoor langs om te bekijken welke pvc vloer het best past in uw pand. Maak een afspraak met deze specialist in pvc vloeren of vraag om meer informatie via de website.

Riool laten ontstoppen in Utrecht

Iedereen maakt het wel es mee, riool verstopt, wat moet je doen als je je riool wilt laten ontstoppen in Utrecht? Het komt altijd wanneer je er niet op rekent, het water wil niet meer weg, de wc wil niet meer doorlopen, de wastafel blijft water in staan, allemaal zo ongelooflijk vervelend. Wat moet je doen als je je riool wilt ontstoppen in Utrecht? Een goede rioolreinigingsservice bellen, die alles afweet van riool ontstoppen in Utrecht. Want er kunnen verschillende oorzaken zijn, en het is zeker niet zo dat er een hogedrukspuit opgezet kan worden en klaar is kees. De medewerkers van een goed rioolontstoppingsbedrijf weet alles van riool ontstoppen in Utrecht en weten gelijk waar ze moeten zoeken.

Jaren geleden had ik ook es de boel verstopt, en kwam er een plaatselijk bedrijf. Maar even later was het weer verstopt, hun behandeling had niet geholpen. Slecht. Bleek dat er aan begin van de oprit hele lange wortels van de coniferen die daar stonden dwars door het deksel van de riolering groeiden en de boel blokkeerden. Dus coniferen en wortels weggehaald en nooit meer last gehad. Dat kan ook een van de oorzaken zijn waardoor je het riool moet ontstoppen in Utrecht. Maar er zijn zoveel oorzaken waardoor alles verstopt kan raken. Er is ook ooit es een scrubhandschoen uit het riool geplukt, die was per ongeluk in het toilet gevallen. Tsja, die houdt ok heel veel tegen totdat tenslotte de hele boel verstopt is. Lekker dan. Voordat je daar achter bent.

Ook verzakkingen doen de afvoer van de riolering vaak geen goed. In veel nieuwbouwwoningen weren er jaren geleden nog geen beugels geplaatst waarin de rioleringsbuizen rustten, dus als de grond verzakte zakten de buizen ook mee, en er kwamen soms scheuren in, of er stroomde zand in. Uitstekende aanvullende verzekeringen van ZorgDirect

Een goede tandartsverzekering, die sluit je af bij ZorgDirect! En omdat niet iedereen dezelfde tandartszorg nodig heeft, zijn er meerdere pakketten. Heb je een goed gebit? Waarschijnlijk zijn de controlebezoekjes aan de tandarts kort en schrik je niet van de facturen die je krijgt. De TandExtra verzekering is dan iets voor jou. Van de tandartskosten die je in een jaar maakt, krijg je 75% vergoed. Hierbij geldt wel een maximumbedrag, namelijk €250 voor datzelfde jaar. Op dit moment is de maandpremie van TandExtra €11. Maak je gebruik van de ZorgDirect collectiviteitskorting, dan is dit bedrag mogelijk lager.

Je kunt in een paar seconden online je premie bereken. De vergoeding geldt voor alle officieel erkende tandartsbehandelingen. Voorbeelden zijn het vullen van gaatjes, het weghalen van tandsteen en het trekken van een kies. Is jouw tandartsrekening vaak hoger dan €250 dan zijn TandPlus en TandTop aan te raden. Hierbij gelden de volgende vergoedingsbedragen per jaar: maximaal €500 en maximaal €1000.

Zorg op basis van restitutie

Verzeker je je bij ZorgDirect dan krijg je te maken met een restitutiepolis. Dit betekent dat je -ongeacht of jouw zorgaanbieder is aangesloten bij ZorgDirect- recht hebt op een vergoeding van gemaakte kosten voor zorg uit de basisverzekering. Oftewel jij bepaalt zelf voor welke arts en ziekenhuis je kiest. De zorgaanbieder moet wel aan een aantal wettelijke eisen en voorschriften voldoen.

Ben je nieuwsgierig naar de premiebedragen van de verschillende aanvullende verzekeringen van ZorgDirect? Ze staan online, overzichtelijk en transparant. Het voldoen van de premie kun je het best regelen via automatische incasso. Er is een manier om de premie te verlagen via een vrijwillig eigen risico.

https://www.zorgdirect.nl

Klantenservicetelefoon helpt je aan het telefoonnummer dat je zoekt

Het is tijd om de deur uit te gaan, maar je wilt eigenlijk nog even met je provider bellen. Veel tijd heb je niet, dus waar vind je snel het telefoonnummer van Telfort? Klantenservicetelefoon is de dienst die jij zoekt. We hebben het hier over een online database vol met nummers van klantenservices. Je kunt zelf zoeken door Telfort in de zoekbalk te typen. Een andere optie is dat je belt met nummer 0906-1850. Je krijgt dan een medewerker van Klantenservicetelefoon aan de lijn en hij of zij kan je direct met Telfort doorverbinden. Klantenservicetelefoon is allround en up-to-date. Je kunt er terecht voor de meest uiteenlopende telefoonnummers. Van overheidsinstellingen tot telecomproviders en van energiemaatschappijen tot webshops. Bedrijven waarvan het nummer vaak wordt opgevraagd zijn bijvoorbeeld: de Staatsloterij, KPN, Essent, Ziggo, ING en Eneco. Telfort past ook in dit rijtje. 

KPN

Het telefoonnummer van KPN hoef je niet te onthouden. Bedenk dat je 24/7 terecht kunt op klantenservicetelefoon om het op te zoeken. En dan krijg je ook meteen het goede nummer. KPN hanteert namelijk meerdere telefoonnummers. Er is een nummer voor zakelijke klanten en een voor particulieren. Dan heb je ook een telefoonnummer dat je kunt bellen in het geval van problemen en/of storingen. KPN heet voluit Koninklijke PTT Nederland NV. Het bedrijf biedt vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en televisie aan. Er zijn sinds 2005 veel arbeidsplaatsen verdwenen bij KPN. Tussen 2005 en 2009 waren dat er zeker 8000. In 2011 werden nog eens 5000 KPN-werknemers ontslagen. Topman op dit moment is Maximo Ibarra. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam. Even terug in de tijd. KPN zag het levenslicht halverwege de negentiende eeuw. De Nederlandse regering besloot toen landelijke telegrafieverbindingen aan te leggen. Een belangrijke volgende stap was de samenvoeging van telegrafie- en postdiensten. En in de jaren tachtig van de afgelopen eeuw werd telefonie heel belangrijk.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Hoe wordt een meervoudige persoonlijkheidsstoornis gediagnosticeerd?

Een meervoudige persoonlijkheidsstoornis is een psychische stoornis, die is hernoemd tot een dissociatieve identiteitsstoornis. De naamswijziging vond plaats omdat er een hoge mate van dissociatief gedrag aan deze aandoening kleeft. Er is geen definitieve test voor deze aandoening en het wordt gediagnosticeerd nadat een aantal gespecialiseerde en specifieke screeningtools zijn gebruikt.

Getrainde specialisten in de geestelijke gezondheidszorg voeren gespecialiseerde testen uit om elke andere mentale stoornis, die de symptomen of signalen zou kunnen verklaren die de patiënt ervaart, uit te sluiten. Deze diagnose kost tijd. De meeste mensen, die uiteindelijk gediagnosticeerd worden met een dissociatieve identiteitsstoornis (DID), zijn meestal al een aantal jaren onder behandeling bij een specialist in de geestelijke gezondheid.

Een dissociatieve identiteitsstoornis gaat meestal samen met andere emotionele aandoeningen, waaronder een posttraumatische stressstoornis, de persoonlijkheidsstoornis borderline en andere persoonlijkheidsstoornissen.

Vaak zal een persoon, die ergens van wordt verdacht, doen alsof hij een meervoudige persoonlijkheidsstoornis heeft omdat het in zijn voordeel kan werken om deze diagnose te hebben.

Een gestructureerde interviewtool is vaak de beste manier om te bepalen of de persoon daadwerkelijk aan deze aandoening lijdt. De meeste mensen met de diagnose dissociatieve identiteitsstoornis zijn meestal tussen de 20 en 40 jaar oud. Ze zijn waarschijnlijk meerdere keren in het ziekenhuis opgenomen en ze zijn al gediagnosticeerd met manische depressie of schizofrenie.

Er zijn een aantal criteria waaraan moet worden voldaan voordat de diagnose kan worden gesteld.

Twee of meer verschillende identiteiten moeten zichzelf presenteren, elk met zijn eigen patroon van interpreteren en denken over de omgeving en zichzelf.
Ten minste twee van deze identiteiten nemen herhaaldelijk de controle over het gedrag van de persoon.
De persoon kan zich geen belangrijke persoonlijke informatie herinneren, die te belangrijk en te uitgebreid is voor gewoon reguliere vergeetachtigheid.
De symptomen zijn niet te wijten aan het directe effect van een legaal of illegaal middel of aan een medische aandoening zoals epilepsie.
Het beoordelingsproces omvat een gedetailleerd overzicht van de kindertijd van de persoon en andere mentale omstandigheden. De persoon, die de test afneemt, zal ook vragen om een volledig lichamelijk onderzoek door een arts om zo lichamelijke aandoeningen uit te sluiten.

Na het elimineren van enige lichamelijke ziekte, sluit de arts vervolgens psychotische stoornissen uit. Als de arts nog steeds DID vermoedt, wordt er een screeningstest afgenomen, gevolgd door specifieke aanvullende testen.

Er is een psychologische expert voor nodig om deze aandoening te kunnen diagnosticeren. De diagnose kost vanwege de uitgebreide geschiedenis, die moet worden bekeken en de testen die hierbij betrokken zijn, tijd. Er is nog steeds veel controverse over de vraag of deze stoornis wel daadwerkelijk bestaat.

https://www.depsycholoog.nl/maastricht/

All over Tours voor once in a lifetime-vakanties

Een luxe safari Tanzania zodat je echt even kunt bijkomen. Wat denk je daarvan? Tanzania is een uitstekend vakantieland. Officieel heet het de Verenigde Republiek Tanzania. Het land is onafhankelijk en ligt in het Oosten van Afrika.

Tanzania als naam is een samenvoeging van Tanganyika en Zanzibar: de twee landen waaruit Tanzania is voortgekomen. Je hebt vast wel eens gehoord van Dar es Salaam. Dit is de grootste stad van Tanzania. Dodoma is sinds 1973 de officiële hoofdstad.

Bij een vakantie in Tanzania kun je onder meer denken aan het volgende: een bezoek aan Lake Manyara, een verblijf bij de Ngorongoro krater, een cultureel uitje in Stone Town en heerlijk relaxen aan de kust van Pemba Island. Het is mogelijk zowel Tanzania als Mozambique te bezoeken.

Authentieke safari

Door middel van een authentieke safari maak je op unieke wijze kennis met beide landen. Op het programma staan onder meer: -de granieten rotsformaties en het strand van Quirimbas; -Ibo Island; -het vroegere Afrika onderweg naar Mikindani; -de ruïnes van Kilwa Kisiwani en Songo Mnara; -het Selous wildreservaat.

Avontuurlijke trips in Zuid Afrika

Zuid Afrika reizen op maat  is waar All over Tours onder meer bekend om staat. Dit prachtige land is dé plek voor avontuurlijke trips. De natuur is adembenemend en ongekend afwisselend. Kaapstad -samen met Bloemfontein en Pretoria hoofdstad- wordt wel een van de mooiste steden ter wereld genoemd.

 Ook op het gebied van eten en drinken zul je in Zuid-Afrika niets tekortkomen. De keuken is verrukkelijk en de wijnen van grote klasse. Je zult verblijven in comfortabele guesthouses zodat je na iedere indrukwekkende dag echt goed kunt uitrusten.

 Op allovertours.nl staan drie voorbeeldreizen die je vandaag nog kunt boeken. Daarnaast biedt All over Tours vakanties op maat waarbij je zelf kunt aangeven wat je allemaal wilt doen en zien. Hierbij alvast wat tips: het Kaapse schiereiland, een excursie richting de wijnlanden met natuurlijk een proeverij, het Tswalu Kalahari wildreservaat en Johannesburg.

 

https://www.allovertours.nl

Start vandaag met je voor te bereiden op je financiële toekomst, met deze 6 stappen:

Start vandaag met je voor te bereiden op je financiële toekomst, met deze 6 stappen:

 

  1. jaarrekening voor het huishouden. Als u externe hulp inschakelt, zoals een gecertificeerd financiële planner (TM), een accountant, een verzekeringsagent en / of een advocaat, zorg er dan voor dat u inzicht creëert in uw eigen financiën, weet waarvoor en welke diensten u betaald.
  2. Verzamel al uw gegevens. Een belastingaangifte is daarvoor een goed begin. Regel voor regel kunt u gegevens verzamelen voor uw inkomsten, investeringen en uitgaven. Controleer het tijdsbestek voor uw doelen en begrijp de risiconiveaus die u neemt om uw doelen te bereiken.
  3. Analyseer uw huidige situatie, zoals- bent u genoeg aan het sparen, zijn uw belastingen te hoog, enz. Evalueer wat uw behoeften zijn, zoals het krijgen van vertrouwen met de gegevens, het starten van een collegefonds, etc.
  4. Ontwikkel alternatieven om uw doelen te bereiken. Als u niet genoeg hebt om een ​​vierjarige universiteit te financieren, bedenk dan hoeveel van de leningen u nodig hebt om het verschil te maken. Hetzelfde geldt voor uw pensionering. Uw alternatief om uw pensioendoelstelling niet te halen, is om nog eens vijf jaar te werken.
  5. Neem beslissingen op kwartaalbasis. Elk kwartaal of minstens jaarlijks, bekijken wat er in het verleden is gedaan. Vier uw successen en leer van uw mislukkingen. Er zijn geen garanties in het leven als het om financiële planning gaat, dus wees voorzichtig, maar blijf ook op koers.
  6. Wees niet bang om van koers te veranderen. Een financieel plan moet flexibel zijn. Als uw situatie verandert, zoals een sterfgeval in het gezin of een baanverlies, moet u uw plan dienovereenkomstig wijzigen. Maar houd het doel in de gaten.

U kunt vandaag voorbereiden op de toekomst van morgen met een financieel plan. Rijkdom bouwen gebeurt niet door te werken; het gebeurt vanuit uw omgang met geld waar u hard voor werkt. Of u het nu zelf doet of professionele hulp inschakelt, een financieel plan is een essentieel instrument voor rijkdom. U heeft hiervoor niet eens veel geld nodig. Uw tijd, uw spaargeld en uw financiële plan zullen gelijk staan ​​aan een verhoogde nettowaarde die de door u gewenste levensstijl kan financieren.

Boek een accountant voor het opstellen van de jaarrekening

https://offerte.nl/boekhouder/opstellen-jaarrekening

Redenen om een hoverboard voor je kinderen te kopen

Vorig jaar werd dit apparaat opeens razend populair. Ik zie elke dag wel mensen die op de sociale media video’s van deze gadget uploaden. Het is schattig, uniek en geweldig, ik heb het natuurlijk over het hoverboard (ookwel Oxboard genaamd). Maar wat is het nu precies? Laten we, voor degenen die niet weten wat dit voor een soort board is, eens de basisbeginselen bespreken.

Wat is een hoverboard?

Een oxboard of zelfbalancerende scooter is een op batterijen werkende scooter die eruit ziet als een board met twee wielen. Voor mij persoonlijk lijkt het eigenlijk meer op een elektrisch skateboard, met wielen aan de zijkant. Dit board heeft pads met daaraan sensoren die de bedieningselementen bedienen op het moment dat je je voeten op het board zet.

De UL2272-veiligheidscertificering van de batterijenin een hoverboard

Omdat het een lithium-ion batterij heeft heb je dus geen benzine nodig om het te kunnen gebruiken. Sluit hem ergens op de elektra aan en laad hem op. Ben je bang dat je oxboard tijdens het opladen oververhit raakt? Om dit te voorkomen moet je kiezen voor een board van een merk met de UL2272-veiligheidscertificering. Deze certificering garandeert je dat je hoverboard volgens de juiste richtlijnen en met de hoogste productienormen is gebouwd. En ook dat het veilig en milieuvriendelijk is.

Veiligheidsuitrusting voor de hoverboards

Het is niet zo dat hoverboards gevaarlijk zijn, maar het dragen van een veiligheidsuitrusting tijdens het rijden is wel verstandig. Je kunt helmen kopen of pols-, knie- en elleboogbeschermers dragen om er zeker van te zijn dat je je niet bezeerd als je valt. Als je voor nog meer bescherming wilt gaan kun je ook tijdens het rijden een bilbeschermer of een beschermend korset dragen. En het leuke is dat er ook kindermaten zijn voor deze dingen.

Hoe kun je een hoverboard berijden?

Wanneer je begint te leren rijden, plaats je eerst je dominante voet op het board en wanneer je een beetje gevoel hebt gekregen voor hoe het board werkt zet je je andere voet op het board. Het is eigenlijk net als traplopen dus je hoeft niet bang te zijn.Vrees is hier je grootste vijand. Beweeg om het board te laten bewegen gewoon vooruit of achteruit. Wees voorzichtig met leunen want anders kun je een ongeluk krijgen. Om je board te laten draaien, duw je je rechtervoet iets naar links en druk je met je linkervoet naar rechts. Makkelijk toch? En als laatste moet je vooral niet vergeten om het langzaam aan te doen totdat je het onder de knie hebt.

Een hoverboard versus een normale elektrische scooter

Laten we beginnen met de scooter, ik zal het hebben over de elektrische Segway-scooter, omdat deze nogal lijkt op een hoverboard. Ze functioneren bijna op dezelfde manier, dus waarom zou je deze niet kiezen? Nou het is heel simpel, de aanschaf is een beetje duur en er gebeuren veel meer ongelukken met elektrische scooters dan met hoverboards. Afgezien daarvan zijn hoverboards ook hip en cool dus waarom zou ik een scooter kopen?

 

https://www.swheels.nl