Foto derksen
Image default
Woning en Tuin

Een nieuw huisnummer of naambord

Is het huisnummer bij jouw voordeur aan vervanging toe? De Naambordenspecialist is hét online adres voor moderne naamplaatjes en huisnummers.

De complete voorraad is ingedeeld in categorieën. Dit zijn een paar voorbeelden. Er zijn huisnummers van leisteen, natuursteen, hout, messing en RVS. Kijken we naar de naamplaten dan kun je onder meer kiezen uit brons, kunststof, chroom, glas en perspex.

Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voordelige eigenschappen. Voor alle bordjes geldt dat ze weerbestendig zijn en dat je er dus jarenlang plezier van zult hebben. Bij de Naambordenspecialist is het mogelijk een eigen, gepersonaliseerd naamplaatje te maken. Jij beslist wat voor kleur bordje het wordt, in welke tint de letters en cijfers aangebracht worden en hoe de uitlijning wordt. Je bepaalt ook zelf het lettertype en over hoeveel regels de tekst verdeeld wordt.

Kleine naamplaten, bijvoorbeeld van messing

Als je niet veel ruimte hebt, raden we aan je te oriënteren bij de kleine naamplaatjes. We nemen messing als voorbeeld. Messing is een oersterk materiaal met een klassieke uitstraling. Er zijn plaatjes van:

-13 bij 4,5 cm;

-12 bij 4,5 cm;

-11 bij 7 cm;

-11 bij 3,5 cm.

-8,5 bij 4,5 cm;

-8 bij 3 cm;

Deze opsomming van maten is niet volledig, online vind je er meer. De tekst die jij opgeeft, wordt in het bordje gegraveerd. Vervolgens komt er een zwarte laklaag over. Daarna wordt het hele plaatje voorzien van een beschermend laagje.

Als je online een messing naambordje bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen. De schroefjes krijg je er gratis bij geleverd. Tot slot nog de tip dat je op denaambordenspecialist nl leuke cadeautjes kunt kopen. Denk aan dierenpenningen, identiteitsplaatsje, metalen horeca naambordjes en waardebonnen. Om te voorkomen dat je steeds dikke pakketten reclamefolders door de brievenbus krijgt, kun je een Nee Nee of een Nee Ja plaatje aanschaffen. In het eerste geval krijgt je geen ongeadresseerd materiaal en geen huis een huisbladen meer. Het tweede bordje is bedoeld voor mensen die geen reclame maar wel een huis aan huisblad willen ontvangen.

https://www.denaambordenspecialist.nl