Een touringbus huren om naar evenementen te gaan

Als u met een grote groep naar een evenement gaat is het een goed idee om een touringbus te huren. Iedereen die wel eens naar evenementen gaat kent het: u kunt de auto bijna nergens parkeren en op openbaar vervoer kunt u ook niet altijd rekenen. Wilt u niets missen van een evenement? Voor de deur afgezet én opgehaald worden? En bent u met meer dan 15 personen? Dan kunt u ervoor kiezen om een touringbus te huren bij SLB Bushuur. Men brengt u overal naartoe waar u wilt: van de nieuwjaarsduik in Scheveningen tot een concert in het Goffertpark en van Pinkpop tot een demonstratie op het Malieveld. U bent verzekerd van veilig, comfortabel en voordelig vervoer. Wenst u catering aan boord? Daar wordt ook voor gezorgd. Zo verzorgt men busverhuur op maat.

Touringbus huren voor ieder schoolreisje in binnen- en buitenland

Staan de meerdaagse reizen van de middelbare school weer voor de deur? Dan is het tijd om alvast een goede touringbus te gaan huren. Er komt nogal wat bij kijken als u een schoolreisje gaat organiseren voor een grote groep jongeren. U wilt immers dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Laat u het vervoer over aan SLB Bushuur? Dan hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over het huren van een touringbus. Door het gebruik van moderne touringcars en diverse veiligheidsvoorschriften zorgt men er te allen tijde voor dat uw leerlingen veilig op een bestemming aankomen en uiteraard terugkeren.

Touringbus huren bij specialist: kies uit diverse typen bussen

Gaat u een luxe touringbus huren bij SLB Bushuur, dan kunt u rekenen op de service van een specialist. Dat houdt in dat u bent verzekerd van een moderne en veilige touringcar die voldoet aan al uw wensen. Zo bent u immers verzekerd van uitmuntend busvervoer en zal iedereen veilig op de eindbestemming arriveren. Bij het ervaren touringcarbedrijf SLB Bushuur heeft u de keuze uit een aantal typen bussen die zijn voorzien van alle comfort. De Tourist Class Touringcar biedt ruimte voor 50 tot 62 personen en beschikt over diverse faciliteiten. De Comfort Class Touringcar heeft 42 tot 54 zitplaatsen en heeft diverse luxe voorzieningen. U kunt een touringbus huren tegen scherpe tarieven en de groep wordt vervoerd door deskundige chauffeurs.