Horoscopen voor het sterrenbeeld Weegschaal komende maanden

Maandhoroscoop Weegschaal
Weegschaal
September
Algemeen
De maand start met kansen om je in je privéleven te ontplooien en veel te bereiken, beste sterrenbeeld Weegschaal. Er zijn aanwijzingen dat het de 1ste dagen vooral belangrijk is om je op jezelf te concentreren. Je hebt de neiging om anderen voorop te stellen, maar vergeet jezelf niet. Ook heb je een sterke drang om teveel te werken en vergeet dan om te ontspannen en rust te vinden. Zorg ervoor dat je voldoende eet, pauzes benut en ook voldoende slaapt. Doe je dit, dan zal je deze maand veel goeds krijgen. Dit zal echter wel moeilijk zijn, omdat je nu eenmaal iemand bent die veel voor anderen overheeft. Je kunt daar veel energie aan besteden en zal niet altijd in staat zijn om grenzen te stellen. De 2de kunnen de emoties die de Volle Maan jou schenkt, dingen naar voren brengen, die je niet altijd even fijn vindt. Je kunt emoties voelen, die je weg wilt duwen. Er wordt aangeraden dit niet te doen en juist aan te geven wat je voelt. De spirituele energie is nu erg sterk en als je deze op de goede wijze gebruikt, zal je juist lekker in je vel zitten. Betrek dan wel anderen hierbij, omdat de energie dan nog sterker kan zijn. Vanaf de 5de ben je in staat om je gevoelens makkelijker te uiten als gevolg van Venus en Mars, die soms conflicteren. Daarnaast zal Mercurius naar je teken gaan. Venus en Mars gaan een machtsstrijd aan en daardoor kunnen er in relaties ook problemen ontstaan. Pas op dat je niet in een onnodig conflict komt en vooral niet met mensen waar je van houdt.

 

Maandhoroscoop Weegschaal
Weegschaal
November
Algemeen
Mercurius vertraagt mentale energie, maar dit pakt positief uit en je krijgt dan ook meer kansen. Je bent minder aan het wikken en wegen en komt met nieuwe ideeën waar potentie inzit. Je weet ook duidelijke beslissingen te nemen, waarbij niet onbezonnen te werk gaat. Je hebt er de 1ste week wel een hekel aan om mentaal door iemand gepusht te worden en dingen te moeten doen waar je weinig zin in hebt. Je kunt dan koppig en eigenwijs reageren. Over het algemeen zullen mensen wel merken dat je weet wat je doet. Je vertrouwen is sterk en mensen merken dit zeker op. Het is een prima periode om aan financiële zaken te werken, informatie te verzamelen en advies in te winnen. Je zult mensen, waarvan je weet dat ze betrouwbaar zijn, niet overslaan en betrekt ze bij dingen waar je mee bezig bent. Vanaf de 8ste zal Venus zorgen dat je humeur flink verbetert, waarbij je lekker in je vel zit. Je bent charmant, vriendelijk en passioneel. Heb je een relatie, dan ben je sensueel, romantisch en aangenaam in contact met de ander. Je vindt het belangrijk dat je partner dit aan jou teruggeeft. Ben je single dan heb je zoveel vertrouwen, waardoor je makkelijk contact met anderen kunt maken. Je bent open en vriendelijk en kunt jezelf op een makkelijke manier profileren. Rond de 11de zal er een periode aankomen waarbij je je eigen kansen afdwingt. Met name de Maan zal zeer actief zijn en daarnaast zal Mars in de Ram jou erg gunstig gezind zijn. Mensen die graag een eigen bedrijf willen of andere zakelijke plannen hebben, kunnen deze periode de juiste stappen nemen. Je voelt je stabiel en kunt de juiste keuzes maken, waardoor er financiële mogelijkheden zijn. Venus zal in de liefde voor veel sensualiteit zorgen en Mercurius biedt een krachtige intellectuele energie. Daarbij zal de Maan voor flink wat spiritualiteit zorgen en dit geeft jou veel kracht.

Maandhoroscoop Weegschaal
Weegschaal
Februari
Algemeen
Er is deze maand heel wat energie, die de Weegschaal kan raken. Dit kan gunstig uitpakken, maar wel als je de energie op de juiste wijze weet te gebruiken. Weegschalen kunnen aan het begin van de maand moeite hebben om zich te motiveren om te gaan sporten of fysiek actief te zijn. Het is belangrijk hier over na te denken. Gaat het om een handicap of ben je wat ouder, dan is het natuurlijk logisch. Merk je dat je lui bent en je niet in wilt spannen, dan is het anders. Bedenk dat je in het begin veel moeite zal hebben om te trainen, maar na verloop van tijd juist plezier beleeft. Gebruik vooral de energie van de vuurtekens en Mars, dan zal je fysiek zeer actief zijn en kun je de maand alsnog goed opstarten. De eerste week van de maand doe je er goed aan je te concentreren op de vraag wat je kunt doen om gemotiveerd te zijn. Je kunt dit doen door met vrienden te sporten of te kijken welke sport of activiteit je leuk vindt, maar dan wel vooral dingen die je dus samen kunt doen. Je hebt nu te lang geleden van de maatregelen met covid-19 en mag nu best even wat ontspanning en plezier opzoeken. Er wordt aangeraden de eerste week van de maand dus actief op zoek te gaan. Je kunt daarna beslissen wat voor jou de juiste keuze is. De periode van de 9de tot de 15de heb je veel energie en ben je zeer actief zowel zakelijk, in de liefde als in de omgang met sociale contacten. De dagen daarna zal je zeer gezond zijn en maak je juiste keuzes wat betreft harmonie tussen je zakelijke en privéleven. De periode van de 20ste tot de 26ste doe je er goed aan geregeld naar buiten te gaan. Ga minimaal een half uurtje naar buiten. De 25ste ben je avontuurlijk en doe je dit het liefst met geliefde mensen. Je bent zeer creatief en kunt hier nu goed gebruik van maken om met kunst en hobby’s bezig te zijn. Het is dus een maand, waarin het accent ligt op het ontwikkelen van je talenten en het versterken van zakelijke contacten en de liefde. Voor de Weegschaal wordt aangeraden serieus met gezondheid om te gaan. Zijn er symptomen, dan kun je beter naar een specialist gaan. Het is belangrijk de conditie van gewrichten, longen en tanden in de gaten te houden. Vrouwen zullen voedingsproducten moeten gebruiken om hun huid gezond te houden. De man moet zich concentreren op communicatie met anderen, waarbij empathie en sympathie zeer belangrijk zijn. Ook is het belangrijk roken, alcohol en te vette of suikerrijke voeding af te leren.

 

Lees meer: sterrenbeeld oktober

of de horoscoop vandaag weegschaal

https://www.horoscoop-luna.nl