Fietsen in de Biesbosch? Rust onderweg dan even uit bij dit restaurant

Gaat u fietsen in de Biesbosch? Denk dan zeker aan uw rust en plof neer bij een restaurant/brasserie in de omgeving van het prachtige natuurgebied. Geniet van de ongerepte natuur in een gebied dat bekend staat om zijn oude cultuur en dieren. Hier is de Biesbosch bij uitstek geschikt voor. Er zijn verschillende manieren om het park te verkennen, maar het mooiste blijft toch fietsen in de Biesbosch. Bij Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch worden fietsen verhuurd en kunt u daarnaast genieten van bijvoorbeeld een lekker diner, koffie of lunch. Zo hoeft u niet uw eigen fietsen mee te nemen, dit mag overigens wel natuurlijk, en geniet u daarna van heerlijk eten op een plek met mooi uitzicht over het park. Dit verhuurbedrijf is gespecialiseerd in grote groepen en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Mis deze rustplek niet tijdens uw dag fietsen in de Biesbosch

Jaarlijks komen er veel mensen naar de Biesbosch om te genieten van een stukje prachtige ongerepte natuur. Bent u er wel eens geweest? Vooral in de zomer, wanneer alles in bloei staat en de dieren wakker zijn, is het lekker druk in het park. Een van de meeste ondernomen activiteiten is wel fietsen in de Biesbosch. Doordat uw fiets geen geluid maakt, heeft u een grotere kans om een van de dieren te spotten die in de Biesbosch wonen. Na uw fietstocht lekker bijtanken? Kom naar Restaurant en brasserie De Brabantse Biesbosch. Hier kunt u heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren met uitzicht op de rivier en het park. Neem een van de Biesbosch arrangementen bij Het Bolle Bevertje en geniet in stijl van het mooiste natuurpark van Nederland.

Fietsen in de Biesbosch? Dit is uw begin- en eindpunt!

Fietst u graag in natuurgebieden? Dan is de Biesbosch zeker een aanrader voor u! Maar heeft u geen fietsendrager of geen auto? Daar is een oplossing voor. Kom dan naar Restaurant en brasserie De Brabantse Biesbosch! Hier kunt u, zeker ook voor grote groepen, fietsen huren. Er zijn vele soorten fietsen beschikbaar, dus of u nu gaat mountainbiken of lekker rustig wilt fietsen op een elektrische fiets, het kan allemaal. Daarbuiten is er op het terrein ook kano- en bootverhuur en kunt u verschillende arrangementen boeken. Waar wacht u nog op en ga lekker naar buiten! Kom de prachtige omgeving verkennen en sluit af met heerlijke koffie, lunch, borrel of diner. Fietsen in de Biesbosch, wie wil dat nu niet.