Foto in glas laten graveren door All-in Crystal  

Fotoderksen

Kristalglas is er in alle soorten en maten. U heeft waarschijnlijk wel eens een winkel voorbij gelopen waarbij u in de etalage gegraveerde kristalglazen tegenkwam. Misschien vond u het leuk om het eens een keer gezien te hebben, of heeft u er naderhand nog eens aan gedacht, of zelfs spijt gehad waarom u niet even binnenliep? Een kristalglas kan van alles betekenen, zo hebben veel mensen zijn of haar favoriete of juist emotionele herinnering aan kristalglas op de kast staan. Veel hebben er juist bepaalde fijne herinneringen aan. Zo ook onze foto in kristalglas

Een kristalglas is eigenlijk een dagelijks terugkerend item dat veelal deel uitmaakt van Uw uitzicht. Maar kristalglazen zijn eigenlijk nog meer, veel meer dan dat. Zo kunnen ze een hele andere betekenis krijgen waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Leest u daarvoor verder en laat u inspireren naar de mogelijkheden!

Foto laten graveren

Stel dat u de mogelijkheid zou hebben om een eigen ontwerp of vorm te bedenken, en datgene werkelijkheid zou kunnen laten worden, om elke dag opnieuw te kunnen aanschouwen? Bij All-in crystal is dat mogelijk!

Elke foto, zwart/wit of kleur kan gegraveerd worden in uw uitgekozen favoriete kristalglas. Zowel foto in glas 3D als in 2 D is bij ons geen enkel probleem. En natuurlijk zijn er de mogelijkheden om hetgeen in een speciale lijst te graveren zoals compleet met een waxinehouder, of wat dacht u van een graveert huwelijkscadeau met het portret van dat prachtig pas getrouwde echtpaar? Of een familieportret groot of klein. Misschien wel juist het Valentijns cadeau voor Uw vrouw of man?

Persoonlijke tint

Naast de prachtig gegraveerde kristalglazen is het eveneens mogelijk om de betreffende foto’s te voorzien van Ledverlichting. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten of sterktes waardoor Uw foto nog beter tot zijn recht komt. Hierbij wordt gelet op de grote van de betreffende foto, dichtheid en sfeer die het uiteindelijke glas zal gaan uitstralen. Eventuele teksten kunnen er naast de betreffende foto uiteraard ook bij gegraveerd worden. Kortom, u kunt het zo persoonlijk maken als u wilt.

Zakelijk

Naast de meer persoonlijke tint, kunt u er ook voor kiezen om hetgeen voor een bedrijf, prijs of een zakelijke bijeenkomst te laten maken. Hierbij denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. In ieder geval bent u verzekerd van persoonlijk advies, wat daarnaast altijd vrijblijvend zal zijn. Ook zijn de leveringstijden van all-in crystal snel en gratis, ook in België!

https://www.all-incrystal.nl/