Groepslessen en 50 plus sport in Valkenswaard

Bent u 50 plus en doet u graag aan sport? Vindt u het leuk om groepslessen te volgen? Of staat u liever in de fitnesszaal? Bij Workout Healthclub in Valkenswaard hoeft u niet te kiezen bij 50 plus sport. Het is allebei mogelijk. En u bent ook nog eens zeven dagen per week van harte welkom op de sportschool. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en geven u alle ondersteuning die u nodig heeft om lekker te trainen. Stel ook gerust al uw vragen aan het klantvriendelijk personeel. Het doel is om fit te worden en te blijven én daar werkt het team van Workout Healthclub graag aan mee!

Volg groepslessen in Valkenswaard om vet veel te verbranden!

Sporten is gezond. Sporten helpt preventief tegen overgewicht en bevordert de kwaliteit van uw leven. Het is belangrijk dat u lekker gaat of blijft sporten. Doe daarom eens mee aan een van de groepslessen bij Workout Healthclub in Valkenswaard. Kies uit verschillende lessen, zoals balance workouts, aerobics of een stevige power workout. Of ga lekker spinnen onder begeleiding van een enthousiaste docent. Neem dan wel een handdoek en een bidon met water mee want u gaat er zeker van zweten! Het is ook mogelijk om bij de grootste sportschool van Valkenswaard lekker aan sport te doen wanneer u 50 plus bent en er weer even in moet komen.

Blijf gezond en fit met 50 plus sport in Valkenswaard!

Voor 50 plus sport kunt u uitstekend terecht bij Workout Healthclub in Valkenswaard. Sport u graag? Of vindt u het tijd worden om wat meer op de gezondheid te letten? Bij de grootste sportschool van Valkenswaard bent u van harte welkom! In Valkenswaard volgt u verschillende groepslessen die zich richten op kracht, conditie of lenigheid. Naast deze lessen heeft u ook meer dan genoeg mogelijkheden tot u beschikking om zelfstandig te trainen. En heeft u moeite met een van 315 apparaten in de fitnesszaal? Dan staat er altijd een gediplomeerd instructeur klaar om u van uitleg en advies te voorzien. De instructeur stelt ook graag een persoonlijk trainingsschema op waarmee u uw eigen vooruitgang in de gaten houdt.