Foto derksen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het vertaalbureau in Rotterdam is erg snel

Omdat er bij het juiste  vertaalbureau in Rotterdam zeer efficiënt wordt gewerkt weet je goed waar je aan toe bent en kunnen de kosten laag worden gehouden. Je vraagt op de website gemakkelijk een offerte aan voor datgeen dat jij wil laten vertalen. Of dit nou een heel boekwerk is of dat het gaat om een korte e-mail dat maakt voor het vertaalbureau in Rotterdam niet uit. Je krijgt binnen een dag een offerte toegestuurd en je kunt zelf bepalen hoe snel je wilt dat het werk wordt  opgeleverd. Wat erg fijn is aan het vertaalbureau in Rotterdam is dat er voor iedere taal eenzelfde tarief wordt gehanteerd. Er worden nooit onverwachte extra kosten gerekend en dat maakt dit bureau dan ook eerlijk en transparant. Dat is dan ook waar zij voor staan en wat zij naar de klant willen uitstralen.

 

Unieke klanten

Iedere klant kan terecht bij het vertaalbureau in Rotterdam. Voor elke klant wordt er een andere manier van vertalen gebruikt, want iedereen is uniek bij dit bureau. Het proces wordt helemaal afgestemd op de behoefte die jij als klant hebt. Wanneer je de opdracht aan het vertaalbureau in Rotterdam hebt gegeven wordt er snel met je in gesprek gegaan over de vorm van he proces dat je wilt dat er door hen wordt doorlopen. Je kunt op deze manier goed aangeven wat het doel is van de vertaling en hier kan dan rekening mee worden gehouden door de vertalers.

 

Efficiëntie

Er wordt gebruik gemaakt van efficiënte systemen, waardoor de prijs van de vertalingen zo laag mogelijk kan worden gehouden. Naast de systemen wordt er over de rest van het bedrijf ook zeer efficiënt gewerkt, waardoor jij dit terug ziet in de offerte die je van het vertaalbureau in Rotterdam zal ontvangen.