Foto derksen
Image default
Groothandel

Hier vindt u vloer- en wandtegels voor elk vertrek

Gaat u binnenkort uw huis verbouwen en wilt u graag tegels plaatsen in uw woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer? Dan kunt u uitstekend terecht bij KROON Vloeren in Steen in Meerkerk. Deze tegelspecialist heeft namelijk zowel vloer- als wandtegels die uitstekend geschikt zijn voor diverse vertrekken. Het maakt niet uit welke ruimte in uw woning u wilt voorzien van tegels: bij deze specialist vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Het enorme aanbod zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils te halen is. Of u nu graag een betonlook, een houtlook of een druk patroon wenst: KROON Vloeren in Steen heeft het allemaal!

Alle soorten vloertegels vindt u hier

Op het gebied van vloertegels vindt u bij deze specialist van alles. Zo hebben ze onder andere keramische tegels, houtlook vloertegels en natuursteen vloertegels. Al deze vloeren zijn bovendien perfect te combineren met vloerverwarming. Tegels geleiden de warmte namelijk ontzettend goed. Het levert dan ook aanzienlijk meer rendement op dan vloerverwarming onder bijvoorbeeld vloerbedekking. En alsof dat nog niet alles is, komen de ervaren medewerkers van KROON Vloeren in Steen ook graag bij u langs om de vloertegels én de vloerverwarming te monteren. Dit kunnen ze op twee manieren doen, namelijk:

  • Door de vloerverwarming op krimpnetten te monteren op de constructievloer
  • Door de vloerverwarming in te frezen in de bestaande dekvloer

Bekijk ook het assortiment aan wandtegels

Wanneer u ook interesse heeft in wandtegels, is het zeker aan te raden eens een bezoek te brengen aan de showroom van deze specialist in Meerkerk. Hier vindt u namelijk ook een uitgebreid assortiment aan wandtegels. Vaak wordt in de keuken of in de badkamer gekozen voor tegels tegen de muur. In de showroom in Meerkerk krijgt u direct een beeld van hoe het eruit kan komen te zien. Wanneer gaat u bij hen langs?

Gerelateerde artikelen

Onthardingszout en een volumegestuurde regeneratie