In dit particulier verpleeghuis is er aandacht voor goede zorg met alles dat daarbij hoort

Fotoderksen

Wanneer u niet meer thuis kunt wonen, is het fijn om te weten waar u terecht kunt voor echt goede zorg. U heeft de volledige vrijheid in uw eigen appartement, terwijl u de juiste zorg ontvangt. Zo geniet u van heerlijk eten en drinken, mag familie altijd langskomen en krijgt u elke dag de beste medisch-specialistische zorg op afroep. En wist u dat het ontvangen van persoonlijke ouderenzorg aan de hand van een individueel zorgleefplan en het wonen in een particulier verpleeghuis van Compartijn niet veel duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis? Op de website van deze organisatie leest u waarom.

In dit verpleeghuis voor particuliere ouderenzorg heeft u medisch-specialistische zorg op afroep

Wanneer u wat ouder wordt, heeft u meer behoefte aan hulp en zorg. Een particulier verpleeghuis als Compartijn geeft de juiste zorg. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo krijgt u particuliere ouderenzorg, die volledig bij uw behoeften aansluit. De ervaren medewerkers van Compartijn helpen u ook met verpleging en uw persoonlijke verzorging, en dat allemaal in uw appartement dat gevestigd is in ons particulier verpleeghuis. Heeft u zorg nodig in het ziekenhuis of bij een specialist op locatie? Geen probleem! U wordt altijd gebracht en deskundig begeleidt tijdens deze afspraken door uw eigen verzorgende.

Een particulier verpleeghuis met een uniek all-in concept

U wilt toch ook onbezorgd van uw oude dag genieten? Hiervoor heeft Compartijn het all-in concept. In dit particulier verpleeghuis wordt u volledig ontzorgd op het gebied van financiën, zorg en onderhoud aan uw appartement. U betaalt bij deze specialist in particuliere ouderenzorg enkel zelf uw zorgpremie en eventuele eigen bijdragen. De medewerkers van het particulier verpleeghuis zorgen ervoor dat alle andere financiële zaken voor u uit handen genomen worden. De prijs die u aan Compartijn betaalt, bevat het wonen, televisie en internet, gemeentelijke belastingen, de diensten van de klusjesman en eten en drinken voor u en uw gasten, zoals familie.