“Hoe optimisme te leren. Verander je kijk op de wereld en je leven “

marketing book

We publiceren een uitdrukkelijke recensie van het boek How to Learn Optimism. Verander uw kijk op de wereld en uw leven ”door Martin Seligman.

Daarom bieden we u 6 basisfeiten die u zult leren na het lezen. 

Optimisme en pessimisme: twee opties voor levenshouding

Pessimisten zijn overtuigd van mislukking. Voor alle problemen geven ze zichzelf de schuld en vallen ze vaak in een depressie. Optimisten voelen zich op hun gemak bij mislukkingen omdat ze denken dat ze tijdelijk zijn. Een moeilijke situatie is voor hen slechts een test. Optimisten hebben meer kans van slagen en hebben een betere gezondheid. Onderzoek toont aan dat velen vatbaar zijn voor pessimisme. De bekende psycholoog en grondlegger van de positieve psychologie Martin Seligman gelooft dat pessimisten zichzelf schade berokkenen. Maar het goede nieuws is dat optimisme kan worden geleerd door bewust nieuwe vaardigheden te verwerven. 

Hoe pessimisme en optimisme de gezondheid beïnvloeden

“Optimisme en pessimisme hebben evenveel invloed op de gezondheid als fysieke factoren.” Mensen geloven dat gezondheid afhangt van fysieke gesteldheid, gezonde gewoonten en immuniteit. Maar velen zijn van mening dat onze gedachten en emoties onze fysieke conditie niet veranderen. Het immuunsysteem functioneert beter als iemand optimistisch is over het leven. Onderzoek toont aan dat optimisten langer leven dan pessimisten. 

Hoe verklaren we mislukking

De reden dat sommige mensen kwetsbaar zijn voor hulpeloosheid en anderen niet, is omdat mensen hun problemen aan zichzelf uitleggen. Dit wordt attributie genoemd: aan welke factoren schrijven mensen hun successen en mislukkingen toe. Mensen die gemakkelijk opgeven, zeggen meestal dat het altijd zo is geweest en altijd zal zijn. Mensen die niet opgeven, zien problemen als pech en geloven dat het snel zal lukken. 

Depressie als extreem pessimisme

Omdat ze in een pessimistische toestand verkeren, ervaren mensen een milde vorm van depressie. Om pessimisme beter te begrijpen, is het noodzakelijk om de gehypertrofieerde vorm ervan te onderzoeken. De studie van depressie werpt licht op de aard van pessimisme. 

Je voelt wat je denkt

Vroeger werd elke depressie als een manisch-depressieve stoornis beschouwd. De biomedische school geloofde dat het een ziekte van het lichaam was, en Freud was boos op zichzelf. Tegen het einde van de jaren zestig hadden verschillende wetenschappers depressie geïdentificeerd als niets meer dan de symptomen ervan; de oorzaak van depressie is negatief denken. Er zit geen diepe wanorde in, onopgeloste jeugdconflicten of schendingen van de chemische processen van de hersenen. Als u uw negatieve denkgewoonten verandert, zal uw depressie verdwijnen. 

Verhuizen van pessimisme naar optimisme

Veel mensen willen niet optimistisch worden omdat ze ze zien als egoïstische, arrogante parvenu. Maar wat betekent het eigenlijk om een ​​optimist te zijn? Dit betekent optimistisch blijven, zelfs als we met een nederlaag worden geconfronteerd. Het punt is niet om een ​​onvoorwaardelijke optimist te worden. Het doel is om flexibel optimisme te leren.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing

https://marketingbook.shop

Hoe kom je hoog in Google?

Als bedrijf beheer je hoogstwaarschijnlijk een website. Dat is ook zeker nodig wanneer je een ondernemer bent, want op die manier kan je je klanten benaderen en hen laten zien wat jouw aanbod is van diverse diensten of producten. Zonder die website kan je je klanten ook wel benaderen, maar in het digitale tijdperk waar we ons nu in bevinden is het hebben van een goed werkende website een onmisbaar item geworden als je een ondernemer bent. Je wil met je website zeer hoog in Google terecht komen. Dat is natuurlijk een open deur die wordt ingetrapt, maar wat niet zo gemakkelijk te bewerkstelligen is. Je moet namelijk allerlei kennis hebben en zaken ondernemen om te zorgen dat je website dit doel ook gaat behalen.

Waarom hoog in Google?

Als je een website hebt, dan wil je op die site je producten en diensten aanprijzen en de klant laten weten wat je allemaal voor hem of haar kunt betekenen. Dit is erg belangrijk want op die manier kan je de klanten natuurlijk ook aan je binden. Maar wanneer je website niet goed werkt of er komen weinig bezoekers naar toe, zal je ook geen klanten kunnen vinden en draait je website voor maar een heel klein aantal van de internetbezoekers die aanwezig zijn.

De doelgroep bereiken

De doelgroep bereiken is dus onwijs belangrijk. Door hoog in Google een positie aan te nemen, zullen de klanten sneller bij jouw website terechtkomen en op die manier ook kennis kunnen maken met alles wat jij hen aan te bieden hebt. Door middel van de kennis en ervaring van dit online bureau, kan er worden ingezet op het bereiken van deze mensen door middel van technische zaken. Dat betreft onder andere het gebruik maken van zoekwoorden en het koppelen van diverse links die leiden naar jouw website.

 

 

Go Online uit Nijmegen: succesvol in SEO

Go Online is een online marketingbureau uit Nijmegen dat zich specialiseert in SEO (zoekmachineoptimalisatie). Als jij een hogere omzet wilt bereiken voor jouw bedrijf, en daarom wilt groeien op de markt door middel van verbeterde zichtbaarheid, dan kunnen wij jou helpen met het optimaliseren van jouw positie in Google. Dit garanderen wij dankzij onze uitgebreide kennis over zoekmachineoptimalisatie (SEO) en de unieke YSOS-methode die jouw succes op de eerste plaats zet: Your Succes is Our Success.

SEO marketingbureau in Nijmegen: Your Success is Our Success

Onze YSOS-methode staat voor het garanderen van jouw succes, want jouw succes zien we ook als ons succes. Daarom gaan we voordat we aan de slag gaan met je in gesprek over jouw wensen, jouw budget en jouw verwachtingen. Ook kijken we specifiek naar het karakter en de sterke punten van jouw bedrijf, en stellen we jouw doelgroep vast en hun behoeften. Op deze manier kunnen wij de perfecte marketingstrategie voor jouw bedrijf formuleren. Dit alles doen we vanuit ons marketingbureau in Nijmegen.

Zoekmachine optimalisatie

Nadat we aandacht hebben besteedt aan het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website en softwarekoppelingen hebben opgezet, is het tijd om de website te vullen met relevante content die ervoor zal zorgen dat jouw positie in Google verbetert. Vaak is het creëren van kwalitatief goede content tijdrovend voor bedrijven, daarom kunnen wij deze content leveren. Wij hebben uitstekende kennis van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zorgen ervoor dat jouw succes wordt gegarandeerd dankzij het gebruik van relevante trefwoorden en trefwoordcombinaties. Uiteraard doen we dit met het oog op jouw wensen en budget.

Wat Go Online onderscheidt

Er zijn veel marketingbureaus die aandacht besteden aan een groter bereik, hogere aantallen bezoekers en een mooi ontworpen website. Bij Go Online in Nijmegen doen wij een stapje extra door ervoor te zorgen dat de bereikte bezoekers hooggekwalificeerd zijn, en zich dus direct kunnen vinden in wat jouw bedrijf aanbiedt. Zo blijft het resultaat niet alleen bij hogere aantallen bezoekers, maar zal het zorgen voor een betere omzet, wat uiteraard het ultieme doel is van een investering in SEO: succes. Ga aan de slag met SEO Nijmegen en bezoek de website! 

Site-ontwerp: er bestaat niet zoiets als ‘mooi’

webdesign bureau antwerpen

Mag ik je op je voorhoofd slaan? En hoe vaak ik ook deze klap heb gekregen. Klaar? Site-ontwerp heeft geen invloed op siteconversie. Om precies te zijn, schoonheid heeft niet altijd een positief effect op de prestaties. Pijnlijk?! Toen ik dit in Analytics zag, schrok ik gewoon. Maar niet alles is zo eenvoudig als het lijkt. Laten we daarom het onderwerp visuele ontwikkeling van de bestemmingspagina eens nader bekijken.

BEAUTY is een wazig concept

Waarom beschouwen sommigen blondines als de mooiste wezens ter wereld, terwijl anderen zeggen dat alleen brunettes liefde waard zijn. En omdat er niet zoiets bestaat als “Mooi”, is er het concept van “Ik vind het leuk” en “Standaarden”. Het blijkt dat u niet zeker weet wat het ontwerp van de site zou moeten zijn. Is hij knap of eng, net als mijn leven?

Daarom is het belangrijkste dat u nu moet begrijpen voordat we aan de slag gaan, dat elke site een goed ontwerp heeft, alleen vindt niet iedereen het leuk. En het belangrijkste voor jou is dat de avatar van je klant het leuk vindt.

In onze praktijk hebben we gemerkt hoe “enge” sites met zeer, zeer grote / kleine lettertypen, stockafbeeldingen en chaos in kleuren hogere marketingindicatoren gaven dan vergelijkbare sites in de ideale (volgens de meeste) vorm.

Terugkomend op onze rammen, de site moet voldoen aan de wensen van de doelgroep.

En als je grootmoeders als voorbeeld neemt (een levendig voorbeeld), dan hebben ze je trends voor 2017, toeters en bellen in animatie en gelaagde objecten helemaal niet nodig. Ze willen een website die zo eenvoudig mogelijk is, met grote tekst en een witte achtergrond om gemakkelijk te leren.

De eigenaren van niet erg prettige sites ademen nu uit, denkend dat ze tienduizenden kunnen besparen op herontwerpen. En tevergeefs deden ze dat. Omdat ze nog steeds moeten begrijpen dat het ontwikkelen van een website-ontwerp niet alleen gaat over het kiezen van kleuren.

Hieronder staan ​​de basisprincipes, die erg belangrijk zijn als u een nieuw ontwerpproject maakt of nadenkt over hoe u uw site opnieuw kunt ontwerpen.

Eerste / Normen

Maar het concept van “Normen” is heel meetbaar, en dat geldt ook voor de schoonheid van mannen en vrouwen. Je kunt niet zeggen “enge man”, maar je kunt wel “geen standaard” zeggen. Dat wil zeggen, de hoogte is minder dan 180, het figuur is niet atletisch, een glimlach van klasse C, enz.

De sites hebben ook een soort ontwerpnormen voor specialisten. En elke ontwerper die zijn hand aan vaardigheid legt, moet ze kennen.

Er zijn honderden van dergelijke normen, dus als u ze wilt begrijpen, kan dit helaas niet worden gedaan voor dit artikel.

Daarnaast ben ik er zeker van dat je niet zelfstandig een verkopend website ontwerp voor je bedrijf gaat maken, je bent immers de eigenaar. En uw belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat uw aannemer of ontwerper de basiskennis en ontwerpelementen begrijpt. Voor de test kun je drie vragen gebruiken (ik heb er ook de juiste antwoorden op geschreven):

Hoe kun je links op een site markeren? (in blauw of onderstreept);

In welke maat moeten de site-elementen worden gelegd als we geen adaptief maken? (tot 1280 pixels (de meest populaire schermgrootte);

Kunnen de lettertypen van tekstelementen worden vervormd? (niet toegestaan).

Iemand zou kunnen argumenteren en zeggen dat er geen standaarden zijn in webdesign. Maar ik denk er anders over. Er zijn kanonnen die geen pijn doen aan de ogen en bekend zijn bij de consument, wat betekent dat ze moeten worden gebruikt om gemak te creëren. We gaan er naartoe.

Tweede /  Structuur en locatie

Excuseert u mij, maar ik word uit mijn vel gerukt als onze potentiële klant zegt dat hij de ontwikkeling van de juiste bestemmingspagina-structuur aan een ontwerper zal geven. Op dit moment “schreeuw en explodeer” ik (de enige keer dat ik dit doe).

Marketing gaat over analyse en cijfers. En design is creativiteit en verbeeldingskracht (+ een druppel normen).

Daarom, als u besluit om zelf een landingspagina te maken, geef deze kwestie dan niet volledig aan de ontwerper. Doe het zelf beter. En ja, de ontwerper is niet verantwoordelijk voor zijn wens om meer geld te verdienen door ermee in te stemmen deze taak op uw verzoek te voltooien. Het enige dat gedeeltelijk aan de ontwerper kan worden toevertrouwd, of liever gezegd om naar zijn mening te luisteren, is de opstelling van elementen voor een gemakkelijkere navigatie op de bestemmingspagina.

Luisteren is niet geven. Het betekent het zelf doen en feedback krijgen.

HOE EEN WEBSITE ONTWERP TE MAKEN

Nu de basistheorie is opgelost, is het tijd om aan de slag te gaan, namelijk hoe je een website-ontwerp maakt. Om dit te doen, zullen we analyseren welke stadia van creatie je moet doorlopen.

Fase 0. Sjablonen of uniekheid

Vaak stellen ontwerpers en klanten deze vragen niet, aangezien de klant a priori hoopt een uniek product te krijgen, en de ontwerper, om tijd te besparen, iets gereed zal maken.

Dit betekent natuurlijk niet dat iedereen je wil bedriegen. Maar het is aan te raden om dit moment voor jezelf te definiëren en in een gesprek met een specialist aan de orde te stellen. Vergeet niet dat u voor een uniek bestemmingspagina-ontwerp meerdere keren meer betaalt dan voor een sjabloon, maar tegelijkertijd komt u niet in een ongemakkelijke situatie terecht, aangezien u niet dezelfde site (misschien zelfs tientallen) op internet zult vinden. Daarom is het naar mijn persoonlijke mening, in onze tijd, relevant om alleen een uniek sjabloon of volledige rechten op een sjabloon te gebruiken die niemand anders kan gebruiken dan jij.

Fase 1. Prototype

Waar begin je met het ontwerpen van een website? Het begint natuurlijk allemaal met een idee. Maar het maken van een site-ontwerp begint met een prototype, dat wil zeggen een schematische weergave van uw toekomstige site. Zoals u zich herinnert, doet u het persoonlijk. En deze etappe mag niet worden overgeslagen, anders …

U kunt een prototype met een pen op een vel papier of met een speciaal programma implementeren. Wij maken persoonlijk gebruik van Balsamiq, dit is een soort constructor waarmee je snel en gemakkelijk blokken, teksten etc. kunt verplaatsen.

Inderdaad, tijdens het maken van een website-ontwerp komen er constant nieuwe ideeën op en op papier kun je failliet gaan. Hieronder ziet u een voorbeeld van een prototype en de implementatie ervan:

Meestal moet u al in de prototypefase nadenken over hoe de blokken en ontwerpelementen zich in ieder geval ongeveer zullen bevinden. De afbeelding staat bijvoorbeeld aan de linkerkant, de tekst staat aan de rechterkant (een andere standaard). Op basis hiervan zal de ontwerper alles implementeren. Maar rijd hem niet doodlopend, ik raad aan om een ​​opmerking toe te voegen “Wijzigingen in de rangschikking van blokken en teksten zijn mogelijk.”

Fase 2. Huisstijl of “I like”

Door het ontbreken van deze stap loopt ruim de helft van de projecten vaak vertraging op en staat de ontwikkeling van het terreinontwerp op. Zoals de klant ziet onder het woord “Rood” – de kleur van granaatappel, en de ontwerper – de zonsondergang.

Ideaal dus als u de mogelijkheid heeft uw huisstijl en richtlijn in te dienen. In de minimale versie moet je de sites die je leuk vindt weggooien.

En het is niet nodig om in woorden te denken: “Je bent een ontwerper, maak het mooi!” Als we het eerste hoofdstuk van het artikel nog eens aandachtig lezen, zullen we onthouden dat zoiets niet bestaat. Voor iedereen ziet ‘mooi’ er anders uit. Onthouden. Ofwel huisstijl, of sites die je leuk vindt (+ afbeeldingen).

Fase 3. Eerste twee schermen

Zelfs met fase 2 kunnen er nog steeds problemen zijn. Daarom om ervoor te zorgen dat de klant zijn beperkte aantal wijzigingen (die vooraf worden besproken en in het contract worden voorgeschreven) niet verspilt. En de ontwerper verspilt zijn persoonlijke tijd niet, je moet eerst overeenstemming bereiken over de eerste 2 schermen en dan pas verder gaan.

Pas daarna ontwerp van knoppen voor de site, ontwerp van pop-upformulieren, pop-ups enzovoort.

Waarom precies de eerste twee? Het eerste scherm is meestal een grote achtergrondafbeelding met een kop en verschillende psychologische triggers. En het tweede scherm heeft al een ander formaat dan het eerste, vanwege een andere structuur, wat niet altijd typisch is.

Fase 4. Implementatie en herzieningen

U, als eigenaar, zou niet bijzonder geïnteresseerd moeten zijn in hoe het website-ontwerp tot stand komt, hoe het hele proces eruit ziet. Maar voor een algemeen begrip wordt het ontwerp van de bestemmingspagina gemaakt in Photoshop. Of, zoals nu, geavanceerde specialisten in zeplin.io doen het graag.

In dit stadium wil ik veel aandacht besteden aan de bewerkingen. En om te zeggen dat u bij het maken van een bestemmingspagina-ontwerp niet in perfectionisme hoeft te gaan, want dit kan eeuwig duren.

De site kan voor altijd worden voltooid, tot het punt dat uw achterkleinkinderen genoeg zullen hebben. De ideale strategie zou zijn om alle grote fouten te verwijderen, het project te starten en het vervolgens in het proces af te ronden, afhankelijk van analyses of een webadviseur.

En hier is een video over het onderwerp, over de details die uw site effectiever zullen maken. Wees niet ongerust dat alle voorbeelden offline zijn. Kennis past hier en daar.

KORT OVER DE BELANGRIJKSTE

Het ontwerp van bestemmingspagina’s is zeker belangrijk, maar niet zo belangrijk als veel mensen denken. We hebben een zeer interessante zin in ons bedrijf geïntroduceerd: “Het belangrijkste is dat het ontwerp van de site niet afstoot”, het beschrijft de hele situatie heel goed.

Volgens het programma moet je ontwerp geliefd zijn bij je doelgroep, en niet bij jou en je medewerkers.

Het is onmogelijk om specifieke punten op te schrijven die als criterium zullen gelden voor het evalueren van de site. Want hoewel er normen zijn, is design een creatief bedrijf, dus een gevoel voor schoonheid is hier onmisbaar. Als je het niet hebt, vraag dan om anderen te beoordelen, maar vergeet niet dat het belangrijkste de mening van je klanten is.

Om je niet op een “waterige toon” te laten gaan, zal ik je enkele tips geven die je op zijn minst conceptueel zullen helpen begrijpen waar je heen moet als het gevoel van schoonheid niet je sterke punt is:

De algemene stijl moet overal op de site zichtbaar zijn (in headers, pictogrammen, afbeeldingen, overgangen);

Het verkopende website-ontwerp moet zich richten op teksten en afbeeldingen, en niet op zichzelf;

Lettertypen mogen niet standaard zijn (Arial, Times New Roman, Verdan, etc.);

Er moet voldoende ruimte zijn tussen de elementen om gemakkelijk te leren.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

https://webdevelopmentapp.com/nl/