Organiseer een prinsessenfeestje voor uw kind

Is uw dochter binnenkort jarig en wilt u een feest organiseren? Wat is er dan leuker dan een prinsessenfeestje? Tijdens dit themafeest vermaken de kinderen zich met mooie jurken, glitters, sieraden en felle kleuren. Daarnaast kunnen er leuke spelletjes worden gespeeld en ontbreekt lekker eten en drinken natuurlijk ook niet. Klinkt goed toch? Laat het feest organiseren door Ziezow. Dit bedrijf bedenkt en organiseert de leukste kinderfeestjes voor kinderen in de leeftijd van vier, vijf, zes en zeven jaar. Zij zijn expert op het gebied van leuke feestjes en nemen u het werk uit handen. Zo hoeft u niet zelf het feest te organiseren!

Een volledig georganiseerd feest

Wanneer u het prinsessenfeestje van Ziezow boekt, krijgt u een draaiboek per e-mail opgestuurd. Hierin staan alle stappen van het feest beschreven. Zo staan er uitnodigingen in die u naar de vriendjes en vriendinnetjes van uw dochter stuurt. Daarnaast krijgt u thuis een themakist geleverd waar verschillende attributen in zitten. Door middel van leuke accessoires uit deze kist tovert u uw huis om tot een prinsessenparadijs. Daarnaast staan in het draaiboek verschillende spellen beschreven die allemaal gericht zijn op het prinsessenthema. Zo is er een speurtocht, kunnen de kinderen hun eigen kroon maken en kan er een stokpaardenrace georganiseerd worden. Op deze manier heeft uw dochter gegarandeerd een leuke dag!

Reserveer jouw prinsessenfeestje online

Heeft u interesse in een prinsessenfeestje georganiseerd door Ziezow? Reserveer dan meteen via het online reserveringssysteem. Na de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunnen de voorbereidingen voor het feest in gang worden gezet. Bij Ziezow bieden ze kinderfeestjes voor zowel binnen als buiten. Elke feestje is compleet verzorgd met kleding, spelletjes en een draaiboek. U kunt ervoor kiezen om de themakist thuis te laten bezorgen of zelf op te halen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Ziezow.

https://www.ziezow.nl

Een persoonlijke ADHD test voor uw kind

Wanneer u denkt dat uw kind ADHD heeft, gaat u wellicht aan uzelf twijfelen of u hem of haar wel goed heeft opgevoed. Er bestaan dan ook veel misverstanden over  kinderen met ADHD. Wat is ADHD dan wel? Het is een biologische stoornis die gedeeltelijk erfelijk is. Kinderen met deze aandoening krijgen te veel prikkels tegelijkertijd binnen in hun hersenen. Daarom vinden ze het moeilijk om zich te concentreren en zijn ze hyperactief. ADHD is helemaal niet zeldzaam: 3 tot 5 procent van de kinderen in Nederland heeft deze aandoening. Heeft u het vermoeden dat uw zoon of dochter een concentratiestoornis heeft? Dan is het een goed idee om een ADHD test te laten uitvoeren met uw kind. Dit doet u best bij een specialist, zoals het ADHD Instituut Roosendaal. Bij hen krijgt u de beste begeleiding voor uw gezin.

Laat een ADHD test doen als uw kind dit gedrag vertoont

Vindt uw kind het lastig om zich goed te kunnen concentreren voor een langere tijd en merkt u dat hij of zij hiervan onrustig wordt? Heeft uw kind het moeilijk met sociale vaardigheden waardoor het niet goed kan omgaan met andere kinderen? Is uw zoon of dochter hyperactief? Heeft uw kind een leerachterstand op school? Dan is het aan te raden om een ADHD test te laten doen met uw kind. Hiervoor gaat u best naar een professionele organisatie zoals het ADHD Instituut Roosendaal. Bij een positieve diagnose geven zij uw kind de beste begeleiding. Uw kind leert er praktische vaardigheden zoals plannen en organiseren. Dankzij de begeleiding leert uw kind bovendien om de beperking en mogelijkheden van deze stoornis te aanvaarden.

Ontvang de beste begeleiding na een positieve ADHD test bij uw kind

Vermoedt u dat uw kind een concentratieprobleem heeft? Laat dan een test door de specialist uitvoeren. Hieruit blijkt dat uw zoon of dochter Attention Deficit Hyperactivity Disorder heeft. Deze stoornis kan vele gevolgen hebben voor uw kind en uw familie. Sommige kinderen hebben het moeilijk op school of hebben een achterstand met hun sociale vaardigheden. Daarom is het belangrijk om deskundige begeleiding te krijgen van een specialist als het ADHD Instituut Roosendaal. Bij een positieve diagnose van de ADHD test, geven zij uw kind individuele begeleiding waarin ze hem of haar praktische vaardigheden leren, maar ook vertellen over de mogelijkheden en beperkingen van een leven met een aandachtstoornis. Er wordt ook begeleiding gegeven in de klas, waarin de leerkracht wordt verteld hoe het best kan worden omgegaan met ADHD.