Meerdere workshops met elkaar combineren bij voor uw dagje weg in Nijmegen

Verras je familie, vrienden of collega’s met een leuke activiteit. Zo beleef jij en je gezelschap een geweldige dag. Bekijk dan het ruime aanbod activiteiten en workshops van DoeNijmegen in Nijmegen. Deze organisatie biedt ook verschillende arrangementen aan, waarin twee activiteiten met elkaar worden gecombineerd. Zo kan je bijvoorbeeld een escape room combineren met een 3 gangendiner. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf verschillende activiteiten samen te voegen tot een onvergetelijke dag. Per activiteit staat de duur en de kostprijs per persoon aangegeven. Afhankelijk van het seizoen kies je uit activiteiten voor binnen of buiten. Het is ook mogelijk om te kiezen uit diverse avondactiviteiten.

Leuke smartphone games en workshops in het hartje van Nijmegen

Wil jij je vrienden, familie of collega’s nog beter leren kennen? Doe dit met een originele smartphone game, geschikt voor jong en oud. DoeNijmegen biedt een uitgebreid aanbod aan. Wat dacht je van een live versie ganzenbord? Of een escape spel door de stad? Je kan je smartphone game ook altijd combineren met unieke workshops en eetarrangementen in Nijmegen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een Bossche bol leren maken en deze opeten of je voeten onder tafel schuiven voor een 3 gangendiner. Je reserveert al je activiteiten en workshops in Nijmegen eenvoudig online. Per activiteit zie je ook altijd de duur en de prijs per persoon.

Sportieve activiteiten en workshops in Nijmegen

Je wilt met een sportief gezelschap een leuke dag beleven. Bij DoeNijmegen vind je verschillende activiteiten en workshops die geschikt zijn voor een geslaagde dag in Nijmegen. In het aanbod zijn er heel wat verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kan je de stad verkennen op een tandem of een spel bubble voetbal spelen. Je kan je activiteit ook combineren met een hapje en een drankje of meerdere activiteiten combineren. DoeNijmegen biedt verschillende arrangementen voor een sportieve dag aan, maar je kan ook zelf je ideale dag samenstellen. Ook heb je keuze uit activiteiten voor binnen of buiten. Zo kan je je uitje aanpassen aan het seizoen.