Tips voor het dragen van slippers

Hun geschiedenis gaat terug tot het oude Egypte. Ze werden populair in dit land na de Tweede Wereldoorlog toen militairen de Japanse versies als souvenirs naar huis brachten. De Dalai Lama draagt ze vaak. En veel mensen beschouwen ze vandaag de dag als een essentieel accessoire van de zomer.

Maar de eenvoudige sandalen die bekend staan als slippers passen gewoonweg niet bij elke situatie.

Hoewel slippers perfect in orde zijn – en veel beter dan op blote voeten gaan – in een aantal settings, hebben ze wel wat nadelen. Hou rekening met de volgende factoren om deze nadelen te minimaliseren.

Kies voor Leder
Winkel voor teenslippers van hoogwaardig zacht leer. Leder minimaliseert de kans op blaren en andere vormen van irritatie.

Loop ze in
Buig de slippers zachtjes van eind tot eind en zorg ervoor dat deze buigt bij de bal van de voet. Schoenen van welke aard dan ook mogen nooit in tweeën worden gevouwen. Kies geen schoenen die te dun zijn.

Niks bungelend
Zorg ervoor dat je voet niet aan de rand van de slipper hangt. Een goede schoenpasvorm is van vitaal belang voor gezonde voeten.

Robuustheid is de sleutel
Draag een stevig paar slippers als u rond een openbaar zwembad loopt, op het strand, in hotelkamers en in kleedkamers.

Regelmatig vervangen
Draag niet jaar na jaar hetzelfde paar slippers. Als ze tekenen van ernstige slijtage vertonen, gooi ze dan weg.

Als ze je dwarszitten, negeer dan niet de tekenen…
Negeer geen irritatie tussen de tenen, daar waar de teenstring past. Dit kan leiden tot blaren en mogelijke infecties.

Alleen korte afstanden
Draag geen slippers tijdens het lopen van lange afstanden. Zelfs de stevigste teenslippers bieden weinig schokabsorptie en ondersteuning van de voetboog.

Bewaar het voor het strand
Doe geen tuinwerk terwijl je teenslippers draagt. Draag altijd schoenen die de voeten volledig beschermen bij het doen van buitenactiviteiten zoals het maaien van het gazon of het gebruik van een trimmer.

Sneakers over slippers voor sporten
Niet sporten in slippers. Dit kan leiden tot verdraaiing van de voet of de enkel, maar ook tot verstuikingen en breuken.

Ben je zelf op zoek naar een paar slippers van hoge kwaliteit? Kijk dan snel bij TEVA slippers en bestel vandaag nog!

Alles wat je wilt weten over Studio Anneloes

De Studio Anneloes shop is de plek waar je al je dromen die je altijd had over kleding kunt laten uitkomen. Dit is de plaats waar het enorme aanbod van deze top ontwerpstudio is verzameld en op stijl en functie is gesorteerd. Door middel van de fotogalerie zijn de verschillende artikelen makkelijk te vinden en nader te bekijken. Ben je op zoek naar frisse, modieuze, nieuwe kleding om er elke dag weer authentiek, stijlvol en modern uit te zien? Zou je misschien een verandering willen aanbrengen in je huidige kledingstijl? Misschien ben je gewoon op zoek naar de items die je móét hebben als je naar je fitnesslessen gaat of buitenactiviteiten wilt ondernemen. Studio Anneloes heeft het.

Een authentiek Nederlands merk

Studio Anneloes is een authentiek Nederlands merk dat de toon zet voor vrouwelijkheid. Daarbij houdt het rekening met comfort, stijl en betaalbaarheid. Studio Anneloes zet zich volledig in om een goede pasvorm te combineren met een moderne en hoogwaardige kwaliteit stof. Het merk staat bekend om de meeste actuele trends, wat betekent dat er bijna wekelijks nieuw aanbod wordt uitgebracht dat toch een tijdloze kwaliteit heeft. Ze zorgen er natuurlijk wel voor dat de nieuwe items consistent zijn met de basiscollectie van het merk.

In de Studio Anneloes shop is alles te vinden

Voor de klant die op zoek is naar een groot assortiment, is de shop van Studio Anneloes een fijne plek. De collectie bestaat uit mooie vesten en blouses en andere modieuze kleding, maar ook de perfecte kleding voor op kantoor en in de sportschool. Iedereen zou zeker graag nieuwe high-class kleding hebben voor de gelegenheden met een dresscode, luxe feesten of belangrijke evenementen. Bij Studio Anneloes vind je al deze verschillende artikelen. Verder vind je er de perfecte items om je dagelijkse garderobe uit te breiden. En dat allemaal tegen betaalbare prijzen.

Zilveren ringen nu goedkoop

Nu is het de tijd om zilveren ringen te kopen omdat de prijs van zilver zelf lager ligt. Hierdoor betaal je ook minder voor zilveren ringen maar dit kan binnen een paar maanden veranderen. Wat zeker is dat de waarde van zilver en goud altijd weer stijgen.

Het is niet alleen door de lage prijs van zilver dat je op zilveren ringen flink geld kunt besparen. Tegenwoordig kun je namelijk ook zilveren ringen online kopen. Dit betekent dat je op het internet naar een website gaat en daar de zilveren ringen koopt. Deze websites worden ook wel een webshop of webwinkel genoemd.

De prijzen in de online winkels liggen flink lager omdat ze minder kosten maken. Door de lagere kosten kunnen ze zilveren ringen goedkoper verkopen en toch evenveel winst maken. Ze maken vaak zelf meer winst dan de gewone winkel omdat hun aandeel in de markt steeds groter word. Steeds meer consumenten komen er namelijk achter dat zilveren ringen online goedkoper zijn en gaan het dus online kopen.

Dit is niet alleen het geval met zilveren ringen maar ook met andere sieraden en zelfs andere producten. Haast alles is op het internet goedkoper en hierdoor kopen consumenten steeds vaker online.

Zinzi.nl

Amexxi.nl

Trendjuwelier.nl