Foto derksen
Image default
Industrie

Nederlands metaalbedrijf van de bovenste plank

Heeft u hulp van een professioneel metaalbedrijf nodig, maar weet u niet waar u terecht kunt? U hoeft dan enkel te weten waar u zoeken moet. Kies voor een bedrijf dat al jarenlang tot de beste metaalverwerkingsbedrijven van heel Nederland behoort, namelijk BOZ Group. Zelfs op de Europese markt is BOZ Group, gevestigd in Brabants Bergen op Zoom, een grote en gerespecteerde speler. Het bedrijf levert het allerbeste maatwerk en doet dit op basis van een gedegen adviesgesprek en nauwkeurig opgezet stappenplan. U kunt bij het metaalbedrijf voor veel verschillende metaalgerelateerde werkzaamheden terecht. In het machinepark worden tal van diensten aangeboden die voor veel verschillende industrieën interessant zijn. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit in welke industrie u werkzaam bent – van voedingsmiddelen tot elektrotechnica – er is altijd wel iets dat dit metaalbedrijf voor u kan betekenen.

Kwaliteit voorop

Als u BOZ Group metaalbedrijf inschakelt, dan bent u van de beste kwaliteit verzekerd. U krijgt maatwerk op basis van eerlijk advies, waarin de mogelijkheden en onmogelijkheden uitvoerig met u worden besproken. Bij het bedrijf, dat alweer 45 jaar meedraait aan de top, werken uitsluitend specialisten die precies weten waarover ze het hebben. Zij hebben alles al eens gezien en meegemaakt. Ze geven onafhankelijk advies en kunnen soms aanvullingen geven waaraan u nog niet eens had gedacht. Zo kunt u uw metaal laten bewerken bij een bedrijf dat een uitstekende reputatie heeft opgebouwd en zich bovendien bezighoudt met maatschappelijk ondernemen. Dit houdt in dat er nauw wordt gelet op veiligheid, hygiëne en milieu.

Activiteiten van het bedrijf

Het metaalbedrijf voert verschillende activiteiten uit, waaronder TIG-lassen, volledige systeemmontage, plaatbewerking en natuurlijk poedercoaten. Ook omkastingen kunnen voor u worden geregeld. Het proces, van begin tot einde, gaat vrij simpel in zijn werk: het begint met een adviesgesprek waarin u de specificaties van uw wensen kunt aangeven. De professionals geven aan wat mogelijk is en gaan vervolgens in de fabriek met uw wensen aan de slag. Het metaalbedrijf streeft ernaar het allerbeste metaalproduct voor u af te leveren. Hiervoor is het best mogelijke maatwerk een harde vereiste. Om maatwerk te leveren, wordt er enkel gewerkt met de beste materialen en machines. In de smart factory zijn meerdere robots actief die taken uitvoeren die van ervaren lassers zijn overgenomen. De werkkrachten voeren taken uit waar de machines niet geschikt voor zijn en sturen de robots aan met behulp van hun kennis van programmeren. Zo blijft het bedrijf altijd onverbiddelijk bezig met innoveren.

https://bozgroup.nl/