Ontvang de juiste hulp voor kinderen met leerproblemen

Kinderen met leerproblemen hebben vaak ten opzichte van klasgenoten van hetzelfde onderwijsniveau moeite om mee te komen. Een kind met een leerprobleem leert minder vlot, doordat het moeite heeft met het verwerken van informatie. Ziet u dat uw kind worstelt op school? De juiste hulp voor kinderen met leerproblemen vindt u bij Trivers.

Een praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie

Trivers is een gespecialiseerde zorgcentra in Noord-Brabant met vestigingen in Breda, Roosendaal en Zevenbergen. Zij zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling bij kinderen met leerproblemen, maar ook met gedragsproblemen en sociaal emotionele problemen. U kunt bij hen dan ook terecht voor een breed zorgaanbod voor kinderen en jeugd tussen de 6 en 18 jaar. Bij deze zorgcentra staat zorgvuldigheid en vertrouwen hoog in het vaandel en zijn al de medewerkers aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling.

Een persoonlijke benadering

Kinderen met leerproblemen ervaren dit allemaal anders en hebben niet allemaal met dezelfde leerproblemen te maken. Daarom wordt er een zorgvuldige screening gemaakt om de problemen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarnaast hanteren zij een persoonlijke benadering zodat ze uw kind op een zo passend mogelijke manier verder kunnen helpen. Er wordt aan de hand van de screening een behandeling gekozen welke zal helpen bij de ontwikkeling van uw kind.

Voor elk leerprobleem een passende specialist

Bij Trivers in Noord-Brabant hebben ze verschillende gespecialiseerde afdelingen beschikbaar. Hierdoor hebben zij voor elk leerprobleem een passende specialist in huis. Ook u als ouder bieden ze de juiste hulpmiddelen. Met professioneel advies helpen ze u om zo goed mogelijk met de leerproblemen van uw kind om te gaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die zij bieden voor kinderen met leerproblemen? Maak kennis met de specialisten om te kijken hoe ze uw kind verder kunnen helpen en neem contact op voor meer informatie.

https://trivers.nl/

Wat je altijd al wilde weten over het salaris van een secretaresse

Natuurlijk wil je weten hoe hoog het salaris secretaresse ongeveer is. Als je een baan kiest, is de hoogte van het salaris waarschijnlijk één van de eerste dingen waar je aan denkt. De functie zelf moet je aanspreken, maar je wilt natuurlijk ook gewoon wat verdienen.

De vraag naar secretaresses

Wat iemand verdient is gedeeltelijk afhankelijk van hoe gewild datgene is wat die persoon doet. Er is een stijgende vraag naar goed getrainde secretaresses, wat betekent dat er meer werk voor hen is dan vroeger. Als het aanbod van goede secretaresses langzamer stijgt dan de vraag van bedrijven, kunnen de salarissen van secretaresses stijgen.

Het takenpakket van de secretaresse

De taken die de secretaresse uit moet voeren beïnvloeden haar salaris. Het takenpakket is zeer breed en verschilt per secretaresse. Secretaresses vervullen altijd een belangrijke functie op het kantoor. Zij regelen een hoop zaken en zijn vaak het eerste en belangrijkste aanspreekpunt voor zowel werknemers als externe relaties.

Het opleidingsniveau

Ten derde is het salaris van de secretaresse afhankelijk van het niveau van haar opleiding en training. Een secretaresse die een goede opleiding heeft gehad, veel trainingen heeft gevolgd en/of veel jaren werkervaring heeft verdient meer dan iemand die minder goed scoort op die punten.

Voltijd of deeltijd

Uiteraard is de hoogte van het salaris van de secretaresse ook afhankelijk van het dienstverband: is het een baan in voltijd of een deeltijdsbaan. De baan van secretaresse is populair omdat het bijna altijd mogelijk is part time te werken. Hoe meer uren je werkt, hoe meer je uiteraard betaald krijgt.

Wat is het salaris van een secretaresse

Je kunt stellen dat het gemiddelde salaris van de secretaresse meer dan €2000,- bruto per maand bedraagt op basis van een voltijdsbaan. Het startsalaris van een secretaresse is natuurlijk lager dan het gemiddelde.