Het dagproject, hoe werkt het?

Het dagproject, hoe werkt het? 

Het Dagproject is het ultieme middel om in een dag heel veel kennis over te brengen bij de leerlingen op uw middelbare school. Tijdens een dagproject volgen de leerlingen van uw school de hele dag workshops, ze mogen hier zelf uitkiezen welke workshops zij willen volgen. dagproject.nl regelt de volledige organisatie van de dagprojecten, dat betekend dat de scholen zelf er maar weinig werk aan hebben. Ook de inschrijvingen van de leerlingen gebeurt via een systeem van dagproject.nl. De invulling van het dagproject is volledig afhankelijk van de wens van de school, op basis van deze wens kan een selectie worden gemaakt uit het brede aanbod van dagproject.nl. Dagproject heeft een aanbod varierent in verschillende disciplines, er zit voor elke leerlingen wel een gave en leerzaam workshop tussen. 

Dagproject.nl werkt slechts met de beste workshopdocenten, deze hebben veel ervaring en weten precies hoe zij de leerlingen moeten activeren. Tijdens de workshops komt de kwaliteit van deze docenten naar boven. Zelfs de minst gemotiveerde leerling staat uiteindelijk actief mee te doen met de rest. Elke workshop is ook weer anders, deze worden op maat gegeven en op basis van het niveau en grote van de groep die de docent voor zich heeft.

Theater Dagproject

Een leuk voorbeeld van een leerzaam dagproject is er eentje die zich focust op het theater. Tijdens deze dag leren de leerlingen de verschillende kanten van het theater leren en gaan ze natuurlijk zelf aan de slag met het oefenen. De theaterdocenten doen tijdens deze dag hun uiterste best om iedereen op het podium te krijgen, voor velen zal het een eerste aanraking zijn met theater. Dat kan erg spannend zijn. 

Klinkt een dagproject interessant voor op uw school? Neem dan eens contact op met een van de medewerkers van dagproject.nl! Tot dan. 

https://dagproject.nl

Start speaking dutch with our proven methods of learning dutch

Are you looking to learn some Dutch? Learning dutch grammar can be a real pain in the ass, but don’t fret poor souls! With our teaching methods you will be speaking proper dutch in no time, even when it comes to the cryptic and often nonsensical grammar structure which is so characteristic for the Dutch language. You have come to the right place because we will teach you Dutch so hard you will be extruding Cheese for the next couple of months. Learning Dutch, including grammar can be difficult but we are a hundred percent sure that with our native Dutch speaking teachers and their teaching methods, this should not be a problem for you. Within a short time span you will be most knowledgeable in Dutch expression, conversation, grammar and sentence sequencing.

Dutch grammar is not so much a system as it is intuitive 

Dutch grammar is often based on the exception rule and most Dutch people are kind of just winging it. There is no denial that Dutch grammar is very a-systematic and therefore can seem like a wild, inconsistent puzzle to non native speakers. The only way to really master this is through interaction, conversation and immersion. Through our teachers and teaching groups you will be able to practice Dutch on a daily basis and practice your skill and ‘intuition’. Within moments you will be able to speak Dutch and learning Dutch has never been so easy, even the grammar. 

Learning Dutch is fun and the culture of the Netherlands is deep and amazing 

Not only will you be learning about the Dutch language and culture and grammar. We will also be teaching you about idioms, expressions and cultural nuances which will make your Dutch even more convincing. Dutch people can be very persuasive, so you should be as well! Learning Dutch grammar from Dutch people is the only way

 

Ontvang de juiste hulp voor kinderen met leerproblemen

Kinderen met leerproblemen hebben ten opzichte van klasgenoten van hetzelfde onderwijsniveau vaak moeite om mee te komen. Een kind met een leerprobleem leert minder vlot, doordat het moeite heeft met het verwerken van informatie. Ziet u dat uw kind worstelt op school? De juiste hulp voor kinderen met leerproblemen vindt u bij Trivers.

Een praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie

Trivers is een gespecialiseerde zorgcentra in Noord-Brabant met vestigingen in Breda, Roosendaal en Zevenbergen. Zij zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling bij kinderen met leerproblemen, maar ook met gedragsproblemen en sociaal emotionele problemen. U kunt bij hen dan ook terecht voor een breed zorgaanbod voor kinderen en jeugd tussen de 6 en 18 jaar. Bij deze zorgcentra staat zorgvuldigheid en vertrouwen hoog in het vaandel en zijn al de medewerkers aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling.

Een persoonlijke benadering

Kinderen met leerproblemen ervaren dit allemaal anders en hebben niet allemaal met dezelfde leerproblemen te maken. Daarom wordt er een zorgvuldige screening gemaakt om de problemen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarnaast hanteren zij een persoonlijke benadering zodat ze uw kind op een zo passend mogelijke manier verder kunnen helpen. Er wordt aan de hand van de screening een behandeling gekozen welke zal helpen bij de ontwikkeling van uw kind.

Voor elk leerprobleem een passende specialist

Bij Trivers in Noord-Brabant hebben ze verschillende gespecialiseerde afdelingen beschikbaar. Hierdoor hebben zij voor elk leerprobleem een passende specialist in huis. Ook u als ouder bieden ze de juiste hulpmiddelen. Met professioneel advies helpen ze u om zo goed mogelijk met de leerproblemen van uw kind om te gaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die zij bieden voor kinderen met leerproblemen? Maak kennis met de specialisten om te kijken hoe ze uw kind verder kunnen helpen en neem contact op voor meer informatie.

https://trivers.nl/

Wat je altijd al wilde weten over het salaris van een secretaresse

Natuurlijk wil je weten hoe hoog het salaris secretaresse ongeveer is. Als je een baan kiest, is de hoogte van het salaris waarschijnlijk één van de eerste dingen waar je aan denkt. De functie zelf moet je aanspreken, maar je wilt natuurlijk ook gewoon wat verdienen.

De vraag naar secretaresses

Wat iemand verdient is gedeeltelijk afhankelijk van hoe gewild datgene is wat die persoon doet. Er is een stijgende vraag naar goed getrainde secretaresses, wat betekent dat er meer werk voor hen is dan vroeger. Als het aanbod van goede secretaresses langzamer stijgt dan de vraag van bedrijven, kunnen de salarissen van secretaresses stijgen.

Het takenpakket van de secretaresse

De taken die de secretaresse uit moet voeren beïnvloeden haar salaris. Het takenpakket is zeer breed en verschilt per secretaresse. Secretaresses vervullen altijd een belangrijke functie op het kantoor. Zij regelen een hoop zaken en zijn vaak het eerste en belangrijkste aanspreekpunt voor zowel werknemers als externe relaties.

Het opleidingsniveau

Ten derde is het salaris van de secretaresse afhankelijk van het niveau van haar opleiding en training. Een secretaresse die een goede opleiding heeft gehad, veel trainingen heeft gevolgd en/of veel jaren werkervaring heeft verdient meer dan iemand die minder goed scoort op die punten.

Voltijd of deeltijd

Uiteraard is de hoogte van het salaris van de secretaresse ook afhankelijk van het dienstverband: is het een baan in voltijd of een deeltijdsbaan. De baan van secretaresse is populair omdat het bijna altijd mogelijk is part time te werken. Hoe meer uren je werkt, hoe meer je uiteraard betaald krijgt.

Wat is het salaris van een secretaresse

Je kunt stellen dat het gemiddelde salaris van de secretaresse meer dan €2000,- bruto per maand bedraagt op basis van een voltijdsbaan. Het startsalaris van een secretaresse is natuurlijk lager dan het gemiddelde.