Ontsnap met de hele familie uit een escape room in Amsterdam

Zoekt u een plek voor een uniek dagje uit met de familie? Wat denk je van een escape room spel bij Escape Factory. Kies online jouw escape room in Amsterdam uit en sla de handen in elkaar met al je gezinsleden om de ontsnapping voor te bereiden. Tijdens jouw escape room in Amsterdam los je verschillende interactieve puzzels op en probeer je binnen een bepaalde tijd de ruimte te verlaten. Hier vind je acht escape rooms nabij Amsterdam-Centraal met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo weet je zeker dat ook de kinderen ten volle genieten van dit uitje. Na je ontsnappingspoging is het ook mogelijk om wat te blijven eten. Je reserveert de escape room Amsterdam eenvoudig online en betaalt veilig via iDEAL.

Ga terug naar de Amerikaanse drooglegging met een escape room in Amsterdam

Ontsnap uit ‘de Infiltratie’ met jouw team van maximaal zes personen. Het is jullie missie in deze escape room in Amsterdam om een vriend te helpen ontsnappen uit de gevangenis. Het spel speelt zich af tijdens de Amerikaanse drooglegging van de jaren 20. Via verschillende voorwerpen en puzzels proberen jullie de gevangenis te infiltreren en vervolgens weer te ontsnappen. Je krijgt voor dit spel een uur de tijd. Je boekt deze kamer van Escape Factory eenvoudig online. Bij je reservering is het mogelijk om meerdere kamers te boeken, zodat je ze allemaal eens kunt uitproberen. Na of voor het spel is het mogelijk om te genieten van een drankje.

Kies voor een unieke teambuilding met een escape room in Amsterdam

Wil je jouw medewerkers beter leren kennen op een unieke manier? Plan dan een teambuilding in een escape room in Amsterdam. Je reserveert online voor een groep tot wel 150 personen. Escape Factory in Amsterdam biedt bovendien het unieke concept ‘Escape Race’ aan. Hierbij zijn er acht gespiegelde kamers, waarin verschillende teams het tegen elkaar op nemen om als eerste te ontsnappen. Racen kan in teams tot vijf personen en voor groepen tot en met vijftig personen. Na jouw ontsnappingspoging is het mogelijk om een diner te houden of te genieten van een van onze andere activiteiten, zoals een pub-quiz of een rondvaart op de Amsterdamse grachten.