Foto derksen
Image default
Onderwijs

Ontvang de juiste hulp voor kinderen met leerproblemen

Kinderen met leerproblemen hebben ten opzichte van klasgenoten van hetzelfde onderwijsniveau vaak moeite om mee te komen. Een kind met een leerprobleem leert minder vlot, doordat het moeite heeft met het verwerken van informatie. Ziet u dat uw kind worstelt op school? De juiste hulp voor kinderen met leerproblemen vindt u bij Trivers.

Een praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie

Trivers is een gespecialiseerde zorgcentra in Noord-Brabant met vestigingen in Breda, Roosendaal en Zevenbergen. Zij zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling bij kinderen met leerproblemen, maar ook met gedragsproblemen en sociaal emotionele problemen. U kunt bij hen dan ook terecht voor een breed zorgaanbod voor kinderen en jeugd tussen de 6 en 18 jaar. Bij deze zorgcentra staat zorgvuldigheid en vertrouwen hoog in het vaandel en zijn al de medewerkers aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling.

Een persoonlijke benadering

Kinderen met leerproblemen ervaren dit allemaal anders en hebben niet allemaal met dezelfde leerproblemen te maken. Daarom wordt er een zorgvuldige screening gemaakt om de problemen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarnaast hanteren zij een persoonlijke benadering zodat ze uw kind op een zo passend mogelijke manier verder kunnen helpen. Er wordt aan de hand van de screening een behandeling gekozen welke zal helpen bij de ontwikkeling van uw kind.

Voor elk leerprobleem een passende specialist

Bij Trivers in Noord-Brabant hebben ze verschillende gespecialiseerde afdelingen beschikbaar. Hierdoor hebben zij voor elk leerprobleem een passende specialist in huis. Ook u als ouder bieden ze de juiste hulpmiddelen. Met professioneel advies helpen ze u om zo goed mogelijk met de leerproblemen van uw kind om te gaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die zij bieden voor kinderen met leerproblemen? Maak kennis met de specialisten om te kijken hoe ze uw kind verder kunnen helpen en neem contact op voor meer informatie.

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat je altijd al wilde weten over het salaris van een secretaresse

Het dagproject, hoe werkt het?

Start speaking dutch with our proven methods of learning dutch