Foto derksen
Image default
Kinderen

Organiseer een prinsessenfeestje voor uw kind

Is uw dochter binnenkort jarig en wilt u een feest organiseren? Wat is er dan leuker dan een prinsessenfeestje? Tijdens dit themafeest vermaken de kinderen zich met mooie jurken, glitters, sieraden en felle kleuren. Daarnaast kunnen er leuke spelletjes worden gespeeld en ontbreekt lekker eten en drinken natuurlijk ook niet. Klinkt goed toch? Laat het feest organiseren door Ziezow. Dit bedrijf bedenkt en organiseert de leukste kinderfeestjes voor kinderen in de leeftijd van vier, vijf, zes en zeven jaar. Zij zijn expert op het gebied van leuke feestjes en nemen u het werk uit handen. Zo hoeft u niet zelf het feest te organiseren!

Een volledig georganiseerd feest

Wanneer u het prinsessenfeestje van Ziezow boekt, krijgt u een draaiboek per e-mail opgestuurd. Hierin staan alle stappen van het feest beschreven. Zo staan er uitnodigingen in die u naar de vriendjes en vriendinnetjes van uw dochter stuurt. Daarnaast krijgt u thuis een themakist geleverd waar verschillende attributen in zitten. Door middel van leuke accessoires uit deze kist tovert u uw huis om tot een prinsessenparadijs. Daarnaast staan in het draaiboek verschillende spellen beschreven die allemaal gericht zijn op het prinsessenthema. Zo is er een speurtocht, kunnen de kinderen hun eigen kroon maken en kan er een stokpaardenrace georganiseerd worden. Op deze manier heeft uw dochter gegarandeerd een leuke dag!

Reserveer jouw prinsessenfeestje online

Heeft u interesse in een prinsessenfeestje georganiseerd door Ziezow? Reserveer dan meteen via het online reserveringssysteem. Na de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunnen de voorbereidingen voor het feest in gang worden gezet. Bij Ziezow bieden ze kinderfeestjes voor zowel binnen als buiten. Elke feestje is compleet verzorgd met kleding, spelletjes en een draaiboek. U kunt ervoor kiezen om de themakist thuis te laten bezorgen of zelf op te halen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Ziezow.

https://www.ziezow.nl