Prachtige staanplaatsen midden in de natuur op de natuurcamping op de Veluwe

Naast de heerlijke natuur en mooie omgeving van de natuurcamping op de Veluwe, heb je ook geen last van alle ongemakken van kamperen. Zo zijn er verschillende luxe chalets te huur op Camping Het Vossenhol. Hier geniet je van alle leuke elementen van kamperen, zonder dat je moeite hoeft te doen met het opzetten van een tent. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Unieke natuurcamping midden in de bossen op de Veluwe

Ben je op zoek naar een camping waar je heerlijk een paar dagen uit kunt waaien met het gezin? Dit is waarom je naar Camping Het Vossenhol gaat. Deze prachtige natuurcamping op de Veluwe is voorzien van diverse originele slaapverblijven zoals een Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit uw Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. 

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Een camping als Camping Het Vossenhol is anders dan anderen. Deze natuurcamping bevindt zich midden op de Veluwe en heeft diverse bijzondere voorzieningen. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren. Kortom, genoeg te doen in de prachtige omgeving van de camping.