Foto derksen
Image default
Fotografie

Propfun maakt uw feest beter met photobooths

Bij Propfun huurt u gemakkelijk photobooths voor evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen of personeelsfeesten. Met onze photobooths maakt u zeker indruk bij uw bezoekers en gasten en dat allemaal voor een lage prijs.

Een photobooth van Propfun

Bij Propfun huurt u gemakkelijk een photobooth voor een vaste prijs per dag. Wij hebben een standaardpakket van 275 euro per dag, waarbij u de photobooth te gebruiken krijgt inclusief een onbeperkt aantal fotoprints. Heeft u zelf geen tijd om het fotohokje te komen ophalen en opzetten, dan komen wij voor honderd euro extra alles brengen, installeren en weer ophalen. Wilt u uw feestje nog persoonlijker maken? Kijk dan eens naar onze optie om de fotostrip te personaliseren, bijvoorbeeld met uw logo, thema of slogan. Het maakt niet uit wat voor feestje u heeft, ieder feestje wordt leuker met een fotohokje!

Werkwijze

Op onze website kunt u gemakkelijk bekijken waar u fotohokjes kunt ophalen. Wij hebben heel veel verschillende ophaaladressen in heel Nederland en België zodat er altijd wel een adres bij u in de buurt is. Op onze website kunt u ook direct zien wanneer wij nog photobooths te huur hebben. Heeft u eenmaal een photobooth gehuurd, dan haalt u deze gewoon op met de auto. De complete photobooth past gewoon in een gemiddeld formaat auto en zet u binnen 15 minuten op locatie op. Op onze website kunt u zelfs handige filmpjes bekijken die u laten zien hoe het opzetten van de photobooth moet of u download de handleiding!

Over ons

Bij Propfun weten wij alles over het plezier die foto’s kunnen brengen! Daarom verhuren wij verspreid over heel Nederland en België photobooths. We hebben afhaaladressen in populaire plaatsen als Amsterdam, Antwerpen, Groningen en Utrecht, maar natuurlijk ook in nog veel meer andere steden. Wij weten dat hoe later het wordt, hoe gekker de foto’s worden. Deze zijn dan ook later nog een bron van plezier om terug te kijken. Met een fotohokje van Propfun legt u het plezier van de avond vast en kunt u dit altijd nog eens terugzien. Onze fotohokjes zijn ook leuk tijdens open dagen of tijdens de kerst- en nieuwjaarsborrel!

Gerelateerde artikelen

Inhuren van een Fotograaf Soest

Voedselfotografie

Laat jouw bedrijf fotografen door de zakelijk-portretfotograaf in Apeldoorn