Wat is ivermectine?

Een geneesmiddel die al jarenlang in veel huishoudens gebruikt wordt is ivermectine. Ivermectine is een antiparasitair geneesmiddel. Dit geneesmiddel wordt al meerdere tientallen jaren gebruikt om verschillende ziektes te bestrijden. Het geneesmiddel is al op miljarden mensen getest. Hierdoor is de veiligheid voor het gebruik van dit geneesmiddel is al jarenlang bewezen tot op bepaalde hoogte wel. Het geneesmiddel ivermectine staat al jarenlang op de wereldwijde lijst van essentiële geneesmiddelen. Hieronder lees je hier meer over!

Het COVID-19 Virus en ivermectine

Er zijn ook al verschillende onderzoeken gedaan naar het geneesmiddel en het COVID-19 virus. Echter wordt dit nog niet gebruikt door een ziekenhuis of huisartsenpraktijken. Omdat Nederland geen vaccinatieplicht heeft, kan de Nederlandse overheid beter dit geneesmiddel gebruiken tegen het virus. Daarom wil Stichting Corona Onderzoek (SCO) dat de Nederlandse overheid de behandelrichtlijn van het SWAB aanpast. Met als doel om het ivermectine tegen het COVID-19 virus te bestrijden. Doktoren en huisartsen wijn haast nooit af van de behandelrichtlijn die ze hebben van SWAB. Om deze reden moet het in de behandelrichtlijn opgenomen worden, zodat het allemaal legaal kan gebeuren. Zo kunnen we er ook zeker van zijn dat er minder druk op de zorg komt als de wintermaanden dadelijk weer beginnen.

Het gebruik van het geneesmiddel tegen COVID-19

Het geneesmiddel komt in tabletvorm en kan dus oraal ingenomen worden. Je zal ook geen beperkingen merken na het innemen van het geneesmiddel. Je kan dus gewoon drinken, eten en zelfs alcohol consumeren. Het geneesmiddel is een laagdrempelige en eenvoudige manier om de strijd tegen het virus te minimaliseren.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/ivermectine/

Compliance software

Compliance management houd in dat je voldoet aan alle wettelijke verplichtingen die gelden voor je bedrijf. Dit betekent dat een persoon of bedrijf werkt binnen de geldende wet en regelgeving en alle normen nakomt. Om je hierin te ondersteunen is er compliance software ontworpen. Deze software is ideaal voor QHSE managers en kan hem of haar ontzorgen op veel verschillende vlakken binnen het management. Denk hierbij aan het voldoen en naleven van de wettelijke en niet wettelijke vereisten binnen het bedrijf.

 

Een duidelijk overzicht 

De compliance software geeft je in één blik een overzicht over alle wet en regelgeving. Hierdoor kan je onder anderen de impact van risico’s inschatten. Een QHSE manager is de persoon die verantwoordelijk is voor het KAM of QHSE beleid binnen een bedrijf. Dit betekend dat deze persoon zich voornamelijk richt op het maken van een gezonde en veilige werkplek. Daarnaast controleert deze persoon op het naleven van alle wettelijke regels. QHSE staat voor Quality, Health, Safety en Environment.

 

Functies van de compliance software

De algemene functie van de compliance software is hierboven al beschreven. Dit is namelijk het voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Echter heeft de software nog veel ander functies. Ik bespreek hier alle ins and outs.

 

Het belangrijkste in de compliance software is het register. Hierin kan je een overzicht creëren voor welke wet je bedrijf relevant is. Daarnaast heb je een wijzigingsoverzicht waar alle wijzigingen in worden weergegeven. Hierin staan alleen dingen die relevant zijn voor jou.  Naast het register geeft de software je ook inzicht in je borgingen. Denk hierbij aan alle verplichtingen omtrent borgingen. Verder brengt de software ook inzicht in je databank. Hierbij kan je denken aan alle content omtrent Arbo en Veiligheid maar ook milieu en voedsel zaken. Verder kun je alle bedrijfsdocumenten zoals vergunningen toevoegen aan de software zodat je hier één overzicht van hebt. Naast al deze functies zijn er nog vaak nog overige functies beschikbaar zoals een dashboard waarin je in één oogopslag alle functies, documenten en registers kunt zien en aanklikken.

https://www.pharius.nl/compliance-management-software/

Declareren kan snel en eenvoudig met software voor een advocatenkantoor

Bent u veel tijd kwijt met het bijhouden van de administratie van uw kantoor? Er kan namelijk een hoop verkeerd gaan. Zijn de ingevoerde gegevens wel van de desbetreffende klant? En ben ik niemand vergeten? Dit zijn zomaar wat vragen die opspelen als u een bedrag moet declareren. Deze vragen zijn verleden tijd als u de software voor een advocatenkantoor gebruikt van AdvocaatCentraal. De software van deze specialist is zo ontworpen dat u in slechts enkele muisklikken de gewenste gegevens op uw scherm heeft én dat u gemakkelijk uw declaraties kunt indienen en versturen. Met deze software houdt u meer tijd over voor de echt belangrijke taken: het uitvoeren van de advocatuur.

Draai verschillende rapportages uit met deze software voor een advocatenkantoor

Administratie is een groot onderdeel binnen uw advocatenkantoor. Zaken die u hierbij moet bijhouden zijn onder andere de gegevens van uw klanten, de gewerkte uren van uw werknemers en debiteuren en de verschillende dossiers. Als u de software van AdvocaatCentraal gebruikt doet u dit voortaan snel en eenvoudig. Deze software voor advocatenkantoren bevat alles voor uw onderneming. Het mooiste van alles is dat u de gegevens altijd paraat heeft en kunt uitdraaien. Zo bevordert u de werksnelheid en weet u zeker dat u altijd de juiste gegevens in handen heeft. Voor meer informatie over deze software voor een advocatenkantoor neemt u contact met ze op.

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij deze software voor een advocatenkantoor

Een van de zaken waar u veel tijd mee kwijt bent is het secuur bijhouden van de administratie. Maar dit is niet waarom u advocaat bent geworden. Gelukkig bestaat er software die de administratie van uw advocatenkantoor wel heel gemakkelijk maakt. De software van AdvocaatCentraal is speciaal ontworpen voor advocaten en biedt u alles om uw werk gemakkelijk te maken. Denk hierbij aan het indienen en versturen van declaraties, het maken en opstellen van rapportages en het bijhouden van de urenregistratie. De software is door iedereen al binnen enkele minuten te gebruiken, waardoor geen cursus nodig is. Wilt u dit ook? Neem dan snel contact op met AdvocaatCentraal en ervaar zelf het gemak van deze software voor uw advocatenkantoor.