Richt je huis bij de interieurwinkel in Enschede

Fotoderksen

Een veelgeliefde hobby is shoppen. Dat hoeft niet alleen voor kleren te zijn, maar kan ook voor het scheppen van nieuwe meubels zijn. Heb je een nieuwe woning of wil je een make-over in je huis? Kom dan langs bij de interieurwinkel in Enschede. Hier kan een stylist je helpen met uitzoeken van leuke dingen.

Shoppen met de interieurstylist

De interieurwinkel in Enschede heeft een groot assortiment van diverse soorten meubels. Denk aan kasten, banken, tafels, dressoirs en verschillende eetkamerstoelen. Maar ook voor kussens, kaarsen, vazen, lijsten of andere accessoires ben je bij ons aan het juiste adres, met de interieurstylist kun je vast iets leuks uitzoeken. In de interieurwinkel in Enschede is een divers assortiment, van modern tot klassiek, van landelijk tot industrieel. Voor elke woonsmaak valt er in onze winkel wel iets te vinden. Met de interieurstylist ga je kijken wat jouw smaak is.

Interieuradvies

Ook geeft de interieurstylist  advies op maat. Ze geeft advies, maakt een ontwerp en stylt jouw woning. Natuurlijk met producten uit onze interieurwinkel in Enschede . Tijdens een interieurontwerp verwerkt ze je wensen, bestaande meubels en creëert ze we een nieuwe sfeer. Ze kijkt naar de indeling, kleuren, materialen, meubelen, verlichting en natuurlijk de styling. Ze laat niet alleen zien welke meubels of accessoires je uit onze woonwinkel kunt gebruiken, maar combineren het ook met dingen uit je eigen huis. Zo creëert de interieurstylist een sfeervolle ruimte. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs in onze interieurwinkel in Enschede. Je kunt hier alvast rondkijken naar leuke meubels, accessoires of andere woonproducten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek met de interieurstylist aan. Wij denken graag met je mee hoe onze producten in jouw huis passen.