Foto derksen
Image default
Telefonie

Telefoons zonder hoesjes zijn een zeldzaamheid

Heb jij weleens een smartphone zonder een telefoonhoesje gezien? Er zullen niet veel mensen zijn die direct ‘ja’ antwoorden op deze vraag. Nagenoeg elke moderne telefoongebruiker heeft een geschikt hoesje om zijn of haar smartphone zitten, zoals een Samsung S20 Plus hoesje of een iPhone 11 Pro hoes. En dat is natuurlijk terecht, want elke mobiele telefoon verdient en hoesje, vanwege de pluspunten die telefoonhoesjes hebben. In dit artikel lees je alles over de extra waarde die hoesjes voor smartphones te bieden hebben.

Optimale bescherming van je dure toestel

Het kopen van een mobiele telefoon, zeker als je kiest voor nieuwe en geavanceerde modellen, kan flink in de papieren gaan lopen. Voor en basic smartphone betaal je al snel 500 euro, terwijl de duurste modellen gemakkelijker meer dan 1000 euro kosten. De best mogelijke bescherming van jouw toestel via een goed smartphonehoesje van Casimoda is dan een vereiste. Mocht jouw apparaat uit je handen glippen, dan voorkomt een kwalitatief goed hoesje dat er een barst in het scherm komt of de elektronica het begeeft.

Hoesjes voor smartphones moeten ook stijlvol zijn

Naast veiligheid zijn er natuurlijk nog wel meer aandachtspunten tijdens de zoektocht naar een passende telefoonhoes. Uiteraard koop je een hoes die past bij je eigen stijl. Zo kun je kiezen voor een stoer, gewaagd en/of veelkleurig hoesje, al dan niet gepersonaliseerd. Maar ook een strak en simpel design kan wenselijk zijn, zeker als je een hoesje zoekt voor je werktelefoon. Naast de uitstraling is het een vereiste dat het betreffende smartphonehoesje precies bij het merk en model van jouw toestel past. Alleen dan kun je de knopjes, camera en de hoofdtelefoon goed gebruiken. Fijn is het ten slotte ook als het telefoonhoesje meerdere opbergvakjes heeft, waar je jouw pasjes en eventueel foto’s in kwijt kunt.

https://www.casimoda.nl