Vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Een vergadering hoeft niet altijd in een saaie grijze ruimte plaats te vinden. Integendeel, wanneer u een vergadering plant op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant, geeft dit een uitstekend resultaat. De Buitenhorst hoort zeker in het rijtje bijzondere vergaderlocaties thuis. Deze locatie in een unieke en natuurlijke omgeving is geschikt voor zakelijke groepen tot wel 50 personen. Wanneer u ervoor kiest om te vergaderen in een natuurrijke omgeving, weet u zeker dat u de vergadering naar een hoger niveau tilt. De meest bijzondere ideeën en de beste besluiten komen op deze inspirerende vergaderlocatie tot stand.

Mogelijkheid tot een meerdaagse vergadering

Is één dag niet voldoende om tot het beste resultaat te komen? Wilt u daarom meerdere dagen vergaderen? Bij De Buitenhorst, een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant, is het allemaal mogelijk. Zij bieden u diverse vergaderarrangementen aan, zodat u zelf kunt bepalen welk arrangement het beste bij u past. U heeft zelfs de mogelijkheid om te blijven overnachten in een luxe slaapvertrek. Ideaal wanneer u van ver moet komen en na een lange vergadering geen puf meer heeft om naar huis te reizen. Daarnaast heeft De Buitenhorst de beschikking over diverse vergaderaccommodaties, die allen voorzien zijn van draadloos internet, airconditioning en de benodigde vergaderfaciliteiten. Alles om tot de beste besluiten te komen!

Vergeet de belangrijke vergaderbreaks niet

Wilt u vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant? De Buitenhorst biedt u alles wat u nodig heeft om tot de beste besluiten te komen. Hoewel vergaderen uw hoofdtaak is, is het belangrijk om op tijd uw rust te pakken. Een vergaderbreak is tenslotte van groot belang. U kunt immers niet aan een stuk door blijven vergaderen zonder een pauze te nemen. Even een frisse neus halen zodat u daarna weer vol energie verder kunt gaan. Wat dacht u van een van de vergaderbreaks op de boerderij? Help mee bij het melken van koeien of maak uw hoofd leeg tijdens het paardenmennen of spiegelen met honden. Alles vindt plaats in de natuurrijke omgeving van de vergaderlocatie.

https://debuitenhorst.nl/

Kies voor deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen en weet zeker dat u iets te doen heeft

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen? Dan weet u zeker dat u voldoende te doen heeft in de regio. U wilt natuurlijk niet beperkt zijn tot het terrein waar het verblijf zich op bevindt. Dat is begrijpelijk. Daarom doet u er goed aan een overnachting te boeken in het rivierengebied van Gelderland, namelijk bij de Schansehoeve. In deze groene omgeving is veel te ondernemen. Zo kunt u bij de accommodatie een scooter of fiets huren en kunt u de prachtige omgeving ontdekken. Daarnaast zijn er verschillende winkels en terrasjes op loopafstand. Bezoekt u graag musea of een stad? Dan liggen Nijmegen en Den Bosch op een steenworp afstand. Wilt u écht een bijzonder uitje plannen? Dan kunt u vanuit de Schansehoeve een ballonvaart maken.

In een groene omgeving overnachten? Kies voor groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen!

Zeker weten dat de groep waar u weg mee wilt gaan een leuke tijd heeft? Dan heeft u een slaapplaats nodig die zich onderscheidt van de rest. Overnachten in een groepsaccommodatie in de groene omgeving van Nijmegen is een uitstekend idee. Waarom? Of u nu met uw familie een weekend eropuit trekt of met de sportvereniging een teambuildingsweekend organiseert: bij De Schansehoeve bent u aan het juiste adres. Allereerst is het groepsverblijf uitgerust met alle moderne faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. Daarnaast geniet u van de prachtige omgeving en kunt u diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de landelijke omgeving met een fiets of wandel naar de terrasjes en winkels in de buurt. De mogelijkheden bij deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij u en uw gezelschap past.

Groepsaccommodatie dichtbij Nijmegen is geschikt voor jong en oud

Op zoek naar een bijzondere locatie midden in het rivierengebied? Dan heeft deze specialist de accommodatie waar u naar op zoek bent. Als u een vriendenweekend, vrijgezellenfeest, familieweekend of trainingskamp organiseert, verblijft u het liefst in een groepshuis dat van alle gemakken is voorzien. Dat is de groepsaccommodatie van De Schansehoeve, nabij Nijmegen, dan ook zeker. Naast een ruime recreatieruimte, een grote keuken en verschillende slaapvertrekken, vindt u hier een speelveld van 2.500 m² met onder andere voetbalgoals, een wip, een trampoline en een tafeltennistafel. Natuurlijk kunt u hier ook relaxen met een boek. Dit maakt deze groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen uitermate geschikt voor jong en oud. Kijkt u hier al naar uit? Bekijk online de beschikbaarheid en reserveer uw overnachtingen vandaag nog.

Geniet van kwaliteitsvolle en veilige busdagtochten bij een specialist

Wanneer u een bus huurt voor een uitstap wilt u natuurlijk genieten van de beste service. Daarom kiest u voor de complete service van TwinTours. Wanneer u kiest voor een dag op pad met TwinTours geniet u steeds van de leukste, volledige verzorgde busdagtochten. Dit bedrijf voorziet u van professionele service en hoogwaardige bussen of touringcars. TwinTours is ISO gecertificeerd. Dit houdt in dat alle processen van het bedrijf duidelijk en overzichtelijk voor u in kaart zijn gebracht. U wordt op die manier als consument beschermt tegen oplichters. U kunt bij TwinTours vertrouwen op kwaliteit in zowel het materiaal als de volledig verzorgde tours. Het huren van een bus brengt een hoop verantwoordelijkheden met zich mee. Door het ISO-certificaat en ervaren chauffeurs hoeft u zich nergens druk om te maken.

Busdagtochten met uw persoonlijke chauffeur

Wanneer u een bus wilt hguren voor een daguitstap, verwacht u uiteraard de beste service. Daarom huurt u bij TwinTours altijd een bus met chauffeur. Deze zijn altijd voorzien van de juiste certificaten en ervaring. De chauffeurs van TwinTours vervoeren u zonder problemen tijdens uw busdagtochten naar een evenement of dagje uit. Mocht uw reis verder gaan, bijvoorbeeld Parijs of Londen, zijn er nog een aantal opties mogelijk. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse vervoersmiddelen zoals een bus of luxe touringcars. Het bedrijf verzorgt daarnaast ook de hotelaccommodaties en maaltijden onderweg voor u. Ook wordt uw reis begeleid door een ervaren reisleider.

Compleet verzorgde busdagtochten bij bedrijf uit Helmond

Wilt u uw bedrijfsuitstap naar een hoger niveau tillen? Of wilt u een leuke dag weg met de héle familie? Kies dan voor een compleet verzorgde busdagtocht van TwinTours. Hierbij is het ook mogelijk om u individueel in te schrijven. Het voordeel van dit aanbod is dat u niet zelf een bus moet huren. Het aanbod van TwinTours is zeer uitgebreid. Zo reist u met dit bedrijf naar Texel, Antwerpen of Hasselt. Ook kunt u kiezen voor een verrassingsreis. Het enige wat u hierbij aangeeft is de dag dat u het uitstapje wilt. Tijdens uw dagje uit wordt u voorzien van lunch, diner en verschillende excursies.

 

Ga de uitdaging aan tijdens GPS spel ‘City Challenge’

Tijdens een modern, communicatief en op maat gemaakt spel leer je tijdens een creatief spel je teamgenoten én een nieuwe stad kennen. Hoe het werkt? Wave Citygames is gespecialiseerd in het organiseren van spannende en uitdagende citygames waarbij je aan de slag gaat met een GPS spel. De City Challenge bestaat uit vier onderdelen, waaronder multiple choice vragen, foto-opdrachten, video-opdrachten en uitdagingsspelletjes. Verdien de hoogste score en zorg dat je bij het winnende team hoort! De combinatie van internet en GPS in de app op je smartphone zorgen ervoor dat je pas nieuwe informatie ontvangt als je daadwerkelijk bent aangekomen op de locatie, waardoor het enorm realistisch wordt.

Speel Jacht naar de Macht met een spannend GPS spel

Als je besluit het GPS spel Jacht naar de Macht van Wave Citygames te spelen, ben je verzekerd van een hoop spanning. Vind de kwade Maffia Don, die ergens verstopt zit in een stad naar keuze. Spoor hem op en bemachtig zo veel mogelijk geld. Vorm samen met je groep een sterk team en wordt zo de machtigste van de stad. Hoe meer geld je verzamelt, hoe dichterbij Don je komt. Klinkt dat niet spannend? Dit originele GPS spel zorgt ervoor dat je je collega’s of klanten op een nieuwe manier leert kennen. De tussenstanden worden weergegeven op je telefoon, dus de druk ligt continu hoog. Is jouw groep die met het meeste kapitaal?

Organiseer je GPS spel bij een bedrijf met veel ervaring

Als je je bedrijfs- of groepsuitje gaat organiseren, wil je dat het meteen goed gaat. Een grote groep mensen vertrouwt erop dat jij weet wat zij leuk vinden en dat jij met een goede organisatie in zee gaat. Kies daarom alleen voor een bedrijf dat de juiste ervaring heeft. Wave Citygames heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van fantastische uitjes door heel Europa. Ze zijn authentiek, eerlijk en hebben oprechte interesse in jou, je ondernemen, je medewerkers en je klanten! Wil je een GPS spel laten organiseren? Dan moet je bij Wave Citygames zijn. Ook bij vragen of advies staan ze je graag te woord.

Groepsaccommodatie in Gelderland biedt ook kampeerplaatsen

Kijkt u ernaar uit om te kamperen in een natuurrijke omgeving? Wilt u tegelijkertijd veel activiteiten kunnen ondernemen, waardoor u zich niet verveelt? Dan is een verblijf op Westernboerderij De Baerle in Didam iets voor u! Naast dat u hier in Gelderland overnacht in een groepsaccommodatie, heeft u de mogelijkheid om te slapen in een retro caravan of een unieke tipi. Deze kampeerplaats kunt u uitstekend combineren met diverse arrangementen op maat. Gaat u de omgeving ontdekken op de scooter? Heeft u altijd al op een quad willen rijden? Of gaat uw voorkeur uit naar een ouderwetse solextocht? Het is allemaal mogelijk.

Veel te doen in de omgeving van een groepsaccommodatie in Gelderland

Organiseert u een bedrijfsfeest? Een trainingsweekend voor de voetbalclub? Of een familieweekend? In alle gevallen doet u er goed aan om de mogelijkheden van een groepsaccommodatie in Gelderland te bekijken. Naast dat u op Westernboerderij De Baerle in Didam kunt overnachten, zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Leer de omgeving kennen op de scooter, solex of met een step. De groepsaccommodatie in Gelderland biedt op het eigen terrein diverse activiteiten aan, zoals paintball en countrygolfen. Daarnaast biedt de sfeervolle binnen locatie de mogelijkheid om bij slecht weer binnen activiteiten te organiseren. Kijkt u er al naar uit?

Groepsaccommodatie in Gelderland biedt diverse arrangementen aan

Het familieweekend of vriendenweekend staat weer voor de deur en u bent degene die het organiseert. Dan is een verblijf in een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland, Westernboerderij De Baerle, iets voor u. Hier is namelijk veel te beleven voor zowel jong als oud. U heeft zelfs de mogelijkheid om arrangementen op maat te boeken. Denk hierbij aan het zondagmiddag arrangement, het quad arrangement, de scooter tour met grill buffet en paintball met een BBQ-buffet. Het kan allemaal bij de groepsaccommodatie in Gelderland! Weet u al welk arrangement u kiest?

Een touringbus huren om naar evenementen te gaan

Als u met een grote groep naar een evenement gaat is het een goed idee om een touringbus te huren. Iedereen die wel eens naar evenementen gaat kent het: u kunt de auto bijna nergens parkeren en op openbaar vervoer kunt u ook niet altijd rekenen. Wilt u niets missen van een evenement? Voor de deur afgezet én opgehaald worden? En bent u met meer dan 15 personen? Dan kunt u ervoor kiezen om een touringbus te huren bij SLB Bushuur. Men brengt u overal naartoe waar u wilt: van de nieuwjaarsduik in Scheveningen tot een concert in het Goffertpark en van Pinkpop tot een demonstratie op het Malieveld. U bent verzekerd van veilig, comfortabel en voordelig vervoer. Wenst u catering aan boord? Daar wordt ook voor gezorgd. Zo verzorgt men busverhuur op maat.

Touringbus huren voor ieder schoolreisje in binnen- en buitenland

Staan de meerdaagse reizen van de middelbare school weer voor de deur? Dan is het tijd om alvast een goede touringbus te gaan huren. Er komt nogal wat bij kijken als u een schoolreisje gaat organiseren voor een grote groep jongeren. U wilt immers dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Laat u het vervoer over aan SLB Bushuur? Dan hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over het huren van een touringbus. Door het gebruik van moderne touringcars en diverse veiligheidsvoorschriften zorgt men er te allen tijde voor dat uw leerlingen veilig op een bestemming aankomen en uiteraard terugkeren.

Touringbus huren bij specialist: kies uit diverse typen bussen

Gaat u een luxe touringbus huren bij SLB Bushuur, dan kunt u rekenen op de service van een specialist. Dat houdt in dat u bent verzekerd van een moderne en veilige touringcar die voldoet aan al uw wensen. Zo bent u immers verzekerd van uitmuntend busvervoer en zal iedereen veilig op de eindbestemming arriveren. Bij het ervaren touringcarbedrijf SLB Bushuur heeft u de keuze uit een aantal typen bussen die zijn voorzien van alle comfort. De Tourist Class Touringcar biedt ruimte voor 50 tot 62 personen en beschikt over diverse faciliteiten. De Comfort Class Touringcar heeft 42 tot 54 zitplaatsen en heeft diverse luxe voorzieningen. U kunt een touringbus huren tegen scherpe tarieven en de groep wordt vervoerd door deskundige chauffeurs.

Feestbus huren voor feesten en partijen, dan hoeft u zelf niet te rijden

Busverhuur voor feesten en partijen, ideaal wanneer u met een groep naar een festival of feest gaat! En zeker wanneer u de prijzen ziet! Dat is gemakkelijk, want wanneer niemand van uw gezelschap hoeft te rijden, hoeft ook niemand de BOB te zijn. TwinTours, de specialist die deze bussen verhuurt, zorgt namelijk ook voor een professionele chauffeur die de bus voor u bestuurt. U hoeft zich geen zorgen te maken, want deze chauffeur is altijd ervaren én gekwalificeerd. Veiligheid staat voorop, zodat u zeker weet dat u zonder problemen met de feestbus op de plek van bestemming aankomt. Zo kan iedereen genieten van een echt feestje.

Direct in de feeststemming met een feestbus met alles erop en eraan

En met alles erop en eraan wordt ook echt alles bedoeld, inclusief een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Blijft er meer geld over voor op het feest! TwinTours, specialist in de verhuur van bussen, biedt diverse touringcars die allen compleet zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten. Kiest u voor het huren van een partybus, dan wordt u vervoerd met een bus die is voorzien van feestverlichting voor de sfeer, een stereo geluidsinstallatie met microfoon voor de muziek, koelkast voor de lekkere drankjes en elektriciteit. Een feestbus is comfortabel, maar bovenal erg gezellig. Zo bent u al in de feeststemming voordat het feestje echt gaat beginnen. Dat wilt u toch ook?

Feestbus of partybus huren of kiezen voor een fijne busvakantie

Wist u dat u bij TwinTours echt alle kanten op kunt? Letterlijk! Huur een bus voor een- of meerdaagse busreizen naar binnen- en buitenland, of ga op stap met de partybus! Deze specialist biedt prachtige individuele dagtochten en reizen naar binnen- en buitenland, maar ook groepsreizen naar binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kersttrip, een dagje uit of een fantastische meerdaagse zonvakantie. Heeft u vervoer nodig omdat u een feestje heeft? Ook dan kunt u de specialist inschakelen. Een feestbus of partybus huren is namelijk in een handomdraai geregeld. En met het huren van een feestbus of partybus brengt en haalt de chauffeur u in een gezellige bus, zodat het feestje alvast kan beginnen.

Kies een bedrijfsuitje in Zuid-Holland waarbij iedereen kan deelnemen

Het is belangrijk wanneer u een bedrijfsuitje in Zuid-Holland organiseert, dat u een activiteit kiest waaraan iedereen kan mee doen. Dat is namelijk wel zo goed voor de teambuilding. Kies daarom voor het spel Social Chaos van een bedrijf dat Neverrest heet. U kunt dit bedrijfsuitje doen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of waar dan ook in Nederland. Tijdens dit spannende onderzoekavontuur beleven de deelnemers de nodige verbazing met een snufje paranoia. De deelnemers moeten een verhaal reconstrueren dat langzaam tot leven komt dankzij videobeelden en ontmoetingen met acteurs. Doordat de deelnemers tijdens het spel geen risicovolle of fysiek zware opdrachten hoeven uit te voeren, is het spel voor iedereen geschikt. De spanning speelt zich dan ook met name mentaal af.

Vergeet bowlen, dit bedrijfsuitje in Noord-Holland is het helemaal!

Welk bedrijfsuitje gaat u dit jaar ondernemen met uw bedrijf in Noord-Holland? Toch niet dat standaard avondje bowlen? Dat is namelijk zonde, want er zijn veel leukere opties. Dat blijkt maar weer als u de leuke en spannende citygames van het bedrijf Neverrest bekijkt. Tijdens de spellen die dit bedrijf organiseert, worden deelnemers op een ludieke manier gedwongen om intensief met elkaar samen te werken. Om de opdrachten te kunnen volbrengen, moeten de deelnemers goed met elkaar communiceren. Al met al bieden de spellen de perfecte mix tussen uitdaging, spanning, mysterie, paranoia en natuurlijk plezier. En wat het mooiste is, het bedrijfsuitje wordt georganiseerd in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland, maar ook in alle andere grote steden van Nederland.

Werk aan teambuilding tijdens een bedrijfsuitje in Utrecht

Een leuke middag, dag of avond beleven. Dat is het doel tijdens bijna ieder bedrijfsuitje in Utrecht, Noord-Holland of Zuid-Holland. U leert u collega’s beter kennen buiten de gewone werkvloer en verbetert wellicht de samenwerking. Om deze samenwerking nog meer te verbeteren, kunt u ook kiezen voor een bedrijfsuitje waarvan teambuilding een belangrijk onderdeel is. Bij de citygames van Neverrest is dit het geval. Dit bedrijf organiseert twee verschillende citygames: The Game en Social Chaos. Tijdens beide citygames worden deelnemers gedwongen om intensief samen te werken en goed met elkaar te communiceren om zo een mysterie op te lossen.

Vakantiehuis in Spanje boekt u voor een scherpe prijs

Wilt u ook genieten in een kindvriendelijk vakantiehuis in Spanje? Het is nóg meer genieten als u profiteert van scherpe prijzen, nietwaar? Bij een specialist, Interhome, vindt u gegarandeerd een geschikt vakantiehuis voor uw verblijf in Spanje voor een gunstige prijs. Boekt u uw vakantie ver van tevoren? Dan profiteert u bij deze reisaanbieder van vroegboekkorting. Wilt u zo snel mogelijk op vakantie, dan profiteert u van aantrekkelijke last minute kortingen. Zodoende hoeft een vakantiehuis in Spanje niet te veel te kosten wanneer u óf heel vroeg óf heel laat boekt bij een specialist.

Vakantiehuis in Spanje boeken? Bekijk de eindeloze mogelijkheden!

Gaat u dit jaar weer met het hele gezin op vakantie naar Zuid-Europa? Alleen met uw partner richting Spanje? Of wilt u toch met uw hele vriendengroep op vakantie? In alle gevallen biedt een vakantiehuis in Spanje de uitkomst. Er zijn namelijk eindeloze mogelijkheden bij Interhome. Kies voor een vakantiehuis met uitzicht op een meer of voor een huisje met jacuzzi voor een romantische vakantie in Spanje. Natuurlijk huurt u voor een voordelige prijs een vakantiehuis voor 4 of meer personen met zwembad én aan het strand. Ideaal voor zowel de kinderen als u. Uw kinderen spelen buiten en bouwen zandkastelen op het strand en u geniet van het mooie weer.

Lokaal contactpersoon aanwezig tijdens verblijf in vakantiehuis in Spanje

Het is begrijpelijk dat wanneer u een vakantiehuis in Spanje boekt, dat u persoonlijke service verwacht. Dat is ook wat u mag verwachten bij een specialist als Interhome. Dat houdt in dat u tijdens uw verblijf altijd contact kunt opnemen met de lokale kantoren. Daarnaast kan men u persoonlijk verwelkomen bij aankomst. U krijgt van de medewerkers op locatie in Spanje de sleutel van uw vakantiehuis. Wilt u weten wat er in de buurt te doen is? Dan kunt u hen altijd vragen stellen, want zij zijn altijd op de hoogte van de leukste activiteiten in de omgeving van uw vakantiewoning. Loopt u tegen problemen aan? Dan is er ook altijd iemand in de buurt die u kan helpen.

Een leuk dagje uit in Nederland met een busreis

Een busreis is ideaal om met de hele familie een dag op stap te gaan. Ook wanneer u met de hele vriendengroep erop uit wilt trekken is het ideaal om een busreis te regelen. U kunt bij een reis- en touringcarbureau terecht voor allerlei verschillende busreizen. Met een dergelijke busreis kunt u bijvoorbeeld naar een sportevenement, naar een beurs of een spannende musical. U hoeft nergens meer over na te denken en geniet met volle teugen van een dagtocht en u kunt zelfs een drankje nuttigen; u hoeft namelijk niet meer te rijden. Het hele gezelschap wordt opgehaald en afgezet op een door u gekozen locatie. Naast dat u samen met uw gezelschap geniet van een zorgeloze dag, is het veilige, voordelig én milieubewust.

Op ontdekkingstocht in Europa met een busreis

Heeft u altijd al meer van Europa willen zien? Maar is het er steeds niet van gekomen omdat u maar niet de tijd kunt vrijmaken om uw reis voor te bereiden? Geen probleem, het kan alsnog! Door een georganiseerde busreis te boeken hoeft u werkelijk niets zelf te regelen. Een reis- en touringcarbureau biedt een tal van busreizen aan naar alle uithoeken van Europa: van Spanje tot Kroatië en van Schotland tot Polen. Alles is mogelijk! U ziet gedurende de busreis in een luxe touringcar de mooiste plekken in Europa en komt dankzij de deskundige reisleiding van alles te weten over de omgeving. Ook wanneer u Kerst wilt vieren op ski’s in Oostenrijk, boekt u gemakkelijk een reis bij een ervaren reis- en touringcarbureau. Naast busreizen kunt u hier ook vliegbusreizen boeken.

Een busreis die tot in de puntjes is geregeld

Een avond onbezorgd op stap, lijkt dat u wel wat? Uzelf helemaal in de watten laten leggen en nergens aan hoeven denken? Een gespecialiseerde reis- en touringcar specialist regelt het voor u! Alle busreizen worden tot in de puntjes verzorgd en u hoeft nergens meer aan te denken. U wordt te allen tijde met onze luxe touringcar opgehaald op een door u gekozen opstapplaats. Daarna gaat u op weg naar de plaats van bestemming, zoals een musical, sportevenement of beurs. Hier kunt u genieten van een heerlijke dag met een biertje of wijntje in de hand, want u hoeft niet terug te rijden! Op het einde van de busreis wordt u netjes thuisgebracht door onze ervaren chauffeurs.