Hier houden ze vast aan eerlijke prijzen voor een omsnoeringsband

Een bedrijf dat eerlijke prijzen levert voor goed producten, daar bent u naar op zoek. Geen heen en weer geklets over prijzen en leveringen. Gewoon meteen goed! Ook is het mogelijk om op rekening te betalen binnen 30 dagen. Bestelt u als particulier artikelen in de webshop van Fixpack? Dat kan natuurlijk ook! Wat u ook bestelt, u betaalt geen verzendkosten. Zelfs wanneer u vanuit België de producten bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Ontvangt u graag een factuur van de omsnoeringsband? Deze wordt via mail of post verstuurd. Zo kunt u de boekhouding netjes bijhouden. Wilt u uw bestelling komen ophalen in Reeuwijk of Alphen aan den Rijn? Dat kan ook. Het is alleen wel gewenst om van tevoren even te bellen.

Een omsnoeringsmachine voor de omsnoeringsband

Wist u dat u kunt kiezen uit verschillende typen omsnoeringsbanden? Dat is goed om te weten, want ze moeten wel passen op uw machine. In het assortiment vindt u veel verschillende soorten machines. Gaat u bijvoorbeeld voor halfautomatisch of volledig? Heeft u zware dozen die u wilt omsnoeren? Dan kunt u gaan voor de low table omsnoeringsmachine met 2 rollen band. De bandspanning is traploos mechanisch instelbaar en zeer eenvoudig in bediening. U plaatst de doos op de tafel en steekt het bandje in de sleuf aan de rechterkant en de machine start de omsnoering. Daarna wordt het aan elkaar gelast en afgeknipt. Dit herhaalt u bij alle dozen totdat de hele lading voorzien is van een goede omsnoeringsband.

Naast een omsnoeringsband ook een omsnoeringset te koop bij de specialist

Waarom zou u niet direct kiezen voor een complete set in plaats van een enkele omsnoeringsband? Het scheelt u een hoop tijd en her kost evenveel! Ga dan ook voor een omsnoeringset. Hier zit uiteraard een omsnoeringsband bij, maar u beschikt ook direct over een zegelloos staalbandapparaat en een verrijdbare bundelkar. Zo kunt u de omsnoeringset eenvoudig van A naar B transporteren. In het assortiment van Fixpack vindt u omsnoeringsbanden van verschillende breedtes. Zo kunt u kiezen tussen 13, 16 en 19 millimeter breed. Komt u er niet helemaal aan uit welke breedte het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? De specialist voorziet u graag van persoonlijk en deskundig advies zodat u veilig uw werk kunt uitvoeren.

Boot of steiger inkrimpen? Lees hier alle voordelen

Zoekt u een oplossing voor de bescherming van uw boot tijdens transport? Bent u benieuwd naar goedkopere manieren van stalling van uw boot in de winter? Dan is het inkrimpen van uw boot een ideale oplossing. Maar ook wanneer u werkt met steigers en deze wilt beschermen tegen zware weersomstandigheden is krimpfolie ideaal. Het materiaal is uiterst geschikt voor de bescherming van allerlei objecten. Maar hoe werkt inkrimpen nu eigenlijk en in welke situaties kunt u er gebruik van maken? Lees er alles over in dit artikel.

Inkrimpen of sealen van een steiger

Voor mensen die dagelijks op een steiger werken kan regen en wind soms erg hinderlijk of zelfs gevaarlijk zijn. Een steiger inkrimpen komt daarom tegenwoordig steeds vaker voor. Maar met het inpakken van een steiger in krimpfolie is niet alleen uw personeel beter beschermd. Ook uw materialen blijven beter beschermd tegen hinderlijke weersomstandigheden. Zo blijft het materiaal droog en kan het niet zomaar van de steiger afwaaien. Bovendien biedt krimpfolie ook bescherming tegen opstuivend stof en vallend puin. Zo bent u omwonenden zo min mogelijk tot last en houdt u de werkplaats overzichtelijk en makkelijker schoon. Tot slot is krimpfolie ideale voor reclame. De folie kan namelijk bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of het logo. Zo is uw steiger als het ware een gigantisch uithangbord voor uw bedrijf. Wanneer passanten op groot formaat een logo of bedrijfsnaam op uw steiger zien staan, draagt dit zo bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

De eigenschappen van krimpfolie

Krimpfolie heeft verschillende eigenschappen die het materiaal veelzijdig maakt. Zo is krimpfolie onder andere waterafstotend. Dit is ideaal wanneer u een object buiten wilt stallen of moet vervoeren. Ook bij een steiger inkrimpen is dit erg handig, zodat zowel het personeel als het materiaal droog blijft tijdens het werken. Doordat krimpfolie erg sterk is en een object in zijn geheel wordt verpakt, is het materiaal ook goed bestand tegen harde wind. Een dekzeil wil nog wel eens gaan klapperen en loshangende touwen kunnen bijvoorbeeld schade veroorzaken aan uw boot. Krimpfolie is bovendien erg sterk waardoor de kans op scheuren minimaal is. Omdat het materiaal sterk én flexibel is, kan het eenvoudig in iedere vorm worden bewerkt. Tot slot is krimpfolie ook recyclebaar. Reststukken worden na het inkrimpen gescheiden en apart verwerkt, zodat het materiaal kan worden hergebruikt. Wanneer u de krimpfolie verwijdert, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het afval en eventuele belasting voor het milieu.

Inkrimpen boot voor boottransport

Een van de toepassingen waar krimpfolie voor wordt gebruikt, is voor de boottransport. Een boot is een uiterst kostbaar bezit, waar u uiteraard erg zuinig op bent. Wanneer u deze gaat vervoeren wilt u natuurlijk dat de boot ongeschonden van A naar B komt. De boot inpakken met een beschermende hoes is dan een goede oplossing. Met het inkrimpen van een boot beschermt u de boot onder andere tegen allerlei weersomstandigheden, maar ook ook tegen opspattend vuil of modder of steenslag. Zo hoeft u de boot niet eerst schoon- of schadevrij te maken wanneer u op uw bestemming arriveert. Heeft u een internationale beurs? Denk dan ook goed na over de terugweg. De Krimpers bieden als extra service om met u mee te reizen. Zo wordt uw boot ook voor de terugweg geheel opnieuw ingepakt. Zo is uw boot de gehele reis beschermd en bent u ervan verzekerd dat deze in dezelfde staat terugkeert als dat hij vertrokken is.

Het inkrimpen van objecten is dus een ideale manier om deze te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Wilt u uw boot inpakken met krimpfolie voor opslag of transport? Of wilt u een steiger inkrimpen ter bescherming van uw personeel en materiaal? Neem dan contact op met De Krimpers en vraag naar de mogelijkheden.

https://dekrimpers.nl/

Nooit in de stress met Taxi Amsterdam Schiphol

Nooit in de stress met Taxi Amsterdam Schiphol

Met het hele gezin een reis maken naar een ver land klinkt geweldig, maar wanneer de vertrek dag eenmaal is aangebroken vraag je jezelf wellicht af waar je aan bent begonnen. Is alles wel in de koffers beland. Moet dat echt allemaal mee naar het vliegveld? Je ziet jullie allen nog niet lopen op Amsterdam Centraal om de trein naar Schiphol te pakken. Daarvoor moet je dan nog in de bus. Teveel gedoe, wanneer je ook gemakkelijk van A naar B met de taxi kan. Bovendien zit die auto gelijk goed vol met jullie gezin, dus je haalt praktisch gezien alles eruit wat er in zit. Taxi Amsterdam Schiphol bellen blijkt jullie redding om het vliegveld zonder kopstoten te bereiken.

Van Amsterdam naar Schiphol

Zelfs op het laatste moment kun je nog kiezen om voor Taxi Amsterdam Schiphol te gaan. Ze zijn 24/7 bereikbaar en zijn snel te plek. Bovendien bestaat er een scherpe prijs voor de route van Amsterdam naar Schiphol middels een vast tarief. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, maar weet je waar je aan toe bent zodra de taxi voor de vertrekhal stopt. Bovendien kun je naast contant ook gemakkelijk met de pin betalen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken of je wel genoeg contant geld op zak hebt.

Relaxed op het vliegveld

Ook bij Schipholtaxi Amsterdam kun je je relaxed te laten vervoeren kun je heel ontspannen aan je vakantie beginnen. Zodra je thuis de deur achter je dichtslaat en op slot draait laat je de bagage veilig achter in de kofferbak en nestel je je heerlijk op de banken van de taxi. Thuis laat je langzaam achter en met het voorbijvliegende landschap kom je heerlijk ontspannen aan bij het vliegveld, zodat jullie optimaal van elke seconde van jullie vakantie kunnen gaan genieten. Bovendien hoef je je niet rot te slepen met de koffers, doordat ze zo van de kofferbak in een vervoerskarretje van Schiphol overgeplaatst kunnen worden. Je bent op tijd, geen koffers in wegrijdende treinen. Alles is klaar voor die welverdiende reis.