Foto derksen
Image default
Huishoudelijk

Voorkom of verhelp verstoppingen in leidingen met onthardingszout

Raakt uw vaatwasser steeds verstopt door de hardheid van het water? Of heeft u last van veel kalkvorming en dichtslibbende leidingen? Dan biedt onthardingszout de oplossing. Dit zout zorgt ervoor dat het water weer vrij door uw leidingen kan stromen en voorkomt dat uw machines eerder kapot gaan of slechter werken door kalkvorming. Hiervoor kunt u natuurlijk niet het eerste het beste zout gebruiken. Zeker niet wanneer u kalk uit drinkwater wilt verwijderen. Daarom kiest u het beste voor onthardingszout van H. van Namen B.V. Dit bedrijf levert zuiver zout dat voor 99,8% uit puur zout bestaat. Er zijn nauwelijks andere stoffen aan toegevoegd en u bent er zeker van dat er geen verontreinigingen in het zout zitten. Dit zorgt ervoor dat u het zelfs kunt gebruiken voor machines en leidingen voor voedselconsumptie.

Het juiste zout voor diverse zakelijke en huishoudelijke toepassingen

Het onthardingszout van H. van Namen B.V. kan gebruikt worden voor diverse toepassingen in huis, in uw bedrijf of zelfs in een zwembad. Het zout is hygiënisch verpakt en beschikbaar in verschillende korrelgrootten. Hierdoor is er voor iedere toepassing wel geschikt zout te vinden. Daarnaast zijn er ook tabletten, die ideaal zijn voor bijvoorbeeld uw vaatwasser. Deze tabletten zijn hard samengeperst, waardoor de kans op klontvorming kleiner wordt. Dit verlengt de levensduur van uw waterontharder en voorkomt dat er een zoutlaag ontstaat die tot verstoppingen leidt.

Bestel het zout eenvoudig en snel online of vraag om advies

Welk soort onthardingszout het beste is voor uw toepassing hangt af van de hardheid van het water, welke waterontharder u gebruikt en of u het in een bedrijf of in uw woning wilt toepassen. Twijfelt u welk zout het best geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact op met de experts van H. van Namen B.V. en vraag hen om advies. Zij weten precies welke zoutsoort bij welke waterhardheid past en wat voor zout het best werkt in combinatie met de waterontharder die u heeft. Weet u welk precies welk onthardingszout u nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u dit zout al eerder bestelt heeft? Bestel het zout dan eenvoudig via de website. Het zout is scherp geprijsd en gesorteerd in overzichtelijke categorieën, waardoor u eenvoudig het zout vindt waarnaar u op zoek bent.

https://www.vannamen.nl/