Waarom een koffiemachine op het werk onmisbaar is

Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Weten welk apparaat het beste past bij uw wensen? Lees dan verder, want wij geven u tips.

Wat is het verschil in koffiebonen

De intense smaak wordt gevormd door de bonen die u gebruikt. De twee soorten koffie die het meeste gedronken worden, zijn Arabica en Robusta. Arabica is groter en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen bevatten over het algemeen meer cafeïne dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil is toch wel de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo creëert u een heerlijke kop koffie, geheel naar eigen wens. Toch zijn Arabica bonen veruit de meest gekochte bonen in Nederland. 

Het belang van een goede koffiemachine

Dé perfecte koffiemachine op het werk? Die bestaat helaas niet. Voor ieder bedrijf is het van belang om te kijken naar de wensen en behoeften van het bedrijf en het aantal werknemers. Deac denkt graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. We doorlopen met u een checklist om tot de juiste keuze koffiemachine op het werk te komen. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. Hierdoor komen we samen tot de meest goede conclusie. Wij hebben voor u speciale koffieconcepten. Ook voor een vast bedrag per maand kunt u een machine huren. De checklist die wij gebruiken voor de beste keuze koffiemachine op het werk, bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of fresh brew, verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo maakt u gemakkelijker een keuze. Overal is een apparaat en een oplossing voor

Thuis genieten we van ons eigen ritueel en kopen we kwaliteitskoffie. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/