Foto derksen
Image default
Tweewielers

Waarom zou je een AGM VX kopen of leasen?

Waarom zou je een AGM VX kopen of leasen?

 

Ben jij op zoek naar een retro scooter met een vriendelijk prijskaartje? Dan kun je de AGM VX kopen, dit is een ‘budget’ retro scooter die toch wat meer biedt dan andere merken. Waarom is de AGM VX goedkoop, en welke uitvoering past bij jou? Dat bekijken we op deze pagina!

 

Modern en luxueus

Bij een goedkope scooter denk je niet direct aan luxueus. Toch kun je de AGM VX S goedkoop aanschaffen met alle features die je van een moderne scooter mag verwachten. Denk aan een 4-takt motor met CDI ontsteking en een Euro4 certificering. Het design van deze modellen is overduidelijk geïnspireerd op de bekende Vespa Primavera, en dat is wat ons betreft een prima keuze! Dan kun je ook nog de AGM VX S kopen, die is net een stukje sportiever voor vlotte scooterliefhebbers. De Plus editie is uitgerust met grote sportvelgen en heeft onder de kap ook nog een verbeterd motorblok. Voor de duurzame rijder is er als laatste maar zeker niet de minste ook nog de elektrische uitvoering die je gewoon via het stopcontact kunt opladen.

 

Drie opties … welke kies jij?

 

1. Je wilt geen AGM VX kopen of leasen

Ja, dan zijn we snel klaar natuurlijk. Of misschien niet, want je wilt graag een scooter aanschaffen, waarom zou je anders deze pagina lezen? Er zijn alternatieve merken, maar die zijn vaak een stuk duurder in aanschaf. Wat prijs/kwaliteit verhouding betreft kun je eigenlijk niet fout gaan met dit merk. Over de keuze mag je zeker niet klagen, voor iedere klant is er wel iets te vinden. Er zijn veel kleuren, goedkopere modellen en luxere uitvoeringen, of de AGM VX S die iets sportiever is dan de standaard uitvoering. Natuurlijk, er zijn ook mensen die liever wat meer uitgeven voor een ‘echte’ Vespa, of kiezen voor een ander model. Dit merk maakt overigens ook elektrische scooters als je liever geen benzine wilt tanken. Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, als je even krap bij kas zit kun je natuurlijk ook een AGM VX leasen. Lees dan zeker verder!

 

2. Je wilt een AGM VX kopen

Ok, je bent overtuigd en je gaat direct naar de webshop om een keuze te maken. Op dit moment kun je kiezen uit diverse uitvoeringen waaronder:

 

  • De Upgrade met enkele extra opties voor een kleine meerprijs.
  • De S Upgrade waar ook de features van het S model bij opgeteld worden.
  • De Diamond Edition die niet alleen heel luxueus is uitgevoerd maar er ook ook heel premium uitziet.
  • De Plus is eveneens een luxe uitvoering met opties die los veel meer kosten dan je er nu voor betaalt.

 

Je kunt natuurlijk ook voor de standaard uitvoering kiezen en daar zelf jouw favoriete accessoires aan toevoegen. Wanneer je die direct meebestelt worden die zonder extra kosten voor je gemonteerd voor een complete custom scooter.

 

3. Je wilt een AGM VX leasen

Je hebt misschien wel gemerkt dat die opties niet alleen heel aantrekkelijk zijn, de prijs loopt stiekem ook op. Gelukkig kun je de standaard versie en de AGM VX S ook leasen, dan betaal je in een aantal maandelijkse termijnen. Een andere optie is later zelf extra features installeren als je wat geld over hebt aan het einde van de maand, maar wanneer je deze opties nu al laat monteren ben je goedkoper uit. Daarnaast rijd je ook niet met een ‘halve’ scooter rond terwijl je graag die valbeugels erbij zou nemen. Het afsluiten van een leasecontract duurt niet veel langer dan normaal afrekenen, kijk in de webshop voor de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Welke keuze ga jij maken? Bekijk direct het aanbod scooters, dan ontdek je hoe veelzijdig een scooter kan zijn.

https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-leasen/