Zeker over je witgoed tijdens je vakantie? Witgoed reparatie Amsterdam De Master helpt een handje!

Zeker op vakantie met Witgoed reparatie Amsterdam De Master

Witgoed reparatie Amsterdam adviseert uw witgoed machines voor te bereiden op uw vakantie.

 

De zomer is eindelijk aangebroken en als je net als de meeste mensen daar bent, zal je jaarlijkse vakantie ergens in de komende maanden plaatsvinden. Wat velen zich niet realiseren, is dat er enige essentiële voorbereiding nodig is voor uw apparatuur voordat u de deur uitloopt. Niet alleen zorgen deze stappen ervoor dat je niet thuiskomt bij stinkende apparaten, het zal ervoor zorgen dat je niet aan iets ergers komt – een overstroomd huis!

Schade aan je witgoed kan snel oplopen

Een overstroomd huis is precies wat één van onze klanten overkwam, toen hij op vakantie ging zonder zijn apparaten voldoende te bereiden. De geschatte schade was EUR 26.000 ! Het trieste is dat dit geen ongewone gebeurtenis is; je kunt duizenden van dit soort verhalen vinden.

We willen ervoor zorgen dat zoiets jou niet overkomt. Hier zijn een paar tips voor het gereedmaken van uw apparatuur voor uw vakantie, te beginnen met het voorkomen dat uw huis onder water komt te staan! Bel de Master voor wasmachine reparatie Amsterdam voordat je aan je vakantie denkt.

 

Voorkomen van overstromingen aan je witgoed terwijl je niet thuis bent:

Allereerst: schakel voor alle apparaten die op water zijn aangesloten de waterbron aan de muur uit. Dit is vrij eenvoudig en zal een grote stap zijn in het voorkomen van overstromingen. Terwijl u ze uitschakelt, kijk eens naar uw waterkleppen en controleer op corrosie en lekkage. Als je tekenen van corrosie ziet, stel je die reis uit tot je een loodgieter hebt om een ​​kijkje te nemen. Je zou me later kunnen bedanken! U zult ook willen controleren hoe oud uw slangen zijn. Als ze ouder zijn dan 5 jaar, zijn ze aan vervanging toe. Ook al zijn ze nieuwer, zorg er dan voor dat ze in goede staat verkeren zonder zwakke plekken, uitstulpingen of abnormaliteiten. Vaatwasser reparatie Amsterdam De Master helpt je graag hiermee. Bel Witgoed Reparatie Amsterdam De Master voor het juiste advies.

 

Verzekerd zijn over je koelkast & vriezer? 

Koelkasten zijn mogelijk het belangrijkste apparaat om een ​​vakantie voor te bereiden. Met de ladingen van bederfelijk voedsel binnen, kan het rampzalig zijn om je koelkast te laten uitvallen. Als je langer dan een week weg bent, wil je het bederfelijke voedsel in je koelkast kwijt, zodat je niet thuiskomt in een beschimmelde puinhoop. Maar vergeet niet dat als uw koelkast leeg is, het veel moeilijker is om de temperatuur te handhaven. Overweeg het toevoegen van een paar liter kannen water om het te helpen de juiste temperatuur te handhaven. Dat zorgt er ook voor dat het niet buitensporig wordt, waardoor het apparaat onder druk komt te staan.

 

Schakel de ijsmachine uit in uw vriezer, want deze kan slecht werken of vastlopen met een emmer vol ijs en de schade kan erger worden als u hem een ​​tijdje laat staan ​​- en u zult geen ijs nodig hebben terwijl u weg bent. Terwijl u dat doet, controleert u of alles bevroren is, want de wet van Witgoed reparatie Amsterdam Zuid Oost schrijft voor dat als uw vriezer ermee uitscheidt, dit waarschijnlijk op de slechtst mogelijke tijd zal gebeuren, wat natuurlijk vreselijk zou zijn terwijl u op vakantie bent!

 

Controleer de spoelen aan de achterkant of bovenaan en zorg ervoor dat ze schoon zijn. Dit is vooral belangrijk voor een buitenunit, omdat ze vies snel worden! Wanneer de spoelen vuil zijn, raakt uw unit overbelast en heeft hij meer kans te breken. Vergeet niet, reinig ze elk jaar!

 

Water-gebruikende apparaten vers houden:

Voor uw afwasmachine moet u een lege lading gebruiken en nadat de lading is gedaan, laat u de deur op een kier zodat er vocht kan ontsnappen. Voor voorladers moet u het door een reinigingscyclus laten lopen met mogelijk een reinigingsmiddel dat speciaal is gemaakt voor wasmachines met voorbelastingen en laat het dan op een kier. Deze zijn speciaal gemaakt om schimmel te bestrijden, die voorste beladingsringen gevoelig kunnen maken.

 

Zo zie je, een paar relatief eenvoudige stappen die ervoor zorgen dat je niet thuiskomt bij een stinkende, overstroomde ramp van een huis. Fijne vakantie iedereen! Met vriendelijk groeten van Witgoed reparatie Amsterdam west.

Bezoek de website Van Witgoed Reparatie Amsterdam De Master voor meer nuttige tips tijdens uw verblijf in het buitenland.

 

https://witgoed-reparatie.net/