Foto derksen
Image default
Tuin en buitenleven

Coronavirus zorgt voor beperkt aantal vakanties buiten Europa Vanwege de coronapandemie is het nog n

Vanwege de coronapandemie is het nog niet echt mogelijk om op vakantie te gaan naar het buitenland. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan is het belangrijk voor iedereen om voldoende afstand te houden. Vanwege deze maatregel zijn landen huiverig om inwoners naar andere landen te laten reizen. Binnen Europa is er gelukkig al meer mogelijk maar daarbuiten nog niet echt. Dit kom met name doordat er in deze gebieden nog veel gevaccineerd wordt. De meeste rijke landen in de wereld hebben de vaccins onder elkaar verdeeld en grotendeels opgeëist.

 

Het COVAX-programma

Om toch ook de armere landen te helpen is er het COVAX-programma opgericht. Rijke landen kunnen vaccins doneren om zo de armere landen ook te vaccineren. Dit zorgt er uiteindelijk weer voor dat iedereen weer overal naar toe kan. Het belangrijkste is overigens dat iedereen natuurlijk beschermt is tegen het virus en dat de kans op gevaarlijke mutaties flink afneemt. Alleen zo krijgen we het coronavirus onder controle.

 

Vakantie in de eigen tuin

Omdat het dus nog niet mogelijk is om overal op vakantie te gaan, kiezen veel mensen voor een vakantie thuis of in eigen land. Door de vakantie thuis te vieren kan er bijvoorbeeld een zwembad of exclusieve buitenverblijven worden verkocht. Deze exclusieve buitenverblijven met overkapping creëren extra luxe in de eigen tuin. Deze extra luxe komt goed overeen met de extra luxe die iemand ook op vakantie ter beschikking heeft. Zo lijkt het dus alsof je op vakantie bent in je eigen tuin.

https://handelsondernemingkirkels.nl/exclusieve-buitenverblijven/