Foto derksen
Image default
Tuin en buitenleven

Kies niet alleen voor goedkope maar voor goede betonpoeren

Betonpoeren worden veel gebruikt om diverse bouwwerken van een goede fundering te voorzien. Je kunt voor goedkope betonpoeren kiezen als je niet zo’n groot budget hebt maar het is vooral zaak dat je de juiste kiest die goed geschikt zijn voor het beoogde bouwwerk. 

Besparen alleen op de juiste manier

Bij Sierbeton Online vind je een groot aanbod aan betonpoeren waar je uit kunt kiezen. Deze variëren in grootte, uitvoering en kleur maar ook de prijzen lopen uiteen. Als je een zwaar bouwwerk wilt plaatsen dien je er altijd rekening mee te houden dat er een flinke druk op de fundering komt te staan. Besparen op de fundering is geen slimme zet dus probeer altijd de beste betonpoeren te kiezen voor je klus. 

Zorg dat de poeren op de juiste manier worden ingegraven

Betonpoeren die dienen als fundering worden nagenoeg altijd volledig ingegraven. Op de website van Sierbeton Online vind je een instructie hoe je dit het beste kunt aanpakken. Lees de instructie goed door zodat je zeker weet dat de betonpoeren op de juiste manier geplaatst worden en de beste ondersteuning bieden. 

Voordelen van beton

Poeren worden om meerdere redenen bij voorkeur van beton gemaakt. Het is een materiaal dat een natuurlijke oorsprong heeft maar het gaat vooral erg lang mee en is duurzaam. Daarnaast is het stevig materiaal dat zwaar belast kan worden. Het beton dat tegenwoordig gebruikt wordt slijt nauwelijks en zelfs als het volledig ingegraven is, is de kans op rotten minimaal. 

Betonpoeren zie je ook bovengronds

Betonpoeren staan in bepaalde gevallen ook boven de grond. Er kunnen borden of andere voorwerpen in geplaatst worden die minder zwaar zijn dan een compleet bouwwerk en enkel in de poeren geplaatst worden zodat ze niet zo snel omvallen. Ingraven is dan niet noodzakelijk.