Foto derksen
Image default
Groothandel

Dé ontwerpservice voor je keukenontwerp van IKEA

Een keuken ontwerpen is nog niet zo eenvoudig. Er moet met een aantal elementen rekening worden gehouden, zoals de maten van de keuken en de materiaalkeuze. Wil je graag een nieuwe keuken laten ontwerpen om je oude keuken te vervangen? Of wil je een keuken laten ontwerpen voor je nieuwbouwhuis? Dan helpt Ostoya Furniture je graag verder. Je kunt door hen een heel keukenontwerp van IKEA laten verzorgen, maar ze ontwerpen ook graag een kast voor je.

Hoe werkt de ontwerpservice van deze expert in IKEA-meubels?

Zie je je nieuwe keuken al helemaal voor je? Of weet je helemaal niet waar je moet beginnen? Zet eerst eens de wensen voor je nieuwe keuken op een rij. Welke materialen wil je gebruiken en welke kleuren heb je in gedachte? Wat past bij je interieur en welke elementen zijn handig om mee te nemen in het keukenontwerp van IKEA? Kom je er niet uit in je eentje? Schakel dan de interieurontwerpers van Ostoya Furniture in! Zij maken graag een ontwerp voor je dat aan al je wensen voldoet. Of je nu een hele keuken wilt laten ontwerpen of enkel een kast van IKEA; zij doen het voor je! Ze geven je ook advies over het materiaal en de kleuren.

Laat een ontwerp maken dankzij de ontwerpservice

Sta je te popelen om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor je nieuwe keuken? Niets is zo leuk als een ontwerp tot leven te zien komen! Laat je keukenontwerp of kast op maat van IKEA van de lijn Pax ontwerpen door de interieurontwerpers en maak gebruik van hun professionele advies. Voor je het weet geniet je van een praktische en vooral mooie keuken die perfect past bij je interieur. Neem snel contact met www.ostoya.nl/ op en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Je zal versteld staan van alle opties!