Foto derksen
Image default
Vakantie

Heerlijk overnachten midden in De Biesbosch

Heeft u binnenkort vakantie en wilt u ook wel eens vakantie vieren in eigen land? Heeft u genoeg van die drukke vakanties waarbij het lijkt dat u veel doet in weinig tijd en aan het einde van de rit niet uitgerust bent? Kies dan voor een heerlijke, rustgevende vakantie in De Biesbosch. Bij Nationaal Park De Biesbosch heeft u de mogelijkheid om te overnachten op een schitterende locatie. Het is goed bereikbaar en er zijn genoeg activiteiten voor het hele gezin. Naast overnachten in de mooie omgeving van De Biesbosch, bent u ook in de buurt van de Randstad en diverse steden in Noord-Brabant.

Magisch overnachten op een rustgevende locatie

Wanneer u een natuurliefhebber bent, is het overnachten midden in De Biesbosch dé ideale vakantie. Nationaal Park De Biesbosch heeft twee kampeerterreinen die midden in het Nationaal Park De Biesbosch liggen. Tijdens de nachten hoort u verschillende dieren geluiden maken en voor u het weet staat u tussen de dieren. Na het overnachten kunt u de omgeving gaan verkennen. Een van de mogelijkheden is om dit per kano te doen. Geruisloos door De Biesbosch varen op zoek naar zeldzame diersoorten. Het fijne is dat u vanaf de camping waar u verblijft zo de kano instapt. Wanneer een kano niet voor u weggelegd is, zijn er nog genoeg andere mogelijkheden om van de natuur de genieten. Denkt u hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Wandelen
  • Fietsen
  • Bootje varen

Kom heerlijk tot rust en geniet van een uniek natuurgebied

Wanneer u de mooie omgeving heeft bewonderd, kunt u in het park weer tot rust komen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een dagje naar een van de steden in de buurt te gaan. Overnachten in De Biesbosch is een mooie ervaring die u niet snel vergeet. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden, kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Nationaal Park De Biesbosch. Bekijk ook de mogelijkheden op de website van Biesboschvakantie. Geniet van een uniek natuurgebied tijdens uw vakantie in De Biesbosch.

https://www.biesboschvakantie.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe is het om een auto te huren in Portugal?

Nooit een moment verveling bij deze camping nabij Apeldoorn

Wat zijn de voordelen van investeren in vastgoed?