Foto derksen
Image default
Winkelen

Kies jij voor een prachtige canvas schilderij?

Met de komst van canvas gaat er een wereld voor je open. Je hebt de keuze uit prachtige schilderijen of wat dacht je van die eigen gemaakte foto. Van mooie kunst dat in jouw interieur helemaal tot z’n recht komt tot aan persoonlijke foto’s van onvergetelijke momenten. Je legt het vast op hoge kwaliteit canvas schilderij. Daar ben ik echt zeker van. Want als het aan ons ligt krijg jij het kunstwerk voor aan de muur waar je al die tijd al naar uit hebt gekeken.

Wij zijn dan ook van mening dat een canvas schilderij kopen absoluut tijdloos is en door de hoge kwaliteit zijn waarde in beeld altijd behoud. Het is misschien niet zo waardevol als een echt schilderwerk, maar mooi absoluut. Je kiest daarom met canvas voor een prachtig beeld dat in iedere woning een absolute blikvanger is.

Wat mooi is aan canvas is de afwerking aan de buitenzijde. Je hebt hierdoor geen frame nodig. De foto loopt er als het ware op door. Dat is een groot voordeel en maakt canvas een stuk minder zwaar.

Laat een schilderij kopen aan ons over!

Van veel schilderijen zijn fotokopieën beschikbaar die je makkelijk op een canvas kan laten drukken. Er zijn veel verschillende maten en formaten aan canvas te kiezen. Zo pas je een canvas aan op de kamer waar jij het wil ophangen en haal je een echt stukje kunst naar binnen.

Maar je bent absoluut niet beperkt tot kunst als het om een canvas gaat. Je kunt ook kiezen voor prachtig mooie foto’s van je familie of een foto die je op een bijzondere plek gemaakt hebt. Op die manier geef jij elke kamer in een woning een persoonlijke en sfeervolle uitstraling.

Canvas vertellen een verhaal.

De meeste mensen kiezen een canvas omdat het een persoonlijk stukje kunst is. Of dit nu een foto van die leuke en onvergetelijke vakantie betreft of een familieportret of iets dat je gewoon aanspreekt. Je kunt er alles op kwijt en hangt het eenvoudig op in iedere woonkamer.