Foto derksen
Image default
Banen en opleidingen

Winkel medewerker

Winkel medewerker ( verkoop ) bijbaan

Ben jij commercieel ingesteld en heb al salesgerichte ( bij ) baantjes gehad? ben je in het eigendom van een auto óf woon j e in de buurt en wil je werken op fijne tijden? dan bezitten we een wedstijd! Meld je aan en we gaan par!

Het is een harde eis dat je ervaring hebt in de meteen sales of een vergelijkbare functie. Graag louter reageren als je je hierin kunt opsporen

Werklocatie : Schijndel

Wat ga je doen?

Als vertegenwoordiger in de footwear is het jouw doel om klanten te bijstaan, te zorgen voor een perfecte uitstraling in de zaak en de verkoop hiermee te bevorderen.

Voorde jij aan de slag gaat zal we je trainen op het regio van footwear maar ook krijg je de kans om aangevuld sales trainingen te opvolgen zodat jij klaargestoomd wordt voor je carrière. Echter is ervaring in de ( rechtstreeks ) sales is een vereiste voor deze vacature zodat je in het bezit bent van de nodige fundament bekende / skills.

Natuurlijk doe je het niet voor niks! Dit is wat we je gaan vereffenen en bieden ;

Wat bieden wij jou?

12 uur per week op donderdag/vrijdag ( 4 uur ) en zaterdag ( 8 uur ) traktement van 12, 50 per uur reiskostenvergoeding van 27 cent per km. De locatie in schijndel is eenvoudig te aankomen per auto en parkeren ( voor de deur ) is gratis. Een bonus programma een gesponsorde asics uitrusting 100 % reiskostenvergoeding de cpm sales hogeschool ( trainingen ) loopbaan begeleiding

Wat opsporen wij beslissend?
jij wilt je 100 % in leggen ;
je hebt ervaring in de sales ; j
e hebt een toewijding voor recreatie ( footwear ) ;
je woont in schijndel of woont in de buurt ;
je bent 18 jaar of vader (i. V. M.Afwegen werkzaamheden).

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-op.html