Foto derksen
Image default
Mode en Kleding

Push up bh voor grote maten

Push up bh voor grote maten

Waar bij veel mensen nog de gedachten heerst dat een push up bh vooral is bedoeld om de borsten van meiden en vrouwen met een kleinere cup groter te doen laten lijken, is dit absoluut niet het geval. Uiteraard is het natuurlijk wel zo, dat wanneer je een push up bh draagt, je borsten automatisch een stukje groter lijkt. Toch zijn het vooral de vrouwen met een grotere cupmaat, die ervoor kiezen er één te dragen. Zelf een super push up bh, is bij grote maten enorm populair en niet voor niets. Heb jij een grote maat bh, dan is een stukje extra ondersteuning natuurlijk nooit verkeerd. Om je een idee te geven, hebben we hier een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

Push up zorgt voor ondersteuning

De voornaamste reden waarom veel vrouwen kiezen voor het dragen van een push up, is omdat ze een stuk meer ondersteuning bieden dan een normale bh. Je gaat immers ook niet hardlopen in een plunge bh, in plaats van dat je een shock absorber bh draagt. Kortom, dit geldt ook voor een bh met push up. Doordat je borsten naar boven worden geduwt, zitten ze wat hoger in de bh. Dit zorgt ervoor dat het gewicht beter over de bandjes wordt verdeeld, waardoor er minder gewicht op je rug komt. Dit kan worden, wanneer je een grote cupmaat hebt ontzettend prettig zijn. Het voordeel wat je dan hebt met een push up, is dat je borsten wel iets groter lijken, maar je een stuk minder last hebt tijdens het lopen of andere bezigheden zowel binnen als buitenhuis.

Tot welke maat kan ik een push up bh dragen?

In principe zit er geen maximum aan het dragen van een push up bh. Wel is het zo, dat je vooral voor de extreem grote maten vaak niet in een reguliere lingeriezaak terecht kunt. Hiervoor dien je vaak uit te wijken naar een speciaalzaak voor grote maten. Vaak gaan de maten in een lingeriezaak niet verder dan maat d of e. Heb je een grote cupmaat, dan zal je hiervoor toch echt elders moeten gaan kijken. Je kunt je voorstellen, dat het voor een lingeriezaak bijna niet te doen is, om van iedere maat zelfs tot en met cupmaat h een bh van iedere soort op voorraad te hebben. Tevens heeft een grotere cupmaat ook extra ondersteuning nodig, dus zijn deze bh’s vaak ook gemaakt van een andere vaak dikkere stof.