Foto derksen
Image default
Toerisme

Vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Een vergadering hoeft niet altijd in een saaie grijze ruimte plaats te vinden. Integendeel, wanneer u een vergadering plant op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant, geeft dit een uitstekend resultaat. De Buitenhorst hoort zeker in het rijtje bijzondere vergaderlocaties thuis. Deze locatie in een unieke en natuurlijke omgeving is geschikt voor zakelijke groepen tot wel 50 personen. Wanneer u ervoor kiest om te vergaderen in een natuurrijke omgeving, weet u zeker dat u de vergadering naar een hoger niveau tilt. De meest bijzondere ideeën en de beste besluiten komen op deze inspirerende vergaderlocatie tot stand.

Mogelijkheid tot een meerdaagse vergadering

Is één dag niet voldoende om tot het beste resultaat te komen? Wilt u daarom meerdere dagen vergaderen? Bij De Buitenhorst, een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant, is het allemaal mogelijk. Zij bieden u diverse vergaderarrangementen aan, zodat u zelf kunt bepalen welk arrangement het beste bij u past. U heeft zelfs de mogelijkheid om te blijven overnachten in een luxe slaapvertrek. Ideaal wanneer u van ver moet komen en na een lange vergadering geen puf meer heeft om naar huis te reizen. Daarnaast heeft De Buitenhorst de beschikking over diverse vergaderaccommodaties, die allen voorzien zijn van draadloos internet, airconditioning en de benodigde vergaderfaciliteiten. Alles om tot de beste besluiten te komen!

Vergeet de belangrijke vergaderbreaks niet

Wilt u vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant? De Buitenhorst biedt u alles wat u nodig heeft om tot de beste besluiten te komen. Hoewel vergaderen uw hoofdtaak is, is het belangrijk om op tijd uw rust te pakken. Een vergaderbreak is tenslotte van groot belang. U kunt immers niet aan een stuk door blijven vergaderen zonder een pauze te nemen. Even een frisse neus halen zodat u daarna weer vol energie verder kunt gaan. Wat dacht u van een van de vergaderbreaks op de boerderij? Help mee bij het melken van koeien of maak uw hoofd leeg tijdens het paardenmennen of spiegelen met honden. Alles vindt plaats in de natuurrijke omgeving van de vergaderlocatie.

https://debuitenhorst.nl/