Foto derksen
Image default
Rechten

Wat is ivermectine?

Een geneesmiddel die al jarenlang in veel huishoudens gebruikt wordt is ivermectine. Ivermectine is een antiparasitair geneesmiddel. Dit geneesmiddel wordt al meerdere tientallen jaren gebruikt om verschillende ziektes te bestrijden. Het geneesmiddel is al op miljarden mensen getest. Hierdoor is de veiligheid voor het gebruik van dit geneesmiddel is al jarenlang bewezen tot op bepaalde hoogte wel. Het geneesmiddel ivermectine staat al jarenlang op de wereldwijde lijst van essentiële geneesmiddelen. Hieronder lees je hier meer over!

Het COVID-19 Virus en ivermectine

Er zijn ook al verschillende onderzoeken gedaan naar het geneesmiddel en het COVID-19 virus. Echter wordt dit nog niet gebruikt door een ziekenhuis of huisartsenpraktijken. Omdat Nederland geen vaccinatieplicht heeft, kan de Nederlandse overheid beter dit geneesmiddel gebruiken tegen het virus. Daarom wil Stichting Corona Onderzoek (SCO) dat de Nederlandse overheid de behandelrichtlijn van het SWAB aanpast. Met als doel om het ivermectine tegen het COVID-19 virus te bestrijden. Doktoren en huisartsen wijn haast nooit af van de behandelrichtlijn die ze hebben van SWAB. Om deze reden moet het in de behandelrichtlijn opgenomen worden, zodat het allemaal legaal kan gebeuren. Zo kunnen we er ook zeker van zijn dat er minder druk op de zorg komt als de wintermaanden dadelijk weer beginnen.

Het gebruik van het geneesmiddel tegen COVID-19

Het geneesmiddel komt in tabletvorm en kan dus oraal ingenomen worden. Je zal ook geen beperkingen merken na het innemen van het geneesmiddel. Je kan dus gewoon drinken, eten en zelfs alcohol consumeren. Het geneesmiddel is een laagdrempelige en eenvoudige manier om de strijd tegen het virus te minimaliseren.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/ivermectine/

Gerelateerde artikelen

Compliance software

Declareren kan snel en eenvoudig met software voor een advocatenkantoor