Foto derksen
Image default
Woningen

Woonruimte vergroten met aanbouw door bouwbedrijf in Den Bosch

Er zijn verschillende redenen waarom een aanbouw een goed idee kan zijn. Misschien heeft u een huis of woning gekocht en wilt u graag wat extra ruimte toevoegen. Of misschien is uw gezin gegroeid en is dat de reden waarom u meer ruimte nodig heeft. Timmerbedrijf Hanro gevestigd in Schijndel (Noord-Brabant) helpt u aan meer ruimte. Dit ervaren bouwbedrijf in de omgeving van Den Bosch zorgt ervoor dat alle werkzaamheden omtrent de aanbouw gerealiseerd worden.

Laat een tuinkamer bouwen

Een tuinkamer is een populaire optie voor een aanbouw. U tovert een stuk tuin om tot extra woonruimte voor u en uw gezin. Een mooie manier om de tuinkamer goed in de tuin te integreren is door veel glas te gebruiken. Zo hebt u binnen het gevoel dat u buiten bent. Een tuinkamer kan gebruikt worden als eetruimte of als extra woongedeelte. Er zijn allerlei opties voor tuinkamers en het bouwbedrijf in omgeving Den Bosch informeert u graag over de mogelijkheden.

Creëer meer ruimte met een bijkeuken

Wanneer u het gevoel heeft  dat alles opgepropt staat in uw keuken, kan de aanbouw van een bijkeuken een oplossing zijn. Deze aanvulling op de keuken biedt extra ruimte voor verschillende dingen. U kunt bijvoorbeeld een oven of grote vriezer kwijt in de bijkeuken waar u in de keuken zelf geen ruimte voor hebt. Ook is de bijkeuken een ideale plek voor extra opslagruimte voor houdbare etenswaren. Vaak worden de wasmachine en droger in de bijkeuken geplaatst om ruimte in de keuken of badkamer te besparen.

Neem contact op met een vast aanspreekpunt

Bij Timmerbedrijf Hanro in Noord-Brabant heeft u een vast aanspreekpunt gedurende de hele aanbouw. Het bouwbedrijf in de omgeving van Den Bosch werkt samen met allerlei vakmensen en neemt de taken van een aannemer over. Ze verzorgen zowel de aanbouw zelf als de installatie van apparatuur en het schilderwerk. U bent verzekerd van hoge kwaliteit bij dit bouwbedrijf.

 

https://hanro.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor als je een douchebak koopt.

Ramen plaatser west-vlaanderen

Hoe u reclame maakt voor uw bedrijf