Foto derksen
Image default
Auto’s en Motoren

De belangrijkste punten om voor rijschool Caland te kiezen

Als je in Amsterdam woont dan is Rijschool Caland een hele goede rijschool voor jou. Ze zijn gevestigd. Ze zijn gevestigd in Osdorp bij de sloterplas. Dat betekent niet dat er alleen in Osdorp les wordt gegeven. Er wordt les geven in heel Amsterdam en omstreken. Het maakt dus niet uit of je in Amsterdam zuid, noord, oost, west of zuid oost woont. Er wordt namelijk overal in Amsterdam en omstreken les gegeven. Er wordt les gegeven met een effectieve methode. Deze methode heet de ris methode. Ris staat voor rijopleiding in stappen. Bij de ris methode wordt de leerling op een flexibele manier opgeleid. Door de flexibele manier van lesgeven sluit de opleiding precies bij jou aan. De ris is opgebouwd uit 46 scripts verdeeld over 4 modules. De scripts worden voor de leerling op een logische volgorde aangeleerd, zo ontstaat er een rijopleiding die perfect op maat is voor de leerling. De ris methode zorgt er ook voor dat je sneller slaagt. Bij Rijschool Caland wordt er altijd les gegeven in de nieuwste lesauto’s. De lesauto’s die er gebruikt worden zijn altijd recent en goed onderhouden. De lesautos zijn ook allemaal goedgekeurd door het cbr. Ze zijn goedgekeurd voor het geven van lessen en het verrichten van toetsen en examens.

Vaste instructeur

Een vaste instructeur is heel erg handig en belangrijk om te hebben. Het hebben van een vaste instructeur is belangrijk, omdat de hij of zij dan al precies weet wat je kan en niet kan. De instructeur kent jouw voortgang dus. Als je steeds een andere hebt, dan weet de hij of zij niet waar je gebleven was en wat je al kan. Daarom werkt Rijschool Caland met vaste instructeurs. Ze gaan ervoor zorgen dat jij in een korte tijd zo goed mogelijk auto leert rijden. Je wordt begeleid om in 1 keer te slagen. 

Gratis proefles

Wil jij niet gelijk beginnen, maar eerst een proefles nemen? Dan kan dat. Door de proefles kan je zien of het klikt tussen jou en de instructeur. Dat het tussen jou en de instructeur klikt is wel belangrijk, omdat jij les van diegene krijgt. Door de proefles kan je niet alleen zien of het klikt met de instructeur, maar je kan ook zien wat je vind van de manier van lesgeven. Dat is heel belangrijk, omdat jij door de les het rijbewijs moet kunnen halen. Dan is het dus wel belangrijk dat de kwaliteit goed is. Daarom wordt het aangeraden om een proefles te nemen bij Rijschool Caland.

Gerelateerde artikelen

Goede en professionele rijschool in Almelo

Eendaagse unieke motor theoriecursussen met 100% slagingskans

Goedkoop en goed leren rijden bij de rijschool in Almelo