Foto derksen
Image default
Auto’s en Motoren

Eendaagse unieke motor theoriecursussen met 100% slagingskans

Kan jij niet wachten om je motor rijbewijs te halen? Lekker de vrijheid te kunnen ervaren wanneer je de prachtigste ritjes gaat maken? Dat klinkt ook geweldig! Ben je bijna zover dat je mag afrijden maar moet je alleen nog even je theorie examen halen? En zie je hier eigenlijk als een berg tegenop? Je hoeft hier absoluut niet meer tegenop te zien als je de theoriecursus motor van Gelijk Geslaagd komt volgen.

Wij zorgen ervoor dat je binnen 1 dag helemaal klaar bent voor het theorie examen. Het slagingspercentage van de theoriecursus van Gelijk Geslaagd is bijna 100%. Wij zien dus bijna iedereen blij bij het CBR naar buiten wandelen omdat ze binnen 1 keer en 1 dag geslaagd zijn. Ben jij één van de weinigen die net niet geslaagd is? Je kan zo snel mogelijk nog een keer mee komen doen met onze cursus, helemaal gratis. En wedden dat het je nu wel lukt!

Duidelijke klassikale theorieles, geen theorieboeken nodig!

Klassikaal les, oefen examens en handige ezelsbruggetjes en tips. Dat is de beschrijving van onze theoriecursus in een notendop. En dit alles zonder theorieboeken. De docent die les geeft is een aardige, rustige en ervaren gast, die precies weet hoe hij alle cursisten de theorie moet aanleren. Wat je aangeleerd krijgt is niets teveel en niets te weinig.

Nadat we je de ochtend les hebben gegeven en oefen examens hebben laten maken kan je genieten van een heerlijke lunch die wij voor je verzorgen. Even tijd voor ontspanning met elkaar en zorgen dat je straks genoeg energie hebt om je officiële examen te maken. Na de lunch zullen we nog kort de theorie herhalen, daarna gaan we met elkaar richting het CBR.

Altijd een cursus in jouw woonomgeving

Zou jij graag de motortheorie in Arnhem willen volgen? Of staat jouw huis dichter in de buurt van Dordrecht? Of woon jij in Nijmegen en hoop je dat wij onze cursus daar aanbieden? Ja, in al deze plaatsen en zelfs nog andere bieden wij de motor theoriecursus aan. Dus waar je ook woont, je kan bij onze cursus aanhaken en binnen 1 dag de troste eigenaar zijn van een motor theoriecertificaat!

https://www.gelijkgeslaagd.com/